推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-9-11 00:09 發表

Time can never mend, The careless whispers of a good friend.
To the heart and mind, if your answers kind...
There's no comfort in the truth, Pain is all you'll find.
So co-incident that we write the same thing !!!! Good friend ! Tea.!

七公同茶茶心有灵犀一点通。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 par3 於 2009-9-10 20:40 發表
做一個俾人掛住但二揀一時永遠贏唔倒佢個心嘅人,到底係可喜定可悲呢
講真,囡囡選擇咗結婚呢條路,已經唔會有彎轉啦.
剩低嘅只有無奈,早知今日,何必當初呢.

2009年9月7日(星期一) 晚上9:10
...
男人永不會原諒對自己不忠的女人, 但女人總是原諒了對自已不忠的男人.
小人物當年讓一個要當小人物新娘的女人傷透了, 在失望中改嫁......
某天相遇, 她只以淚洗面, 對小人物最大的處罰, 也不過是幾下粉拳....最后, 兩人又搞上床了.....
雖為他人妻, 但她說:  "她的心她的身体......仍有我份......"

下輩子別做女人....不然, 小人物會有報應

相關搜索目錄: 結婚

回復 1952# 的帖子

我們都不要做女人,但最有可能就是要我們做女人。如果真的有報應的話!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-9-11 09:16 發表

男人永不會原諒對自己不忠的女人, 但女人總是原諒了對自已不忠的男人.
小人物當年讓一個要當小人物新娘的女人傷透了, 在失望中改嫁......
某天相遇, 她只以淚洗面, 對小人物最大的處罰, 也不過是幾下粉拳....最 ...
我就尽量不会让女人伤心。。我自己伤心好了。。也是怕报应吧。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-9-11 03:34 發表

七公同茶茶心有棫R一繷q。。
It's because, we're also HURTED by Henan MMs lor !!

相關搜索目錄:
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-11 12:01 發表

我們都不要做女人,但最有可能就是要我們做女人。如果真的有報應的話! h:" />
We deserved to be a Nun lor !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-11 00:14 發表 We are too good for them ! When we were with them, we treat them like a princess, love them, never let them got a dim chance of being hurt. However, they never knew, they never being satisfied. Th ...
sometimes, 人是犯贱的。男的也是。。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-9-11 13:38 發表
It's because, we're also HURTED by Henan MMs lor !!
今晚揾个河南的大报复。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-9-11 15:54 發表

今晚M蘆e南的大报复。。。
I bet you should find a Hubei MM tonight and her name called 小雲 tim !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-9-11 15:57 發表
I bet you should find a Hubei MM tonight and her name called 小雲 tim !!
我提议你和七公找个河南大报复嘛。。。你赶过来啦。。。

心血來潮,自揭一個我守咗就大半年嘅秘密吧.曾經帶過一個出身清白但家底複雜嘅"女朋友"出嚟見人,之後感覺到一啲異樣,喺我小部份考驗佢,大部份為自己著想離開佢嘅期間,(我諗住如果過程中佢體現出忠誠,我會繼續以唔係男朋友嘅身份經濟上照顧佢一段時間,因為我覺得我做唔倒可以幫佢完成目標嘅男朋友)佢喺我面前營造出自己係一個受害者嘅形像,但其實喺我放逐佢嘅階段(佢以為我唔知),我諗前後不到一個月吧,佢已經同我嘅一位喺我同佢一齊時已經對佢起痰嘅澳門前同事攪埋一齊,(呢一刻只係懷疑但未肯定,事後由另一個人口中知道晒時間上嘅來龍去脈確認咗我嘅推測)期間本住做人有始有終,諗住經濟上救救佢入錢去佢戶口,畢竟好多推測都未肯定,無謂因為多疑令佢生活有壓力,點知事隔半個月音訊全無,(期間由另一人口中確認咗成件事)臨走前發短信問佢收唔收倒筆錢佢先話(又會咁啱)尋日去櫃員機攞錢先發現有筆咁嘅錢,正準備去銀行攪清楚先打俾我(我諗佢本來以為係現任男友入嘅家用啩),又話我應該知佢為人,啲錢佢唔會要睇幾時俾返我,隻字不提我前任同事做咗佢條仔嘅同時,繼續營造好可憐但好有骨氣嘅形像,聽倒我真係覺得好好笑,但亦無謂篤爆佢,之後佢喺QQ發信息俾我我冇理佢,啲錢亦冇諗住攞返當跌咗算啦.本來我已經當事情告一段落希望佢哋過得好,最冇癮嘅係之後我由另一個同時識前同事同埋我嘅好友口中先知呢位前同事居然想喺佢面前抹黑我,唉,人似乎就係咁,利益發生衝突時就會露出黑暗嘅一面,太自私啦.經此一役,我發現唔止夜場囡囡係咁,凡係冇安全感要搵水泡嘅囡囡,全部都可以變得咁快.得一想二,失一亦可以即刻想二,真感情,算什麼.我諗我嗰位前同事應該多謝我先啱,因為我同囡囡用嚟做分手原因嘅理由,可能幫咗佢一個大忙

