推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

Par3 貨架

由於小弟有個陋習,就係成日拖report,有時出動完好想出report同相,但礙於打字慢,好多時o的相post完之後出report就變得冇咁熱心,同埋有時走o黎走去要搵返唔同主題去跟返o的相又有o的麻煩,隔多一排自己report過o的乜都唔記得晒,加上過去積壓o既相同片段漸多部腦就o黎冇位要搵地方存放,但要將所有o既檔案按返時間順序排列的話都有o的難度,所以索性新開個資料庫random地上載,將所有o既multimedia內容擺埋同一個post方便日後管理

有呢個打算好耐,今日卒之開倒張

本帖最近評分記錄
  • johncage 體力 +60 精品文章 2007-3-27 20:32
  • johncage 威望 +60 精品文章 2007-3-27 20:32
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

一世人第一舖大話骰圍骰

好彩我係贏o個個

地點:西藏拉薩市太陽島新沙龍國際娛樂總會

相關搜索目錄: 娛樂
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

K場內一扎咁o既花,三百六十蚊

囡囡話佢o個日當選什麼model之后想有人送花,有時諗返轉頭,真係好戇九九.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

西藏拉薩市?part3大哥你去?有有做做下扯蝦唔夠氣要氧氣?

不過因為前兩日應承o左去捧佢場,冇計
如果囡囡腮骨唔係咁突,簡直係美人一個,睇台上o既佢,真係超晒班

你對我好,我對你好

最戇九九o既一件事

唔係送花,而係有一段時間去o左捧佢無數次場,居然一次床都冇上過,晚晚齋坐攬攬唱K玩骰盅飲王老吉,埋單就三百小費加二,三百房費,沉船真係令人失去理智

本帖最近評分記錄
  • 細摩 體力 +40 精品文章, 無得頂, 似一篇自傳, 尤其對生 . 2007-3-28 09:52
  • 細摩 威望 +40 精品文章, 無得頂, 似一篇自傳, 尤其對生 . 2007-3-28 09:52
你對我好,我對你好

waiting waiting
for your good pic and report

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-27 17:55 發表
西藏拉薩市?part3大哥你去?有有做做下扯蝦唔夠氣要氧氣?
touch wood,試過死過返生
所以從此之後人生觀多少都有o的改變

唔關做既事,奉勸bros有感冒的話,千祈千祈唔好去西藏,因為攪攪o下手尾好長,小弟因為時間唔許可,加上之前已經去過幾次以為自己會適應同調節倒病住咁去,卒之一路拖o左兩個月都唔好,最後入廠大修一鑊

乜o野叫die hard fan?
小弟臨死(o個一刻真係以為自己會死o架)都著住荷蘭件練習球衣,誓死支持,仲唔係die hard fan
都係整細少少o的相,因為身在ZH,要load成頁大大張o既相網速實在有點太慢

相關搜索目錄: 球衣
你對我好,我對你好

令人懷念o既36

去到收尾媽咪送果盤仲搵著我o黎攪,因為點都要諗掂o的最低消費,唯有又叫多幾罐王老吉
因為小弟係零酒量,飲汽水又飲到一肚氣,去親都冇得出火,唯有飲涼茶下下火

相關搜索目錄:
你對我好,我對你好

因為呢度有bro會去西藏.......

引用:
原帖由 doctork 於 2007-3-27 18:10 發表
waiting waiting
for your good pic and report
多謝賞面,出出街放飯先
你對我好,我對你好

除了望荷兰件衫,仲有什么支持你度过生死关头!!!!!!!!!!!!???????

去捧曹查理場,可謂最唔值o既一個show,因為佢成場o係度beli bala,唱歌都唔知唱乜,不過體諒佢老人家又要俾人上台隊酒又要攪氣氛,大家香港人相遇在異鄉,佢山長水遠o黎到兩晚(聽講)都係得五皮o野,所以都唔好咁多要求o羅,不過有一樣o野係以前唔知o既,佢親口話最憎嘟嘟姐,因為佢狗眼看人低.

