推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

正呀!!我愛精華區呀!!

細水長流,淡如水,濃如酒,往事歷久彌常新

『酒不醉人人自醉 花不迷人人自迷』
我們這些在大陸花叢中打滾的人,有誰沒沉過船?是她特別漂亮嗎?是她真的很善解人意嗎?可能我都在追求那一份在香港這現實環境中所缺欠的一點點東西, 去彌補我們的心靈肉體的空虛!

唔夠時間打黃小姐report,搵個連佢叫乜名都唔記得o左o既臨目訓前攝o下期啦

淨係記得佢係o個個場o既師姐,可惜冇乜波路,不過俾佢o的超強前戲攪到我全部發軟,真係冇幾可遇上呢o的高手,欽敬欽敬師姐話佢都係紅牌o黎o架,叫我有機會返去搵佢,不過唔鐘意o個度o既環境同師姐太pro,所以之後冇再去過

地點:西藏拉薩某桑拿(一時又唔記得o左個名,不過係雅魯藏布酒店間桑拿o既姊妹店,所以都係紅字開頭)

相關搜索目錄: 酒店
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 fengliu 於 2007-3-28 17:14 發表
真係要坐定定每日入來看故事
我諗未必有機會日日update,所以bro唔駛咁操勞
引用:
原帖由 coke818 於 2007-3-29 02:56 發表
『酒不醉人人自醉 花不迷人人自迷』
我們這些在大陸花叢中打滾的人,有誰沒沉過船?是她特別漂亮嗎?是她真的很善解人意嗎?可能我都在追求那一份在香港這現實環境中所缺欠的一點點東西, 去彌補我們的心靈肉體的 ...
人真係矛盾,o係香港識女仔,應該十個都有一半係真心愛你o既,你話佢太現實,貪錢冇情趣
返大陸沉船,應該有超過七成係真心愛你...o的錢o既,你話佢太虛偽,貪錢養唔熟
似乎兩者都貪錢,或者當女人唔可以o係男人身上見倒將來,搵倒安全感o既時候,錢係唯一最令佢o地感到安全o既戰利品o卦
你對我好,我對你好

弓喜 弓喜
開張大吉
有相有Report
一定要支持

每天入來都看到新的好文章!每日出精!精彩報告!

回復 #30 par3 的帖子

非常期待你既報告..................................無得頂 !!!!

good....................................

喜欢看这种报膠,大哥继续努力,等带新料

好正好正的報告 + 相片

同36鬧翻之後(其實特登裝個局跣佢,model小費公價兩舊,但第一次因為佢好識做幫我擋好多酒,所以俾o左三百,開壞o左個頭,之後好難俾返原價,聽講佢間唔中都會同人出街,但o係我面前扮上菜,次次三舊加少少都全套咯.長此下去亦唔係辦法,一於斷纜算數.所謂裝個局亦只係借題發揮,囡囡o既最大職業病就係鍾意講大話,有一次佢呃我之後,我懶係好介意,之後就冇再搵佢),一直都有繼續去新沙龍齋坐,每次都搵唔同o既囡囡過日辰,不過有時都遇著o的好想執佢一劑o既,但事先已經同媽咪講好唔出街,佢自然真係搵o的唔出街o既俾我,所以君子一言,都係唔好反口,不過真係難為細佬,成晚望住佢對咪咪,硬掘掘o既時間超過九成

普通囡囡坐台只要一舊

你對我好,我對你好

好多囡囡冇乜好講,好多都唔知佢叫乜名,純粹係相一張,有時坐台冇乜feel,影完都delete晒費事記咁多
你對我好,我對你好

好多時睇相簿見倒o既囡囡硬係同佢o地冇乜緣,去幾次都遇唔上,阿嬌同美美就係最好例子,卒之有一日聽倒可以預見o既一句,佢走o左咯喎,始終都係緣慳一面,呢本係鄭和渡假屋o既相簿,唔知呢度有冇bros比我好彩完成過我o既心願呢?

其實呢個鄭和渡假屋都成日用,但以防唔夠清楚聯想唔倒俾少少貼士

鄭和下西洋之後,成日過隔離X洋,住o係佢間無敵X景渡假屋渡假
你對我好,我對你好

最後兩張相是否開始講到澳門喇?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-3-29 23:55 發表
最後兩張相是否開始講到澳門喇?
珠海蘭羊凱警呀
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-3-30 00:20 發表

珠海蘭羊凱警呀
哦!又袋錢落袋喇!因為我很少去珠海的。春節前,有客在珠海新開幕,我從虎門去,一個小時不到就到特區檢查站,但找了一個半小時都找不到客人的地址!

要消失兩日,臨走前post幾張唔駛點講o野o既相先以表誠意啦

你對我好,我對你好

very good report

par3 兄, 保重身體!                                                                                  .

.

thanks for sharing

thanks par 3 brother , and keep posting !

Great report with lot of pics!

great post. keep up the good work.

Great Report. Thanks!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。