推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

Angel on the Cloud⋯⋯

Just back from trip, have to wait next time

終於搵到時間上山
但今次經歷唔係幾好
問題唔係人,係間房
小弟每次去都係做SPA
入到間Spa房已經聞到臭味
個地下濕晒,原來係漏水
由浴缸漏到地台
啲牆都好似有d發霉
本來想換房,但已經full晒
正所謂一場黎到.........
想做SpaH師兄就要留意下
講返天使,半年冇見,美麗依然
過程中感受到佢跳躍式H進步
以前比較粗疏,往往點到即止
而家好細緻,騷到你的癢處
調情技巧、按摩技術大激進
驚喜位.....................放風箏
一邊指尖騷癢,一邊套弄肉脛
差點就敗在這上乘武功手上
幸好最後都能飛畢全程安全到步
又要等下個月,才能與天使相聚

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +50 感謝難得的分享∼ 2018-4-28 00:18
  • messenger 威望 +50 感謝難得的分享∼ 2018-4-28 00:18
  • messenger 金錢 +50 感謝難得的分享∼ 2018-4-28 00:18

引用:
原帖由 goby 於 2018-4-28 16:46 發表
前幾日我都終於有機會見鴾悃洁C 她真的幾靚,她比雲端上的其他人都靚,佢仲非常之瘦。 講返服務,她按摸得很舒服,我上去前一日做完gym, 囍晹蚼姿罊穧a, 佢按完之後雖然唔係立即鬆曬, 但係都舒服鬫n ...
我以前都試過呢種情況
日式房去到話有人,upgrade 去spa房
但今次師兄黿〞p係down grade去漏水房
今次確實係處理得唔好

相關搜索目錄: Gym

引用:
原帖由 messenger 於 2018-5-15 10:55 發表

她曾說會學好粵語
但似乎像我的普通話那樣
沒有進步

沉船者都不少人
他們都沒有分享

我不會拿Tiffany與她作比較
各有各的獨特之處
兩年前我就是被她
吸引到才闖上雲端
眾裡尋她千雪度
成為一 ...
千雪都好令人回味呀

相關搜索目錄: 普通話

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。