我話如果你堅持要結婚之後先肯做最後一步,你永遠留唔住男人嘅心,我同你一齊幾個月你都係咁,我真係頂唔順啦

估計呢番話會令囡囡改變諗法,佢同前同事一齊,應該已經解開咗呢個心結
所以我知道前同事抹黑我時,我真係冇嬲,因為我明白人性本如此,只係喺度諗死仔我幫咗你一個大忙仲恩將仇報,可怒也

金句轉貼
男人沒本事就別說女人太現實,女人沒實力就別說男人太花心.First love is meant be failed...

相關搜索目錄: 結婚 銀行
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2009-9-11 19:27 發表
心血來潮,自揭一個我守咗就大半年嘅秘密吧.曾經帶過一個出身清白但家底複雜嘅"女朋友"出嚟見人,之後感覺到一啲異樣,喺我小部份考驗佢,大部份為自己著想離開佢嘅期間,(我諗 ...
唉。。。你生命中的女人。。點解個個都都俾你甘多刺激。。。

anyway,   我都要多謝你幫手。。。。

引用:
心血來潮,自揭一個我守咗就大半年嘅秘密吧.曾經帶過一個出身清白但家底複雜嘅"女朋友"出嚟見人,之後感覺到一啲異樣,喺我小部份考驗佢,大部份為自己著想離開佢嘅期間,(我諗 ...
你的一生一定多姿彩, 女人的故事特別多! 但愿多喜少痛苦!

以前總是女朋友多多,Kmy 對 Club girl 一向嗤之以鼻,以良家女子為伴;
日子久了,女朋友們總會發覺Kmy  吃在碗堛滿A瞧著鍋裹的 ...

可以怪誰?一個熟悉的身體怎會令人有所想像?
對要求唯唯諾諾、陽奉陰違,過時過節更是蹤跡渺然;

老師說:不介意無名份,一輩子只想有一個男人,但也只想那男人只有他一個 ...

其他的,也是 ...

Kmy 沒有勇氣說:我不會再 ... 因為做不到;

因此,鳥獸散 ...

有時,會很想他們 ... 但是覆水難收。

各位師兄好:小弟花了二星期才看完par3兄成個貨架,內容精彩又豐富,圖文並茂,文筆生動,令我既羨慕又妒忌,三少兄的感情經歷真是波折重重,已超過很多人一生的歷程(情場上),其實許多人都會有過刻骨銘心的經歷,只不過多或少而已.

小弟救國經驗少,.雖然想學各位師兄常常去救國,但有難度,那個男人唔想去找囡囡開心,尋找心靈上身體上的快樂;我亦是一個中國玄學愛好者,對人生命運過程好有興趣研究.
睇完三少兄的愛情經歷後,恕我多口講句,請三少兄勿怪,一命二運三風水,每人一生扮演不同的角色在每個地方,三少兄是一位出色的演員,每次表演感情豐富,認真而投入,功力深厚,演出扣人深玄;
理應得到觀眾歡迎,無往而不利;何解有如此結果,令人心酸.

