推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-4-23 19:30 發表

其哥話佢係重慶做完野,仲要係SZ執多兩野。但係有人係佢背後搞野,結果佢個鼻哥就o黎o左野,最後大家都o係到等緊佢出野。

是其哥病了,鼻哥流鼻涕啊!

小弟同之前隻船經歷完風風雨雨之後,覺得如果唔奢望做佢身邊最重要o個個係最幸福o既,因為如果你唔係佢最重要o個條仔

佢會背住枕邊人偷偷o地上QQ見你,偷偷o地臨返工前上QQ留言俾你,返緊工時無聊會發短信俾你,而你亦唔駛付出太多金錢同感情

反之,佢會背住你偷偷o地上網溝仔,發短信....俾唔只一個但冇你咁重要o既老公,以前以為自己接受倒,但當你開始付出真感情之後你會發現原來係唔得o既

今晚好似o岩o岩放監出o黎o既餓鬼咁,犧牲o左打report說明貨架內容o既時間走o左出去搵食,唔好意思,又要rain cheque

(2007-04-23 23:37:56)
睡覺了嗎?今天又不舒服又請假回來了.

睇完之後有o的無奈,只可以嘆句早知今日何必當初呢.同上一次出遠門真係好掛住佢相比,雖然小弟今次出差期間冇機會出動,但諗返佢上次我走o左之後o既所作所為,小弟真係一o的都冇掛住佢,斷估佢今晚搵我唔倒,同樣都係繼續轉移目標溝第個,話唔埋佢已經係搵唔倒第個先搵我,我可能係冤枉緊佢,但佢o既前科真係冇辦法令自己唔咁諗.起碼依家做到不再在乎,無論佢背住我做緊乜都好,自己個心唔會再hurt先.

尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-4-23 16:01 發表
去o左名豪,有時間出相冇時間再打,今晚有時間再算啦,o岩o岩返好多o野要處理請見諒
都係唔想拖,因為仲有今晚o既相,驚到時懶惰o既劣根性又發作,小弟快打第一個report啦

)!*
日期:070423
地點:
珠海拱北溝通大廈二,三樓
環境:********   
(外表殘舊,但全新裝修o既內籠只可以用意外地好o黎形容,毛巾又新淨,bros日後去珠海過夜唔租酒店房又一好去處)
囡囡:********   
(囡囡幾靚,堅挺吸手波,服務又幾好,但以退為進R貼士,小弟借o左聾耳陳隻耳照慣例俾兩草)
影相:
死都唔肯影,唔駛開口問,請選擇小心偷拍o既approach,囡囡警覺性處於中等偏高水平
感覺:*******   
(如果囡囡大波少少,高少少,又唔係背景看似頗複雜,表姐夫係反町--->GTO的話,會更有feel)
覆啅:*******   
(囡囡好可能係去澳門前o既過客,視乎o的證,純粹睇錢份上的話梗係覆得過,但因為其他原因指數扣三粒星得七粒)
備忘:
(同囡囡傾閞佢話我知落親澳門交晒幾皮俾各路人馬後,如果o係澳門企得住腳的話,最保守估計每個月淨執五至七萬)
埋單:¥298加貼士 (埋單俾¥300冇收返o個兩蚊)
¥348 - ¥50 (coupon) + ¥20 (主管) + ¥20 (囡囡)

因為真係好想影低囡囡靚o既一面所以選擇開口問,結果食白果影唔倒樣,事前只有機偷得一張,好過冇啦

相關搜索目錄: 裝修 酒店
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

回復 #153 par3 的帖子

從這個角度,微波都變中波喇!但個形幾好啞!

我和你的經歷都差不多,我是剛剛上星期六和我一起四年的女朋友分手了。但因剛分手,還是有點傷。讓我傷口埋口才報告吧!

