推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-6-13 11:06 發表

唔是化 咁大檸樂,咪要斷糧斷草成個月

呢兩味我都有,都係留返俾七少啦
無野好講!所以還是最後幾天衝刺!

Par 3,  if you can log on in La Sa, please give us a brief note. Tell us your present situation now.

How is the relation with Ah Ching ?

回復 #413 colorbhk 的帖子

我都唔知能否幫他頂到Par 3 回來。但答應了,便死頂吧!

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-7-31 13:56 發表

三哥,你人在哪方

唔好比哂D時間坡妹,

有時間就上o黎報平安先得o架

如果唔係就要頂到你國慶後先得
好消息!

3 哥下星期從"拉殺"回來喇!下星期可以一起巡廠了!

Since you have been to fun place. Issue report la. Don't bullshit la !!!

Both 17 & 18 . Call or sms  me la.

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-8-16 18:25 發表

Bro 7-siu, why not 17th, 18th & 19th ?
唔怪得你說我就快死喇!

回復 #438 SMUmbrella 的帖子

我等著你回來!等著你回來!

又唔要做 closing meeting, 又唔要踢波,為什麼星期五不到?

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-24 00:19 發表

"七少"師兄, 你都知我要是 Month-end Closing 時 present 吓嘢, 今個星期重唔做埋下星期嘅嘢咩 !
以你的"工作"能力又是要特別耐的!

回復 #444 SMUmbrella 的帖子

你在床上如果是耐,工作就要多點時間喇!

如果是快槍手,工作就很快做完哪!

你常常說自己很快的,又那用一個星期前做 preparation 呢?!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-24 00:45 發表

我做事如打牌, 愛密食, 但唔大!
哦!密食當三番!

回復 #448 SMUmbrella 的帖子

得喇!應做的都做了!放心喇!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-24 00:54 發表

無言感激! 明天去 "塘廈" 定返廠呀 ?
Happy 兄都無吹雞!

BT 和K 狼是和他們工作上的客戶去的,唔受我玩!

引用:
原帖由 par3 於 2007-8-28 15:02 發表
要暫時check out一段時間啦,o岩o岩浮返上褽漇Y攪掂o的手尾,經過阿靜一役,小弟以後會小心o的唔會再隨便帶人遠征o羅.諗返轉頭如果阿靜唔係有情有義,小弟真係奶一鑊甘.今次上去小弟會兌現張rain cheq ...
記得用 email 把你的故事寫下來,連Account name 和 password 給我,我才可以幫你 post 出來的啊!

這兩天,我已經幫你定了房,你和琳琳玩多兩天,好浮番上來哪!

回復 #465 ComeOn 的帖子

只是在他"歸西"(去了西藏)之期間吧了!

回復 #467 simonkok 的帖子

我又重來未聽過"連糊"的硬件不好的囉!只是幾年前肥媽被老細派去了樟記"三張証"後,"連糊"的軟件就每下越況了!

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-9-5 00:45 發表

不過'年糊'都係'三張證'喎...無理由睇住佢死嫁...
D客都被常平吸引去了!(那是幾年前的事,不是現在,是歷史了)

而且,"劏客半山"又跟著開了,在僧多粥少的情況下,情況更差了!

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-9-5 01:09 發表

甘你觉得...糖下..定係..章仔...個'三張證'...好D呢?
講軟件就當然係"劏客"正喇!

但還是 Happy-1973 師兄的評語才是權威!因為那裡是他的主場。

"切磋"..我通常是給囡囡切和磋的!哈哈!

引用:
原帖由 bplaoxu 於 2007-9-5 17:07 發表
excellent report
i have never ever seen it
but hopefully you can give us a clear photo and no shaded the gal face
If you ever show the gal's face without a mask, you would be condamn !!!

Par3 的第一個報告未完,又來了第二個了。等第一個貼完才貼第二個吧!

第二個報告的名字叫"一琳幽夢"!

v靜的故事(第三 Part)

啊!我錯用了自己的account name  post 這篇,應該用 Par 3 的! Sorry!

離開朱古力廠之後,基本上冇乜掛住靜,短信都冇主動發過俾佢,因為要爭取時間在去西藏之前完成晒所有積壓的任務,同埋剛由冬冬的陰影走出,對感情亦不存在任何奢望,期間,靜開始了她以退為進的短信攻勢.小弟開始亦以退為退,清醒得很唔落搭.不過有志者,事竟成,如事者一個星期下來,小弟對靜的印象好了不少.或者精神空虛是很容易令不太堅定的意志動搖吧.事隔半個月後,決定臨去新加坡前兌現自己的承諾,因為唔知跟住仲可唔可以在去西藏前抽出時間.約好七少一齊由香港出發,佢順便送我一程,有時候世事變幻無常,估唔到那是最後一次見佢個司機.講開又講,七少個司機又係另一個唔識得好好珍惜的好例子,從佢身上,我搵倒可能係大部份同胞對我們一班港客的錯誤假象,成日以後自己世面見得多定係港客們乜都唔識,淨係識得北上溝女好很易呃,經常用一些唔經大腦,前後矛盾,勁低能的大話去欺騙我們的信任和感情,但死就死在有時成功率都頗高,唉...對住呢班自以為是的精甩尾,用少陣腦都死.

14/05/07 在萊萊開好房後,打俾阿靜叫佢過來,之後一齊漫步,期間問佢想食乜,佢話冇所謂.問佢想買乜,佢話乜都唔想要.不知不覺間行到舞雷公咁遠,本來想截的士返萊萊附近食飯,但等極都冇車,又由舞雷公咁遠行返酒店.路經raindrop,決定去食西餐,仲好記得小弟直至上電梯一刻,都冇半分帶佢走的念頭.真係唔知餐廳情調好定我當時神智不清.就係咁吹吹下水,終於出事.當中閒聊的內容已忘記得一乾二淨,但我既衝動又認真的offer,我諗我呢世都記得,因為一個認識後見面不到24小時的人接受我呢個offer決定跟我走.如果修成正果,的確係一件好很浪漫的回憶,但世事又點會如此順攤呢...

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-6 17:39 發表
唉!做乜咁鬼欷歔、傷感

時時常在心又怎可做到「本來無一物,何處惹塵埃」

呢條友緊係夜欄人靜果時走去寫埋呢D感性咸故

七少,記住下次改返用三哥個名,

睇見你個名 ...
我都知道我寫不出這麼感性的報告的!所以每次佢一出手,就有女女中埋去他的懷裡的!

貼了才看到!想改都改不了!所以只好 edit 及 say sorry 囉!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。