不過有o的o野有失有得o既,呢晚俾我遇倒佢,佢已經好耐冇返工,因為屋企俾人斷o左水電逼不得已返工,開價七舊連台費ON,但因為我唔方便返宿舍堅持去佢度,去到發現佢屋企真係烏燈黑火,之後有耐唔耐食o下飯,卒之再去佢屋企時搵倒機會影呢張相,佢完全好似沉o左咁死心塌地咁對我,俾任何錢佢都唔肯收,唯有借o的倚同佢添置o的日用品等自己良心好過o的,畢竟自己知自己事,我唔想無賴地完全欺騙囡囡o既感情,寧願清清楚楚,只係當中有感情的話,佢唔好收到我咁足次次七舊,我亦唔會要佢乜都冇,大家都唔好太蝕底.

都話有失就有得,有得冇幾耐又有失,就o係影完佢相之後冇幾多日,小弟不支入廠,送遲o的去醫院差o的命都冇,唯一有印象o既係我攤o係急症室張床度,臨暈低前一刻,佢鹵味個醫生仲o係度問長問短,我個朋友又複述一次問我,足足問o左十分鐘有多冇少,大佬我聽倒都答你唔倒啦.臨暈低前頂硬上發o左一個短信俾我覺得生命入面最重要但冇可能o係埋一齊o既人,之後delete晒o的溝女短信,跟住再有知覺已經係o係張床度吊緊鹽水同吸緊氧,第一感覺就係仲未死得,再叫我個朋友幫我影張相,人一世死爭爛爭都唔知為乜,原來條命仔可以咁化學,話冇就冇,幾個鐘頭後已經俾人叫我出院返屋企,返到酒店準備落車見倒之前呃我o個條八婆,不過已經冇力嬲佢,唔想我朋友太麻煩叫佢走先,行樓梯上房成身發軟,因為間房o係二樓最盡頭,條走廊足足行o左成個字個身不斷標冷汗,呢世都記得o個種感覺.講返轉頭,囡囡有個藏族朋友係我o係見過o既藏民入面最靚o既一個,如果佢咪咪好似囡囡咁大,我諗我一定已經做o左對唔住囡囡o既事

相關搜索目錄: 酒店
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 大海浪花 於 2007-3-27 22:26 發表
除了望荷兰件衫,仲有什么支持你度过生死关头!!!!!!!!!!!!???????
原本以為有好多o野放唔低,真係死到臨頭時其實好無助,仲記得撐最後一口氣發短信前o係度諗,又話人死之前腦海入面會湧現一次你呢世人做過o既事,點解冇o既?醒返之後心諗,噢.可能因為我仲未死得住所以o個一刻冇o野湧現o卦

你對我好,我對你好

其實入院前後仲有未完o既故事.但今晚時間有限,簡單交待o下先,佢係我唯一一個有好感又成功幫佢脫離倒呢行o既任小姐,佢可能算係我第一個真係有o的沉o既囡囡,o係香檳B座8A按鐘仔識o既,小弟生平第一份report,就係幫佢o係熄匙1x1出o既.

講起沉船,順便post埋馬小姐張相,因為o岩o岩無意發現原來仲有佢o既一張相,佢手中個電話,就係小弟沉船大半個月左右o既代價,盛惠二千八百八

相關搜索目錄: 香檳
你對我好,我對你好

身體為重,小心身體健康!保重保重

本來想看完一段就回一個的,但因為太正了!又曲折,又富誤樂性!不其然看完一段又一段!

只能看到底才回了!又小騙了一些回帖。都是你不好!

引用:
原帖由 par3 於 2007-3-27 10:14 發表

touch wood,試過死過返生
所以從此之後人生觀多少都有o的改變

唔關做既事,奉勸bros有感冒的話,千祈千祈唔好去西藏,因為攪攪o下手尾好長,小弟因為時間唔許可,加上之前已經去過幾次以為自己會適應同調節倒 ...
大哥額頭高,漲滿.聰明人也

十分值得一看再看~~~

My new target!!

引用:
原帖由 he1jie 於 2007-3-28 00:06 發表
身體為重,小心身體健康!保重保重
今次會小心o的,打算臨走前閉關數日早睡早起
引用:
原帖由 7-siu 於 2007-3-28 01:53 發表
本來想看完一段就回一個的,但因為太正了!又曲折,又富誤樂性!不其然看完一段又一段!