影定唔影囡囡相

無論係明影定偷拍,好明顯我係pro影相o個邊,但同樣con毫不顧囡囡感受無遮無掩直接post相,只係想講做得呢行,的確仲有唔少有道德o既好人,但大家都係為錢,無論係為自己,為屋企定為條仔,而且小弟認為十個有九個心理質素好過各bros多多聲,沉船的話十次有九次係佢玩弄你於股掌之中但又做到好似對你一心一意死心塌地,我想講乜呢?你乜都顧佢o既感受,佢會唔會呢?十個有九個囡囡係超級自私o既,佢o地只會貪得無厭著眼於自己o既利益,我冇話佢o地唔o岩,畢竟青春有限,搵快錢就係得o個幾年,而第十個可能已經有好多個老公,因為佢唔自私,但博愛.所以如果以一個正人君子o既態度去面對呢個問題,蝕底o既永遠都係你自己.

影囡囡相係一種樂趣,post唔post出o黎見人見智,影o左佢o地相留為紀念,到第時發現佢玩你,心理上起碼平衡o的,畢竟大家都係互相呃呃tum tum如果forum入面冇相,我相信人流一定會比依家少好多,一來文字report睇多o左之後都係來來去去o個三幅被,而且任何forum都會出現唔少鱔犒,一張相勝過一切吹水o既文字.分享係一種樂趣,如果上o黎forum但只係一味介意自己個post有幾多hit rate,介意自己o的相會被人偷,介意人o地齋睇唔覆...純粹係加重自己工作以外o既心理壓力,咁辛苦又何必呢?根本呢個世界CD-Rom,偷你相o既人多的是,人o地鍾意呀,吹o羊,小弟o既概念係當中始於有知音人,搵倒一兩個志同道合o既bros就夠啦

你對我好,我對你好

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-4-24 05:26 發表
從這個角度,微波都變中波喇!但個形幾好啞!

我和你的經歷都差不多,我是剛剛上星期六和我一起四年的女朋友分手了。但因剛分手,還是有點傷。讓我傷口埋口才報告吧!
冇所謂啦,幾時出都得.療情傷o既最佳方法就係搵一個比佢更好o既,要一下子搵倒一個愛你o既好難,不如就由去桑拿搵一個身材比佢好o既開始啦.

不過之後記得report
你對我好,我對你好

引用:
轉帖自蘭香閣 bro牛大力士

今晚去了名豪,看了二輪女,選了)!*號,來自黑龍江哈爾濱,皮膚很白,樣貌、身材不錯,剛來珠海做suna,技術較嫩,入房後有水床,body。吹工一般,但有女友feel。我全程做得很起勁,但她怎樣也不呻吟,你懷疑是不是我不夠勁,另此女不夠hi,我追問下,原來此女是不懂叫床!還叫我教她如何叫床,真被佢吹漲!各位brother你們認為這問題怎解決?怎樣教她如何叫床?

我選的是貴賓房,房價168,打折平20元,女錢200。總數348找數,現時可用葡幣,不用補水。經理送了幾張贈卷給我,下次去普通房,房價可以是98元。套餐是298。

第一、二張相效果不太好,應該是燈光問題。真人更好看,她說自己19歲,未做suna前是時裝店sale。我有她的電話,brother若有興趣,我可給你們,若她上早班時,下班後會到酒吧兼職,約她出街應該不難。她說她兼職的酒吧晚上大廳有脫衣舞看,各位brother知道在珠海那些場有脫衣舞看嗎?
又一呃呃tum tum 例子,對唔同o既bros講唔同o既故事,信佢...一成都死

剛來珠海做suna,技術較嫩,入房後有水床,body。
囡囡之前都係同我講o岩o岩出o黎做,但最終俾我引導到自認上年已經o係軍營打躉

相亦係轉帖自蘭香閣 bro牛大力士 (o的相無添加擺一陣之後就會加效果o架啦)

相關搜索目錄: 兼職
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

回復 #157 par3 的帖子

個樣幾正喎!囡囡就是這樣的喇!她們深不見底。不是陰道,是陰險!

