推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

引用:
原帖由 Jester 於 2007-5-21 19:01 發表

之後去玩等於要偷跳? 不過我都明白晚晚走馬燈幾累. 對我來說, 玩煮飯仔一個星期就會開始悶.
你是抵死!自己捉蛇入米缸。個個星期和她QQ去拍拖,你是給她太大的祈望,這個祈望越來越大就要爆炸,爆炸時你少不免會受波及的!

引用:
原帖由 par3 於 2007-5-25 00:23 發表
don't have much time to be in hk la, and if things go as expected, i will leave for tibet on jun 1, the next time i come back, the post maybe locked if there is no reply to keep it alive, so not su ...
How long you would go away ? I shall keep it alive if you want.

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-5-25 09:05 發表
Whether you're a brother or whether you're a mother,
You're stayin' alive, stayin' alive.
Feel the city breakin' and everybody shakin', people,
Stayin' alive, stayin' alive.
Ah, ha, ha, ha, ...
原本你抄集就要罰的了!但見你抄得噤正,又對題,獎番你多一次朱古力茶包包頭獎!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-5-25 11:48 發表

唔要茶包包頭, 要太空衣, 又錯, 要大胸衣
我收埋我條女的大胸衣,又唔知邊個通水給她去找回!唔係,你就可以做"Armstrong"喇!

"A small step for a Human Being, But a big step for ManKind !!!"

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 par3 於 2007-5-25 23:29 發表

that will be great thx
not sure if i will come back for a short stay for the singapore stuff i am working in, if not, i probably will come back after october
Can you upload your stuff to your box ?

本樓主人,(不是我)去了西藏,要半年才回來,如想他回來時還可以看到作者的正相,請不定期頂頂這樓吧!我是受人所托的!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-5-28 00:24 發表

兄弟, 你玩mud撚嘢
哈哈!可能佢想我 hurry up 去炳炳佢!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-5-30 16:47 發表
唔好意思, 再過一兩日, 驚唔見
不用這麼急!過兩天也不遲!我現在去深仔按摩!886

引用:
原帖由 大懶虫 於 2007-5-30 17:56 發表

七少又運用你的美色去溝骨妹呀!!!!!
係順便炒個司機尤魚!佢私自用我部車,還想講大話騙我。之後才去按摩。

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-5-31 16:50 發表

! 好危險架 ..... 指我地 ! 你喝完酒車我地去 "褲浪" 咪一鍋粥 !
所以以後還是玩"隍i色中"就算了!唔好對我酒!

我又要做茶博士!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 btpower 於 2007-5-31 21:31 發表

我以為這個司機會坦白從寬,聽你的口吻會比次機會他.他不懂珍惜.人工高,福利好,真浪費.
他私自不問我便把車開去東莞,問他在那裡,他說在布吉。但我打電話去GPS 問,當時車在東莞樹田!

給了他反醒機會,一而再,再而三的不忠,不殺還待何時?

幸褔二人世界

今天下午,收到Par 3 從拉薩發回來的信息,說他和阿靜剛剛到拉薩,希望他們有一個幸褔的二人世界!

"Li Kin" in ChangPing? He is the wellknown GTO !!!!!

只能自己開車囉!但很累的,害到我星期六,巡朱古力廠都無力上!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-4 11:23 發表

自己車自己 , 唔洗呀話
無辦法喇!D囡囡又無車牌!

不如換個有"加減波"的,好嗎?

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-4 12:18 發表

邊大邊細

不過點都好過打假波
只要不是差得太遠,大細波也不是很重要的!

回復 #319 colorbhk 的帖子

我見識小,這個我又未見過喎!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-4 17:59 發表

我最愛 (真係可以用愛這字) 條船, 去鷐s州, 攪到我朝思夜念, 唉

早知如此絆人心 何如當初莫相識  
跳番落個海度,就自然成個海的魚都是你的了!

捨得捨得,不捨又如何得呢!駛唔駛我"當頭棒喝"?

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-4 18:04 發表

跳唔番落個海度啦, 因為另外還有幾條船在水面
那就叫"棄船"喇!

今晚收到 Par 3  兄從拉殺傳回的 sms ,他說,在拉殺是又拉又要殺都找不到囡囡啊!

還多謝各位幫他每日一推,令他的貨架不至消失!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-6 00:37 發表

佢唔係攞埋盒飯去咩
佢有飯合,但都想切大舊叉燒的嘛!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-10 18:57 發表

SimonKok 師兄, 去問 "小獅佛" 師兄啦 !
小獅佛都只是得一個報告噤多唶!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-11 19:16 發表

你想表達d mud 呀, 係唔係醉撚鬻r
都總算比打那些無黎頭abcde好些!哈哈!

白帝城托孤

各位師兄, Par 3 托我的事,就是不要這條線死,兩三天推他一推!直至今天,我都做到了。但今後的一個月要靠你們了!我要退役一個月了!

另外,我的"七少貨架"也靠你們了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。