原因是在錯誤的地方,錯誤的對象;雖知歡場是男人找尋暫時歡樂的地方,在其它地方不如意時就去歡場填補,用金錢填補快樂,而囡囡們的角色是找生活,找金錢,不是找愛情,雖有例外但很少;而三少兄除了找快樂也找愛情,在歡場是很難找到真愛的,找到都不會長久.小弟經多年研究與實踐的結果,小小心得.
一時感動,胡言幾句,見諒.

引用:
原帖由 par3 於 2007-3-27 17:32 發表
由於小弟有個陋習,就係成日拖report,有時出動完好想出report同相,但礙於打字慢,好多時o的相post完之後出report就變得冇咁熱心,同埋有時走o黎走去要搵返唔同主題去跟返o的相又有o的麻煩,隔多一排自己report過o的乜都唔 ...
Please post more

引用:
原帖由 eddiehk168 於 2009-9-13 01:22 發表
各位師兄好:小弟花了二星期才看完par3兄成個貨架,內容精彩又豐富,圖文並茂,文筆生動,令我既羨慕又妒忌,三少兄的感情經歷真是波折重重,已超過很多人一生的歷程(情場上),其實許多人都會有過刻骨銘心的經歷, ...
嘥你咁耐時間捧場,多謝晒喎
師兄所言甚是,不過有時人一動情就會知易行難,明知山有虎...
唔知我第時到咗偷跳階段時,情況會唔會好轉呢?定係從今以後我直頭同囡囡講我已經有女朋友,擺明係玩玩吓唔駛煩好呢?
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-9-12 10:33 發表

唉。。。你生命中的女人。。點解個個都都俾你甘多刺激。。。

anyway,   我都要多謝你幫手。。。。
我得出嘅結論係大根兄你一定唔駛擔心佢冇人理,佢嘅生活絕對精采,私底下再傾
你對我好,我對你好

引用:
Par 3, so you don't have to feel sorry for yourself or even her. Everyone can find some way out at last.

引用:
原帖由 par3 於 2009-9-13 12:58 發表 我得出嘅結論係大根兄你一定唔駛擔心佢冇人理,佢嘅生活絕對精采,私底下再傾
in general, most nuis nuis have their own way to survive. It is our own simple thought that they need your (sole) support and it is why so many of us (including me) likes to bump into the wall, again and again, thinking that we are their savior..  

Of course, if she really devotes to you (like Ah Jiao for Golden Gun brother), then it is luck....

引用:
原帖由 par3 於 2009-9-13 12:58 發表

我得出嘅結論係大根兄你一定唔駛擔心佢冇人理,佢嘅生活絕對精采,私底下再傾
點都好。。。多謝你幫手。。。
我方面。。簡單之極。。。。無需擔心。。。。
又要等一排先可以再見你。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-14 01:34 發表

Par 3, so you don't have to feel sorry for yourself or even her. Everyone can find some way out at last.
本來我唔想講,但收倒LL嘅短信就有感而發,原來囡囡嘅行為同職業無關,其實我知道來龍去脈之後一早已經冇因為佢內疚,只係做人厚道少少選擇保持沉默唔想唱佢啫
你對我好,我對你好

第一晚入住就有張卡片插喺門口,但人生路不熟,唔敢搏
你對我好,我對你好

俾喺首都嘅bros一個reference
安婷13)!!@**(&&
提供發票
五星級服務是您的首選
溫馨24小時
情感陪護
休閑按摩
中外靚妹
校園美女

由年輕俊美男女技師 (鴨都有!!!)
提供優質上門服務

老老實實,我完全冇打過去問,非常時期,想試要自己小心
你對我好,我對你好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。