推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

55 123
發新話題

[原創] 當日的無知成就了......

當日的無知成就了......

......唯一一次SPA場的part 3如無意外女女已經消失係SPA場又忽然諗起呢個可一不可再既經歷,所以想分享下.
幾年前上過多次SPA場之後,同多位女女傾開計先知原來某部份場係有part 3既,(勁outdate)不過好老實,上得SPA場既ching們包括我在內,都係諗住上去可以傾下計relax下,未必會諗到咁深入,所以小弟得知之後都只係當增廣見聞,聽完就算,同埋小弟雖然唔係咩巨乳控,但係出得泥玩,梗係想有要求啦,我又一向鍾情本地女女,自己年紀又唔係太大,所以通常都會搵D後生D,又身材好既,講到呢度,我相信心水清既ching們都會笑左出泥"邊有架?中梗伏啦"冇錯,真係中過好多次伏但係冇計,小弟真係想吖嘛,中其中兩樣都好吖,咪唯有交下學費上網做多D功課囉
就係咁,幾年前既一日我見到TST某場寫<<XXXXX--新女,陀地,後生,38F>>,二話不說打電話去book,又俾我約到,講真去緊途中係有少少期待既,不過有玩開既ching們都知,好多時SPA場都會違反商品說明條例...所以期待之餘都有所保留,正所謂希望越大失望越大......
到左之後同主持人講約左XXXXX,跟住入房沖涼,沖沖下聽到有人敲門,一把純正廣東話-"Hello你好,我係XXXXX"因小弟沖緊涼隔住塊有水氣霧氣既玻睇唔清楚,令我梗加心急快快手手沖完涼睇下盧山真面目,一開浴室門,第一眼見到既係一個唔太高(註:我6尺1)著住和服既女女遞條毛巾俾我,第二眼見到既係OMFG!!38F冇吹水,真係好大!!講聲唔該接過毛巾再傾兩句,明顯聽得出係本地廣東話用語,係呢個時侯除左驚喜之餘個心係有少少亂既.
進入Part 1,一如以往,冇咩特別,不過唔知係咪本土廣東話既原故,同女女真係傾左好耐講左好多野,俾我搵到個機會問佢-
我:"上網聽人講有D場有Part 3 ga wor,你有冇聽過呀?"   佢:"?!你都聽過呀?我都知有,不過絕大部份都係國內泥個D先有囉,又唔俾得主持人知...其實我都聽過呢度都有人做,我乜點理呀,你唔好話我講俾你知呀,如果唔係我好大獲煩架!"
我:"梗係唔講啦,乜原來真架,我仲以為D人吹水"            佢:"有架,我都俾幾個阿叔問過啦,嬲死,我話我冇wor,佢之後再問我,我黑晒面同佢講如果佢真係想就搵其他女啦...幾嬲呀!"
我:"咁又難怪既,你又靚,身材又咁好"                          佢:"係吖嘛,我都唔做既,仲要俾阿叔問..."
我心諗,機會泥喇飛雲,:"咁如果我問你呢?"                 佢呆左一呆,話:"係你都好D吖,俾阿叔問真係嬲架"
我:"係咪架?咁即係得la wor"                                      佢窒左一窒:"?你講真架?係都唔係第一次見面就咁啦"
我:"咁呀?咁我下次再搵你就係架喇"                          明顯地,佢搵到位走,輕鬆返晒咁答我:"下次先算啦,你地D男人個個都咁講話下次再搵我架,咪又俾我見到上泥搵第二個,同埋再講我好快唔做架喇......"
我:"?!係呀,咁你好快會再見到我架喇"
大家笑住咁入part 2,有機會正面望到女女喇,老老實實,6.6分啦,絕唔係咩驚為天人既女女(AA靚好多好多),係一般係旺角跌個招牌落泥責死十幾個既MK妹,睇真D女女一定唔過23(佢話19),然後佢落油,我慢慢伸手入和服,向上路進攻,OMFG!!真係好大!!仲要唔係中超!!身材10分滿分(俾個參考大家,小弟有打開波可以一隻手楂住一個籃球,但係對住佢,真係一隻手楂唔晒,講明先咁大一定有腩,但係可以接受范圍之內既,又再俾個參考,請Google"若槻ノゴス")女女又用口攻我2點,我開始解甲,打開後因地心吸力既原故,38F跌左係我身上面,我冇停過咁檢查佢既38F佢又唔停咁檢查我既弟弟,又用口攻我兩點,忽然佢停左一停係我耳邊細細聲話"你好大",我同返佢講:"你都係",佢細細聲問我"你估下幾大",我話"咁大好難估",佢有少少怕羞咁答"38....F",冇耐,小弟不行鳥,之後又係傾住計咁沖涼,埋單走人,我仲記得女女同我講多謝你500蚊
過左今次之後,好快第二個星期,我又再搵返佢,同上次一樣佢入泥say hello,佢然後有少少猶疑,睇得出佢知自己見過我,但係又唔係好認得我,可能佢諗緊係邊到見過我,我有少少試探咁同再佢傾下計,想睇下佢記唔得我地既約定,但係睇泥佢真係唔係好記得.進入part 1一陣,同佢傾計,好快我就問佢係咪唔認得我,係佢仲諗緊既時侯
我話:"呢,上次我地話下次再泥搵你part 3架呢..."                                   佢好大聲咁:"哦!!!我認得你喇,我頭先仲諗左好耐係邊到見過你..."
我問:"咁點呀?"                                                                                      佢:"?你講真架?"
我:"真架"                                                                                               佢:"但係我冇套wor..."
我:"我有準備"                                                                                        佢:"但係我唔知點計wor,你知唔知呀?"
我:"其實我都未試過,不如你問下你D同事,你上次話佢地有做過架嘛"    佢:"係wor,咁我出去問下先,你等一陣ok架可?"
我:"梗係ok la,不過唔好去咁耐wor"                                                       佢笑住咁出左去然後返泥有少少驚咁舉起一隻手指問我"1,你得唔得呀?"
我:"Ok呀"                                                                                              佢話"佢地笑我呀,又話唔做part 3既?又話你晒時間呀,想part 3就快快手手skip左Part 1啦"
我:"我點知je,都未試過"
跟手直入Part 3,詳細唔講喇,都係個D,不過最後入直路個陣望住一個38F既後生本地女女,強忍住好細聲咁呻吟加搖乳,真係好難忘