回復 #157 par3 的帖子

hehe this girl is my type of girl wor!  keke

小弟唔講詳情啦,因為o的相有少少出位,知道地點o既bros請唔好爆響口,無謂講太多惹人不滿,亦為囡囡留返少少空間啦.因為佢係一個工作認真,值得尊重o既囡囡.

你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-4-24 18:43 發表
小弟唔講詳情啦,因為o的相有少少出位,知道地點o既bros請唔好爆響口,無謂講太多惹人不滿,亦為囡囡留返少少空間啦.因為佢係一個工作認真,值得尊重o既囡囡.
正啞!為了報謝你的偉大 contribution, 我的新貨架又加貨了!

頭先網絡塞車,依家試試post埋其他相

你對我好,我對你好

哇!正啊!噤到被你影到?條女都重未知?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-4-24 22:21 發表
哇!正啊!噤到被你影到?條女都重未知?
夜晚再出動o既主要原因係下晝有少少挫敗感,如果囡囡唔係好專心同新人,我諗冇乜機會影得咁出位,可遇不可求
但因為囡囡係一個好有heart,敬業樂業o既囡囡,所以有少少保護佢o既心態唔公開detail啦,唔係想收埋自己食.只係想為o岩o岩出o黎做冇經驗面對快閃黨o既囡囡留返少少底線o者
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-4-24 22:41 發表

夜晚再出動o既主要原因係下晝有少少挫敗感,如果囡囡唔係好專心同新人,我諗冇乜機會影得咁出位,可遇不可求
但因為囡囡係一個好有heart,敬業樂業o既囡囡,所以有少少保護佢o既心態唔公開detail啦,唔係想收埋自 ...
仁心仁術!所謂仁者樂山,唔怪得 Par 3 兄你噤喜歡扒山哪!

引用:
原帖由 par3 於 2007-4-24 22:41 發表

但因為囡囡係一個好有heart,敬業樂業o既囡囡,所以有少少保護佢o既心態唔公開detail啦,唔係想收埋自 ...
噤專心的新人, Par 3 兄你以後要多多寵幸啦!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-4-25 22:23 發表

噤專心的新人, Par 3 兄你以後要多多寵幸啦!
應該唔會啦,下次都冇乜好影咯而且第一次好,第二次好多都持熟賣熟,到時又唔好意思少佢
今日由下晝到依家都想出動,但為o左唔好虛秏過度過兩日不能盡興,都係忍忍算啦
你對我好,我對你好

果然是很精采的呢!值得一讚!

引用:
原帖由 par3 於 2007-4-26 01:04 發表

應該唔會啦,下次都冇乜好影咯而且第一次好,第二次好多都持熟賣熟,到時又唔好意思少佢
今日由下晝到依家都想出動,但為o左唔好虛秏過度過兩日不能盡興,都係忍忍算啦
你話唔忍心小佢!但你當時一定是在小著她的囉!?!?

有bro問我要囡囡號碼,其實大部份號碼已隱藏於report之內,請用mouse動動腦筋搵搵,好大hints啦
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-4-24 22:14 發表
頭先網絡塞車,依家試試post埋其他相
大哥,飛女吞飛劍的過程讓人大開眼界, 貨架上的貨物真多,
一個字:  "服" !

好野好野.  par3兄值得一讚,因為小弟去珠海d桑拿嘅時候通常都會好忙,根本分唔到心攞部相機出來影相,條女咁多花神剩係睇佢搞d乜隻眼都唔停

引用:
原帖由 Boson 於 2007-4-26 14:12 發表
好野好野.  par3兄值得一讚,因為小弟去珠海d桑拿黈伬堀q常都會好忙,根本分唔到心奕′蛨鬙X來影相,條女咁多花神剩係睇佢搞d乜隻眼都唔停
他就是用分心大法,以避出貨!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。