推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-3-4 20:43 發表

I've one article too, hehe !!

1) 叫你一裤老公,你就要肩负起男人的责任,要像棵大树,让你的女人小忏般依偎。

2) 叫你一裤老公,你要好好的疼她,宠她,毕竟 ...
有D字睇唔到喎。。。再POST過啦。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-3-5 19:05 發表

有D字睇唔到喎。。。再POST過啦。。。
Translated to Traditional Chinese as follows :-

<<女孩叫你一聲老公意味著什麼你知道嗎? >>

1)
叫你一聲老公,你就要肩負起男人的責任,要像棵大樹,讓你的女人小鳥般依偎。

2)
叫你一聲老公,你要好好的疼她,寵她,畢竟她為了你放棄了整片天堂來追隨你。

3)
叫你一聲老公,你要懂得謙和,順從,女生都多情,敏感,所以會無理取鬧只是想知道你有多麼愛她,這時你一定要懂得順從,謙讓,容忍,不要和她吵架,不然她真地會好傷心。

4)
叫你一聲老公,你抱她的時候一定要夠用力,,緊緊地把她環在你結不結實都要顯得結實的胸前,當懷抱中的她把小臉貼在你脖子的時候,你要溫柔的親吻她的額頭和臉頰,但不要吻嘴唇!

5)
叫你一聲老公,每天早晨起來,你要噘起大嘴說老婆嘴一個,拜拜

6)
叫你一聲老公,當親愛的她給你洗完臭、臭褲衩、臭衣服後乖乖的說老婆辛苦了,來抱一下

7)
叫你一聲老公,她就把全身心都獻給了你,你成了他的天空和世界,除了你,其餘都是黑白的,只有你,是彩色的。

8)
叫你一聲老公,當她流淚時,不管是想媽媽了,生氣了,受委屈了或是觸景傷情了,你都要攬她入懷,任她哭個痛快,然後給她擦去臉上的淚痕,說別哭了,知不知道你哭起來多醜,好了,衣服借你擦擦鼻涕

9)
叫你一聲老公,這包含了太多,兩個人在一起,再多再親的昵稱都抵不上這簡簡單單大眾的老公老婆

10)
叫一聲,甜在嘴上,暖在心裡,無盡的甜蜜會包裹著你溫柔的心老公,我喜歡你,喜歡的莫名其妙,喜歡的滿滿實實的,喜歡的暢想我們一把年紀了還在鬥著嘴~!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

暫時出現呢兩個症侯群

2) 叫你一聲老公,你要好好的疼她,寵她,畢竟她為了你放棄了整片天堂來追隨你。

3) 叫你一聲老公,你要懂得謙和,順從,女生都多情,敏感,所以會無理取鬧只是想知道你有多麼愛她,這時你一定要懂得順從,謙讓,容忍,不要和她吵架,不然她真地會好傷心。

有時出現第三點嘅無理取鬧時真係想dup 7佢,可惜我落唔倒手打女人
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

thanks ching

三年前的貼文, 仍然非常值得我用了一整晚看完.
希望可以給各ching一記當頭棒喝,
說真的, 我們(或許用大部分人)都有咁上下年紀,
年齡相差一大截, 成長環境, 價值觀, 一切一切都不同,
不要妄想囡囡會用真心看待,
她喜歡我們什麼???
樣貌 - 有就不用花錢
大少 - 夠就去做鴨啦(講笑)
只有一樣, 就係錢,錢錢錢...
但我不介意, 去玩就如去餐廳食飯,
幫襯開一間, 仿如幫襯開一條女,
服務好d, 熟絡d, 玩的時候, 大家你呃下我, 我呃下你,
但絕不會打算買起這間餐廳,
除非你大把錢, 可以買起這間餐廳,
亦即是說...除非你大把錢,囡囡離開你會損失很大.

曾經沉過船的人上
(只為了一句說話:好鍾意同你做, 你x得我好舒服...)哈哈哈...

Photo can be more interesting.

I you have spare money for fooling around
why not???

是否再戰可能要睇劇情發展,但問心嗰句being loyal嘅扣已經開始甩甩哋啦

非常時期,博士千祈唔好同佢網上吹水,拜托
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2010-4-2 06:11 發表
是否再戰可能要睇劇情發展,但問心嗰句being loyal嘅扣已經開始甩甩哋啦

being loyal depends on how you see it. you could still tell yourself that although you eat outside, it is fast food only, no love involved..  hehe..

引用:

我唔知你仲記唔記得我同你講過的話...
只希望你能修成正果....

引用:
原帖由 atd 於 2010-3-21 10:07 發表
三年前的貼文, 仍然非常值得我用了一整晚看完.
希望可以給各ching一記當頭棒喝,
說真的, 我們(或許用大部分人)都有咁上下年紀,
年齡相差一大截, 成長環境, 價值觀, 一切一切都不同,
不要妄想囡囡會用真心看待,
...
Absolutely agree, in the reality, we got to be understood we are buying the feeling, the feeling of couple being lost for long long time ago. Infact, it is a deal of give and take.