唔好問我點解咁肯定佢係100%本地,最少廣東話用語似同埋就算唔係,我都唔介意!
唔好話我天真信女女未做過!我梗加唔介意

相關搜索目錄: SPA 功課
本帖最近評分記錄
  • littlehorse 體力 +50 多謝分享 2018-5-24 18:04
  • littlehorse 威望 +50 多謝分享 2018-5-24 18:04
  • littlehorse 金錢 +50 多謝分享 2018-5-24 18:04
  • supernew 體力 +59 多謝分享 2018-5-21 05:11
  • supernew 威望 +59 多謝分享 2018-5-21 05:11
  • supernew 金錢 +59 多謝分享 2018-5-21 05:11
  • messenger 體力 +60 多謝分享 2018-5-19 09:11
  • messenger 威望 +60 多謝分享 2018-5-19 09:11
  • messenger 金錢 +60 多謝分享 2018-5-19 09:11

謝謝機密檔案分享
令我都想分享多年前
的一些Strict Confidential experience

回復 1# 的帖子

C兄,謝謝你的經歷,你令我想起很多回憶。

回復 1# 的帖子

羨慕師兄得一38F的寶貝!
Page3呢家炟u鰣n講苳恁A地,人!

回復 2# 的帖子

你同我分享一下你的絕密檔案

謝師兄分享的特別經歷

引用:
原帖由 stupidkong 於 2018-5-18 14:18 發表
你同我分享一下你的絕密檔案
我都想知

回復 7# 的帖子

我估差兄絕密檔案有成本黃頁咁厚

我都有一次,不過埋門一腳........

寫得用心的分享,謝謝

玩左幾年,一早已有不少玩part3,還知到有些沉的技師,到這兩年才知,
她們都有part3的,灰了灰了,
我的真純情年代。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2018-5-18 15:59 發表
玩左幾年,一早已有不少玩part3,還知到有些沉的技師,到這兩年才知,
我的真純情年代。
咁都有好多BG reject 3呢樣事情發生

引用:
原帖由 stupidkong 於 2018-5-18 15:26 發表
還是不寫了
寫出來後
費事有人亂去猜是誰

回復 1# 的帖子

以前入時裝舖買衫唔係你俾錢買佢就賣俾你,那時的sales好講feel!
現在有部份就轉形明碼實價了

引用:
原帖由 stupidkong 於 2018-5-18 16:08 發表
以前入時裝舖買衫唔係你俾錢買佢就賣俾你,那時的sales好講feel!
現在有部份就轉形明碼實價了
我試過在桑拿機場
轉身後她在床尾
忽然坐上入來
我即時彈起推開她
她說知我是大眾情人個個都會找
就是想這樣要我只找她一個
遇痴女當然無下次啦!

回復 1# 的帖子

她可以做
但是有要求也是正常
做都要揀個後生好樣的啦

回復 15# 的帖子

咁驚?一Q入洞穴

引用:
原帖由 messenger 於 2018-5-18 16:27 發表
她可以做
但是有要求也是正常
做都要揀個後生好樣的啦
haha多謝差兄

引用:
原帖由 ken19lam 於 2018-5-18 15:59 發表
我的真純情年代。
這事情不能對你講
始終是國家機密

回復 19# 的帖子

你又知我講邊個?
唉!如果你可以早遄A
就唔使睇住我去死啦。
睇住人去死會開心嗎?

引用:
原帖由 ken19lam 於 2018-5-19 12:29 發表
你又知我講邊個?
唉!如果你可以早遄A
就唔使睇住我去死啦。
睇住人去死會開心嗎?
我沒關注亦唔知你講緊邊個喎!
亦都唔知以及無睇住你去死!

我意思是這種事情
我通常不會來宏耀
只會守口如瓶!

回復 21# 的帖子

哦!一場誤會
你的回覆令我諗多左。
Sorry

引用:
原帖由 stupidkong 於 2018-5-18 15:26 發表
一定不夠你的多啦

引用:
原帖由 messenger 於 2018-5-19 14:49 發表

一定不夠你的多啦
我都是睇貓台搵食飯團開飯隉A俾條路行一行啦

羨慕各師兄黚絞K檔案
小弟未敢挑戰第三關
早前放鬆的旅程已足回味
十個骨妹有一個對你真齯w經執到

55 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。