推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

引用:
Originally posted by 7-siu at 2007-5-31 17:03

所以以後還是玩"隍i色中"就算了!唔好對我酒!

我又要做茶博士!
我怕不是我們對你,而是囡囡對你,她明知你晚上會對她.所以她一定對你令你減低戰鬥力

相關搜索目錄:

引用:
Originally posted by 7-siu at 2007-5-31 15:31

係順便炒個司機尤魚!佢私自用我部車,還想講大話騙我。之後才去按摩。
我以為這個司機會坦白從寬,聽你的口吻會比次機會他.他不懂珍惜.人工高,福利好,真浪費.

引用:
原帖由 btpower 於 2007-5-31 21:31 發表

我以為這個司機會坦白從寬,聽你的口吻會比次機會他.他不懂珍惜.人工高,福利好,真浪費.
他私自不問我便把車開去東莞,問他在那裡,他說在布吉。但我打電話去GPS 問,當時車在東莞樹田!

給了他反醒機會,一而再,再而三的不忠,不殺還待何時?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-1 00:45 發表

他私自不問我便把車開去東莞,問他在那裡,他說在布吉。但我打電話去GPS 問,當時車在東莞樹田!給了他反醒機會,一而再,再而三的不忠,不殺還待何時?
那麼, K場之狼師兄便可以隨時上班!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
Originally posted by SMUmbrella at 2007-6-1 01:20

那麼, K場之狼師兄便可以隨時上班!
就今個星期六上班啦,不知遁他有沒有牌呢.

幸褔二人世界

今天下午,收到Par 3 從拉薩發回來的信息,說他和阿靜剛剛到拉薩,希望他們有一個幸褔的二人世界!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-6-1 09:41 發表

就今個星期六上班啦,不知遁他有沒有牌呢.
BTPower 師兄, 搵 "你儉" 囉 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

"Li Kin" in ChangPing? He is the wellknown GTO !!!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-2 06:52 發表
"Li Kin" in ChangPing? He is the wellknown GTO !!!!!
"七少"師兄, 咁 ..... 你請咗司機未呢 !

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-2 11:08 發表

"七少"師兄, 咁 ..... 你請咗司機未呢 !
定暫時搵住臨工先呀

只能自己開車囉!但很累的,害到我星期六,巡朱古力廠都無力上!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-3 23:33 發表
只能自己開車囉!但很累的,害到我星期六,巡朱古力廠都無力上!
自己車自己 , 唔洗呀話
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-4 11:23 發表

自己車自己 , 唔洗呀話
無辦法喇!D囡囡又無車牌!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-4 11:28 發表

無辦法喇!D囡囡又無車牌!
哦, 佢地係自動波, 又想揸你棍波, 難難難難難
我係車神

不如換個有"加減波"的,好嗎?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-4 12:09 發表
不如換個有"加減波"的,好嗎?
邊大邊細

不過點都好過打假波
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-4 12:18 發表

邊大邊細

不過點都好過打假波
只要不是差得太遠,大細波也不是很重要的!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-4 12:22 發表

只要不是差得太遠,大細波也不是很重要的!
咁大細雨雲呢
我係車神

回復 #319 colorbhk 的帖子

我見識小,這個我又未見過喎!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-1 15:42 發表
今天下午,收到Par 3 從拉薩發回來的信息,說他和阿靜剛剛到拉薩,希望他們有一個幸褔的二人世界!
人在他鄉,寂寞呀!
我有D明白他今次的冒險。

引用:
原帖由 Jester 於 2007-6-4 13:39 發表

人在他鄉,寂寞呀!我有D明白他今次的冒險。
當然啦 Jester 師兄, 你架船都駛到 "冇擂公" 咁遠囉, 重唔明 Par3 師兄嘅感受咩 !

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-4 17:36 發表

當然啦 Jester 師兄, 你架船都駛到 "冇擂公" 咁遠囉, 重唔明 Par3 師兄嘅感受咩 !
我最愛 (真係可以用愛這字) 條船, 去咗廣州, 攪到我朝思夜念, 唉

早知如此絆人心 何如當初莫相識  
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-4 17:59 發表

我最愛 (真係可以用愛這字) 條船, 去鷐s州, 攪到我朝思夜念, 唉

早知如此絆人心 何如當初莫相識  
跳番落個海度,就自然成個海的魚都是你的了!

捨得捨得,不捨又如何得呢!駛唔駛我"當頭棒喝"?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-4 18:02 發表

跳番落個海度,就自然成個海的魚都是你的了!

捨得捨得,不捨又如何得呢!駛唔駛我"當頭棒喝"?
跳唔番落個海度啦, 因為另外還有幾條船在水面
我係車神

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。