推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

好多猛料啊。。。估唔到西藏都咁爽、、、、、、

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-25 08:34 發表

How long you would go away ? I shall keep it alive if you want.
that will be great thx
not sure if i will come back for a short stay for the singapore stuff i am working in, if not, i probably will come back after october
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-5-25 23:29 發表

that will be great thx
not sure if i will come back for a short stay for the singapore stuff i am working in, if not, i probably will come back after october
Can you upload your stuff to your box ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-25 23:52 發表

Can you upload your stuff to your box ?
hoi nan chicken
我係車神

终于看完张贴,强,超强,疯狂的羡慕中

终于看完张贴,强,超强,疯狂的羡慕中

好正既帖...吾鼎下都吾得啦....

look 4 more reports from u!

頂番上去  
我係車神

本樓主人,(不是我)去了西藏,要半年才回來,如想他回來時還可以看到作者的正相,請不定期頂頂這樓吧!我是受人所托的!

本樓主人,(不是我)去了西藏,要半年才回來,如想他回來時還可以看到作者的正相,請不定期頂頂這樓吧!我是受人所托的!

Hurry UP !!

引用:
原帖由 sexqq2 於 2007-5-28 00:19 發表

Hurry UP !!
兄弟, 你玩mud撚嘢
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-5-28 00:24 發表

兄弟, 你玩mud撚嘢
哈哈!可能佢想我 hurry up 去炳炳佢!

又要頂番上去
我係車神

唔好意思, 再過一兩日, 驚唔見咗
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-5-30 16:47 發表
唔好意思, 再過一兩日, 驚唔見
不用這麼急!過兩天也不遲!我現在去深仔按摩!886

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-30 16:57 發表

正骨, 不會吧
我係車神

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-30 16:57 發表

七少又運用你的美色去溝骨妹呀!!!!!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-5-30 16:47 發表
唔好意思, 再過一兩日, 驚唔見咗
大家都係出分力。受人所托,每日一「頂」、咁先長做長有。

引用:
原帖由 大懶虫 於 2007-5-30 17:56 發表

七少又運用你的美色去溝骨妹呀!!!!!
係順便炒個司機尤魚!佢私自用我部車,還想講大話騙我。之後才去按摩。

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-31 15:31 發表

係順便炒個司機尤魚!佢私自用我部車,還想講大話騙我。之後才去按摩。
吓 ! 好危險架噃 ..... 指我地 ! 你喝完酒車我地去 "褲浪" 咪一鍋粥 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-5-31 16:50 發表

! 好危險架 ..... 指我地 ! 你喝完酒車我地去 "褲浪" 咪一鍋粥 !
所以以後還是玩"隍i色中"就算了!唔好對我酒!

我又要做茶博士!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-31 17:03 發表

所以以後還是玩"隍i色中"就算了!唔好對我酒!我又要做茶博士!
博士至真!

相關搜索目錄:
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-5-31 19:36 發表

是揸博士至真!
沒錯....七兄絕對係揸波博士啦

i want to download ar.. but i am just new here. i need more points to be able to download ar. Anyone help?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。