推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

今日終於見咗一個人,令我相信人喺壞透之後,仲有修正機會嘅話就會開始為自己打算...
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2009-9-17 22:07 發表
今日終於見咗一個人,令我相信人喺壞透之後,仲有修正機會嘅話就會開始為自己打算...
Hmm....你今日又有新體會??!!

回復 2000# 的帖子

Don't understand what you mean, please elaborate !!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-9-18 00:01 發表

Hmm....你今日又有新體會??!!
可能人在異地較易心軟覆咗佢QQ先知咁啱大家都喺首都
佢依家仲係做SN,仲要貴到我肉痛嗰隻 1380/60mins
但開始見倒佢嘅改變
雖然我睇唔透佢個心
但絕對感受倒佢嘅真
聽日趕早機,有機會見面傾
你估唔估倒佢係邊個
你對我好,我對你好

回復 2003# 的帖子

Your tenant in ZH ?

人哋結咗婚從良咗成年啦
唯一一個佢對我唔住在先但我亦覺得對佢唔住
貨架覆蓋篇幅不少,成兩年冇聯絡過嘅人
要寫今次嘅感覺都幾複雜吓,我都真係唔知由邊度寫起
見微知著,今次見面覺得佢對我真係好有心
不過我哋今晚冇攬埋一舊,而係各有各返去瞓
以後亦唔知幾時先有機會再見面
你對我好,我對你好

回復 2005# 的帖子

The one after LL ?

?!!!
the one before
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2009-9-18 00:40 發表

可能人在異地較易心軟覆鼳\QQ先知咁琱j家都鰣熙
佢依家仲係做SN,仲要貴到我肉痛鶧 1380/60mins
但開始見倒佢鴽幭
雖然我睇唔透佢個心
但絕對感受倒佢黚u
你估唔估倒佢係邊個 ...
ZH's Service Queen ?!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

chocolate factory's first encounter
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2009-9-18 00:40 發表 可能人在異地較易心軟覆咗佢QQ先知咁啱大家都喺首都佢依家仲係做SN,仲要貴到我肉痛嗰隻 1380/60mins但開始見倒佢嘅改變雖然我睇唔透佢個心但絕對感受倒佢嘅真聽日 ...
I think it is a cruel world.. Girls used to naughty, after hitting the walls a few times, have to learn from mistakes.

par 3, you have a soft heart... and 长情。。。

thank you very very much!

JJ由首都來電,接電話前我感覺有少少唔妥,因為通常我哋只會短信聯絡
跟住佢問我攝錄機可唔可以插卡,資料要幾耐先攞倒出嚟
我話要睇情況,跟住佢話姊妹上鐘俾人偷拍,雖然現場已經delete咗
但佢姊妹仲係好擔心
我本著盡人事營救一下bro嘅心態同佢講錄影嘅時候一般唔會同時錄落兩個媒體 (硬碟同卡)
如果已經delete咗個檔案,應該就冇問題
心諗如果呢位bro仲夠薑過落張卡之後拎張卡出嚟,我真係佩服佢佩服到五體投地
之後我問佢公司有冇對位客人點,譬如揼佢一鑊之類
佢話冇,咁我都放心啲
須知道間場硬到就算奧運都冇一日受影響,間場嘅幕後老細係在該區絕對可以呼風喚雨
執返身彩出嚟,呢位bro真係要去劏雞還神咯
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2009-9-20 22:36 發表

JJ由首都來電,接電話前我感覺有少少唔妥,因為通常我]只會短信聯絡
跟住佢問我攝錄機可唔可以插卡,資料要幾耐先垠迉X
我話要睇情況,跟住佢話姊妹上鐘俾人偷拍,雖然現場已經delete
呢位bro真係要去蚋還神咯 ...
Bro 7-siu brought 2 to the Flora Hotel for it too !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

回復 2013# 的帖子

But I did not take any photo until we were having tea in the next afternoon. Brother Spring took the photos for me. I am still waiting Bro. Spring to email me the photos, so that I can post the post with photos.

我唔知到底係網絡問題,account問題定電腦問題,基本上我已經唔可以post倒任何格式嘅圖片

相關搜索目錄: 電腦
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2009-9-16 00:10 發表
我都唔知點解我唔想俾機會佢,可能始終唔想對唔住嗰位對佢好好嘅bro啩

日期:2009/9/1421:43:32
好久没见了,你还好吗?
(您的好友正在使用手机QQ,详情෿ ...
三哥的故事好多, 我都有點跟吾急了!

好不容易捱過九月,點知友好主管來電告知ZH情況繼續嚴峻不適宜營業,WJ可以隨時出動掃場,唉

各bro得個知字小心啲啦
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2009-10-1 14:57 發表
好不容易捱過九月,點知友好主管來電告知ZH情況繼續嚴峻不適宜營業,WJ可以隨時出動掃場,唉

各bro得個知字小心啲啦
甘你咪跟七少去D五星大場玩。。。稳陣少少囉。。。

回復 2018# 的帖子

He join us tonight. However, the gir there is very bad.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-2 01:51 發表
He join us tonight. However, the gir there is very bad.
They are bad in attitude or quality?
Are they entire bad or only individual?

回復 2020# 的帖子

Par 3, A.A. and me are waiting for you in Cheung Mou Tau tonight.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-2 01:51 發表
雖然事前經過一番思想掙扎,但結果係意外地解除咗一個拖咗好耐嘅心結,因為我終於搵倒一個有feel嘅人去代替佢嘅地位,可惜係90後,太細個去諗其他可能性啦.

"佢"係邊個?

时   间:2009年9月22日(星期二) 晚上7:15
不要给我一丝的希望。这样我会好点。起起落落的心不知道该怎么办。我有点搞不懂。每一天都希望你过得比我好。可能这都是上天的安排,一切都是注定的。有些事都不用解释了,一切都己经过去了。在意那么多有什么用呢?不用在乎天长地久,只记得曾经拥有就足够了。慢慢就会想明白。一切都会好的。不是吗?如果有来世,如果你愿意,下辈子我一定会嫁给你。呵呵。永远记得你对我的好。我只能这样了。

时   间:2009年9月22日(星期二) 晚上7:28
是我没有好好的珍惜你,机会己经失去,以你的性格是不可能再重来的。虽然你我相处的很短,但是我能感觉我还是有一点点了解你的。人生就是这么一回事吧。己经做出的选择即使是自己不喜欢的。也没有办法。世界上没有后悔药。做出的选择就要坚强的面对,面对不了也要面对。很无奈。你知道吗??你能知道我的心是怎么想的吗?你能知道吗?你能吗?都说好心有好报,付出多少就能有多少的回报。而我却没有感觉得到。在这个世界上没有一个人能了解我的心。所以我要把我的心封起来。永远的封起来。把美好的事藏在心底。请不要现说“没完没了”我知道你心里还是有我的。你对我只是有很多“气”。祝你幸福。
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2009-10-2 16:59 發表

雖然事前經過一番思想掙扎,但結果係意外地解除咗一個拖咗好耐嘅心結,因為我終於搵倒一個有feel嘅人去代替佢嘅地位,可惜係90後,太細個去諗其他可能性啦.

"佢"係邊個?

ਲ ...
三哥...你講到成段"有緣無份"0既感情甘??!!

回復 2023# 的帖子

Par 3 is worry about the age different between him and the girl in "Euro Asia", they have feeling in each other.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。