推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

good pic's and thanks brother , keep posting .

小弟有事先回,希望七少今晚繼續happy,多得七少帶路小弟首次登陸東莞
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

哇...去左世界屋脊...果度好唔好玩?

引用:
原帖由 par3 於 2007-4-28 07:17 發表
小弟有事先回,希望七少今晚繼續happy,多得七少帶路小弟首次登陸東莞
how you like CA? and chocolate?

讚讚讚!!!!!!!
讚讚 !!!!!

不错啊.谢谢老大贡献啊,精彩

引用:
原帖由 par3 於 2007-4-28 15:17 發表
我唔好意思才是!因為突然有個客拉了去開會,有單大野做。不能帶你和你的"阿靜"暢游虎門。

引用:
原帖由 Jester 於 2007-4-29 15:01 發表

how you like CA? and chocolate?
你和 LuLu 在深圳玩得很開心吧!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-4-29 17:25 發表

你和 LuLu 在深圳玩得很開心吧!
見她在酒店總喜歡揀咸豐年的電視電影來看, 就帶她去了深圳萬象城看了"明明".......
Par 3, 你回到西藏了?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Jester 於 2007-4-30 11:57 發表

見她在酒店總喜歡揀咸豐年的電視電影來看, 就帶她去了深圳萬象城看了"明明".......
Par 3, 你回到西藏了?
未呀,但有煩鎖事跟進,呢兩日都早出澳門晚歸珠海,尋晚又去o左聚舊,真係齋攬冇攪咋,所以咪冇乜時間擺貨上架o羅

臨走前俾囡囡用指功(指甲功)係咁挑逗,但好彩都把持得住,不過因為距離太近所以只可以影倒超級大特寫

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

回復 #185 par3 的帖子

阿靜的報告呢?有沒有正相?我下午才有時間擺貨上架。

順便打聽一下由太平出返羅湖有乜o野車可以搭,的士通常要幾多錢,同埋bro係同囡囡出去睇完戲就過關定係o係深圳再住多晚先走呢?如果住多晚先走係住邊間.最緊要安全,去過一兩次搵之前香港識o既囡囡都係住一間好似叫泰達o既公寓式賓館,o係間唔知乜o野水會隔離.收尾先知o個度o的濕尻前台原來會報串俾GA知邊o的係一男一女開房方便佢o地爆門,唔知係咪我o地態度友善佢o地冇乜懷疑,兩次都托賴冇事執返身彩,諗起都有o的驚
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-4-30 14:28 發表
阿靜的報告呢?有沒有正相?我下午才有時間擺貨上架。
相就大能把 但有料到的不多,想連埋o的酒店房o既相出個誠意報告,所以要等多少少時間忙完之後搵一晚攪一攪o的內容再post

小弟o係ktv房o個晚本來想俾之前個囡囡張相你睇,但因為阿靜o係隔離唔想佢知我會用手機影相所以決定小心o的好,因為我帶o左d cam諗住去錯誤引導佢等佢減少介心.始終唔熟架步準備功夫要做多少少

話時話,其實o個晚個dj先至完全係我杯茶,可惜又冇相又冇contact

相關搜索目錄: 手機 酒店
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-4-30 14:29 發表
順便打聽一下由太平出返羅湖有乜o野車可以搭,的士通常要幾多錢,同埋bro係同囡囡出去睇完戲就過關定係o係深圳再住多晚先走呢?如果住多晚先走係住邊間.最緊要安全,去過一兩次搵之前香港識o既囡囡都係住一間好似叫泰 ...
太平去羅湖除了大巴外,還可以在高速口坐回頭的士,但我在自己買車前是坐一個掛武警車牌的車,從皇崗去太平是$120 至 $150 元,我坐了幾年了。靠得住。如果要,我我 PM 他的電話給你!

酒店方面,我是信不過深圳的酒店的,所以我一定要有自己的主場酒店!只要在珠江三角洲,我一定回太平住的!寧願早點回深圳!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-4-30 06:40 發表

太平去羅湖除了大巴外,還可以在高速口坐回頭的士,但我在自己買車前是坐一個掛武警車牌的車,從皇崗去太平是$120 至 $150 元,我坐了幾年了。靠得住。如果要,我我 PM 他的電話給你!

酒店方面,我是信 ...
我跟LuLu住廣信酒店,也是第一次住,去開樓下的SN,感覺好像安全。

冇時間執相,決定將所有相影住幾張thumbnails縮細晒擺上o黎熱o下身先,到時會選擇性post相,因為好多都係差唔多

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

回復 #191 par3 的帖子

太細了,放大又太濛!有等於無!

睇住先,因為係無添加,小弟唔想自己全世界都認得呀
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-4-30 15:51 發表
睇住先,因為係無添加,小弟唔想自己全世界都認得呀
你就好喇!玩到唔得閒!我就做到唔得閒!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-4-30 16:22 發表

你就好喇!玩到唔得閒!我就做到唔得閒!
頻頻撲撲去澳門係做好很正經o既公事,唔係玩o架
你對我好,我對你好

Thanks C hiing!

引用:
原帖由 par3 於 2007-4-30 17:15 發表

頻頻撲撲去澳門係做好很正經o既公事,唔係玩o架
我的貨架又上了新貨喇!

又要打尖了
本來想去搵周董家姐睇佢今次俾唔俾coupon我,點知已經放工
於是走去對面搵清哥,佢話好多都放或請假,都諗住捧o下佢埸所以冇所謂啦.
點知,入o黎三個都各有各o既好處,唔係揀唔落手,而係唔知點揀,就要首先入o黎o個個啦.
把聲有少少拆,除此之外真係唔知有乜好彈

鞏俐對奶!!%
好正o既吸手波,雖然小弟偏向愛大,但佢真係好很正
好滑o既皮膚,佢係咪用牛奶沖涼o架
好舒服o既事前事後骨,事後佢主動幫我按因為我之前提過好支力
好可愛o既性格
又幾青春靚女
正到嘔...

阿靜打o黎話佢今日冇返工叫我陪佢Q,好,又睇o下佢攪乜鬼

你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-5-1 00:54 發表
又要打尖了
本來想去搵周董家姐睇佢今次俾唔俾coupon我,點知已經放工
於是走去對面搵清哥,佢話好多都放或請假,都諗住捧o下佢埸所以冇所謂啦.
點知,入o黎三個都各有各o既好處,唔係揀唔落手,而係唔知點揀,就要首 ...
靚仔吧!不用連面都要上鏡吧!哈哈!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-1 00:58 發表

靚仔吧!不用連面都要上鏡吧!哈哈!
已經cut唔少啦,但再cut就冇o左佢對手好似冇咁好睇先出個咀咋
你對我好,我對你好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。