只能看到底才回了!又小騙了一些回帖。都是你不好!
是小弟不好,多謝bro讚住o黎貶,咁小弟一個post一次過回幾個posts當打和啦
引用:
原帖由 doctork 於 2007-3-28 09:28 發表

大哥額頭高,漲滿.聰明人也
可能係髮線上移至真
引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-28 09:43 發表
十分值得一看再看~~~
咁我就少o的擔心比人小我炒冷飯呃post啦不過為表誠意,小弟會重新打每張相背後o既故事,就算以前post過都唔會copy & paste,如果唔係就失去o左開呢個貨架o既原意啦

今年唔知航班有冇變,即管當reference參考o下啦.
你對我好,我對你好

入廠前一個星期,任小姐因為老豆有病入院返o左四川屋企,咁o岩佢架車十六號凌晨到,所以十五號下晝佢打俾我,問如果到o左可唔可以o係我度住一晚,因為佢住o個度凌晨已經閂o左閘冇得入,我話冇問題.到時同佢聯絡.

點知晚飯返房後有事入o左廠,開始知道唔妥打算搵人送我入醫院前發o左個短信俾佢,話俾佢知我要入醫院唔知要到幾時遲o的聯絡,佢叫我唔駛擔心佢大不了o係網吧等天光...

此乃上述提到前後事之前事

出院之後返到房,又發o左個短信睇佢點,佢話同一齊坐車上o黎o既人食緊宵夜,本來打算食完去網吧吽,我叫佢過o黎,因為心諗坐車上o黎一定好辛苦等佢目訓返覺好好抖抖第朝返工精神o的,亦冇將大修o既事話佢知,開定門掩埋等佢o黎因為驚之後冇力,期間又癡癡迷迷咁目訓o左一陣,到佢上到o黎見我攤o左o係度,話做乜唔話佢知,我話費事你擔心啦,佢同我搓o左條毛巾擦背脊,因為一路標冷汗成身濕晒,o個一晚我先親身感受到身體好虛弱係點o既.之後又斟水又呢又路攪一大輪,佢先上隔離床目訓,隔o左一陣,我開口問佢可唔可以攬住佢目訓,佢二話不說就走o左上我張床,因為o個一刻自己有o的空虛,想攬住佢,之後又問佢可唔可以除o左件衫,因為條拉鍊o係正佢咪咪個位塊面貼住唔舒服,佢笑一笑就除o左件衫攬住我.之後...冇下文啦話晒我真係一個病人,只係想有人慰藉o下空虛o既心靈o者.

第二朝目訓醒,又停電,o個一刻又令我諗起趙小姐,睇曹查理o個晚識o個位囡囡是也.任小姐走去沖涼,出o黎見佢洗o左頭覺得佢好靚影o左佢兩張相,之後佢走埋o黎攬住我,唔知佢想安慰病人定情不自禁,細佬目訓醒之後居然有反應,就係咁樣出廠唔夠七個鐘,連o野都出埋其實同佢平時已經好少做,因為我唔想俾錯誤信息佢以為我同佢會有將來,希望佢自力更生到我唔再返西藏時佢可以完全脫離倒以前o既陰影,有自己o既新生活,o個日之後我o係西藏o個幾個月,亦都冇同佢再目訓埋過o係一張床,只係佢有時放工一齊食餐飯,幫佢買o的日用品就叫佢自己返屋企,至於任小姐點解會輾轉o黎o左西藏,以後有機會再講啦.

你對我好,我對你好

可能遲些,我也要東施效"貧"了!

"貧"是因爭怕沒大哥你那麼多料!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-3-28 15:53 發表
可能遲些,我也要東施效"貧"了!

"貧"是因爭怕沒大哥你那麼多料!
同好多bros相比.論資歷小弟真係好淺o架咋

百花齊放嘛,其實我覺得只要係肯講真心話o既回憶,點都會有o的可讀性同共鳴,因為唔覺意睇倒其他bros提到可能會好中倒自己o係不同時間,地點同不同o既人物發生同樣o既經歷時,真係幾夭心夭肺o架

下次都要講o下佢啦,佢應該算係我o係西藏最鐘意o既黃小姐.

你對我好,我對你好

平淡的說出往事,但那份真情和誠意,立於文字之間!好文章!

真係要坐定定每日入來看故事

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。