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-4-3 01:59 發表

我唔知你仲記唔記得我同你講過的話...
只希望你能修成正果....
我今次已經講到出口叫佢走,感覺佢真係唔識體諒人同太自以為是,唔知年齡係唔係真係一個問題.
依家問題暫時擺埋一邊
你對我好,我對你好

引用:

是否再戰可能要睇劇情發展,但問心鶗ybeing loyal鵀岸w經開始甩甩]啦

如果她對你不忠,一定要飛,唔好心軟!否則就萬事有商量,始終她也是為你放棄了一些事,跟足你半年嘛!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 par3 於 2010-4-6 16:08 發表

我今次已經講到出口叫佢走,感覺佢真係唔識體諒人同太自以為是,唔知年齡係唔係真係一個問題.
依家問題暫時擺埋一邊
有機會大家都可以交流下.......
你月底係邊度啊?

我哩排都繁緊....雲南大旱...妹妹唔想再讀書..因為屋企連田都無得耕..要出番黎廣東打工...我都諗緊點搞...

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-4-7 01:23 發表

有機會大家都可以交流下.......
你月底係邊度啊? 我哩排都繁緊....雲南大旱...妹妹唔想再讀書..因為屋企連田都無得耕..要出番黎廣東打工...我都諗緊點搞...
Bro simonkok, transfer her to me lor, I'll treat her well !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-4-7 13:51 發表

Bro simonkok, transfer her to me lor, I'll treat her well !!
唉。。。我唔係諗緊點搞佢。。。係托緊人搵份正職俾佢。。。。真係幾煩下。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-4-7 14:30 發表

唉。。。我唔係諗緊點搞佢。。。係托緊人搵份正職俾佢。。。。真係幾煩下。。。
Inform SY or CACEO la, they can found some for her.
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-4-6 23:44 發表

如果她對你不忠,一定要飛,唔好心軟!否則就萬事有商量,始終她也是為你放棄了一些事,跟足你半年嘛!
佢個心點諗我唔知,不過起碼行動上佢冇,但對佢好慢慢就好似係老馮咁,自己付出少少不如佢所願就不得了一樣,有機會我整理一下或者可以將來龍去脈告知,我想忙完返屋企有個人發自內心對我好對我溫柔體貼,但返到去感覺好悶,因為睇見佢覺得佢好懶好唔長進.仲要習憤性對我態度差好似要話晒事咁,所以有時心態感覺好支力.

我諗大問題解決咗,博士有機會同佢吹水幫手洗吓佢腦等佢唔好咁自以為是學吓點做人老婆啦
不過記得休息好先

大根兄,我四月十六後會返歸,不過中途要去廣州,email再約,電腦一事仲係收完錢影都冇,有機會麻煩順便幫口一問

相關搜索目錄: 電腦
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2010-4-8 15:39 發表

佢個心點諗我唔知,不過起碼行動上佢冇,但對佢好慢慢就好似係老馮咁,自己付出少少不如佢所願就不得了一樣,有機會我整理一下或者可以將來龍去脈告知,我想忙完返屋企有個人發自內心對我好對我溫柔體貼,但返到去感覺 ...

我諗大問題解決,博士有機會同佢吹水幫手洗懮\腦等佢唔好咁自以為是學屩I做人老婆啦.....
Fine !  I'll do the Right thing to Brainwash her !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 par3 於 2010-4-8 15:39 發表

佢個心點諗我唔知,不過起碼行動上佢冇,但對佢好慢慢就好似係老馮咁,自己付出少少不如佢所願就不得了一樣,有機會我整理一下或者可以將來龍去脈告知,我想忙完返屋企有個人發自內心對我好對我溫柔體貼,但返到去感覺 ...
PM左你...有時間就睇下...

三哥。。你最近單野有無新消息?

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-4-27 10:30 發表
三哥。。你最近單野有無新消息?
I want to know too. call us out for lunch or dinner if you happen come to HK.

本來已經定案擇日出山,因為我已經冇眼睇.原定佢走嗰日我一早出發去廣州叫佢將條鎖匙揼去信箱, 各自坐車走時嘅短信令我覺得仲有得救,因為通信內容令我比較相信佢唔係攻我心計係真心,不過之前同大根兄傾嘅問題仲未解決,依家大家放幾日假,過兩日先接返佢,今日返嚟見倒佢走嗰陣仲未好返嘅時候留俾我嘅msg,我相信喺嗰一刻佢俾我逼到埋死角應該仲未有咁高呢去扮嘢博同情,所以我信呢啲係佢冇為達到乜嘢目的而寫嘅真心話

7少,生日快樂呀,預計嗰日有幾多人呀

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

for some reason, i can't upload another pic in one post
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。