推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

44 12
發新話題

[疑難] 夕陽論壇

夕陽論壇

由free lunch到貓台,每個論壇由開心分享到現在只見場主分享上班名單。
小弟只是覺得慘不忍賭,希望各位珍惜現有的平台,開心發表報。

回復 1# 的帖子

不如由你做版主吧
應該會比現時好好好多了
有分享、有回應、有交流、有助慶、有鼓勵
帶返興旺這個論壇....

至多我為賀你
做了這裡的版主而復出

我近日只去一個地方,找一個人。真係無乜可以分享。
但我也希望師兄們,拎完推介,好唔好都寫下報告,分享給大家

價錢貴咗,
滑個翔要$900~$1200, 少咗人去.

有時加價也是迫於無奈,瘋狂租金,同要保持軟件質素。
但已經開始同中型骨場價格接近

引用:
原帖由 Bee1972 於 2018-7-26 15:23 發表
價錢貴,
滑個翔要$900~$1200, 少髐H去.
價錢貴了與這論壇靜了
沒有關係吧
不滑翔$500-600都有交易
而且我也不覺得少了人去
我自己就少了甚至無去
見有另一論壇就越來越熱鬧
百花齊放呢⋯⋯

回復 2# 的帖子

要做版主的話非你莫屬
邊個取講真心分享可以多得過差兄
報告由以前大場到現在的細場連以前的上樓骨如立信都有所提及
差兄堪稱至尊分享王

回復 6# 的帖子

大有大滾,少有少滾
滑翔未必好玩,可能談心更有情趣

引用:
原帖由 lionaxe 於 2018-7-26 15:37 發表
有時加價也是迫於無奈,瘋狂租金,同要保持軟件質素。
但已經開始同中型骨場價格接近
如今spa場已漸漸偏離上樓骨類別了
以前拍1K骨為主菜
拍2屬飯後甜品
如今甜品已喧賓奪主了
上去都是以玩服務為主∼

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 stupidkong 於 2018-7-26 15:45 發表
要做版主的話非你莫屬
邊個取講真心分享可以多得過差兄
報告由以前大場到現在的細場連以前的上樓骨如立信都有所提及
差兄堪稱至尊分享王
如果要做,十多年前已做了啦
如果只掛個名在角落
又不出來交流與分享
不如唔好做,還戀棧少少權勢....

回復 9# 的帖子

以前齯j場,由軟件到硬件都好完美,奈何租金問題價格貴了女女差了=冇乜人去

回復 10# 的帖子

權力是令人衝昏頭腦
應該回想一下論壇的初衷是苳嬤圮

引用:
原帖由 stupidkong 於 2018-7-26 15:58 發表
權力是令人衝昏頭腦
應該回想一下論壇的初衷是苳嬤圮
好一句權力令人衝昏頭腦
前任特首都會
何況小小的版主呢⋯⋯

回復 13# 的帖子

如果真是傳閒所說的種種…
報告亦未必中肯
當然如果同某某BG熟了,寫多幾筆亦無可囗非

討論氣氛緊要,sauna,上樓,各有所好。
但很少人願意發表意見。

回復 15# 的帖子

只在此處無人發表隉A對面台大把人傾,真係喜氣洋洋

引用:
原帖由 stupidkong 於 2018-7-26 16:21 發表
只在此處無人發表隉A對面台大把人傾,真係喜氣洋洋
熱烈地彈琴熱烈地唱....

死啦,我真係唔知邊到係對面 XDDD

引用:
原帖由 lionaxe 於 2018-7-26 16:18 發表
討論氣氛緊要,sauna,上樓,各有所好。
但很少人願意發表意見。
氣氛是互相誘發和感染的
當然版主的角色也有責任
見那邊越來越旺氣
越來越多人發表
都多屬真實分享也具參考價值....

回復 19# 的帖子

其實對面我唔知哪位是版主只見每位師兄都願意分享
那邊又溫暖,法比,蛋糕主,芯灣都有,正所謂你講得出都有
真是有聲有色

引用:
原帖由 messenger 於 2018-7-26 15:51 發表

如今spa場已漸漸偏離上樓骨類別了
以前拍1揼骨為主菜
拍2屬飯後甜品
如今甜品已喧賓奪主了
上去都是以玩服務為主∼
所以我回到桑拿場了。 我比較享受揼骨

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 lionaxe 於 2018-7-26 16:56 發表

所以我回到桑拿場了。 我比較享受K骨
我都返樸歸齋
桑拿場去不起
去街坊足浴場
都有後生技師
反正沒什要求
目的為過骨癮∼

引用:
原帖由 messenger 於 2018-7-26 17:03 發表

我都返樸歸齋
桑拿場去不起
去街坊足浴場
都有後生技師
反正沒什要求
目的為過骨癮∼
自己享受便好

500至600都有滑翔場?請問邊度。

小弟解放前 jp clubs 熟客, 當年搵錢容易, 張妹妹, 夜巴黎, 朱古力 ..... 美女如雲. 今日唔愛國搵唔到錢, 上面又唔想去. 得信差兄指點, 開始踏足士巴場, 幾位紅牌試過,講樣, 老實講, 自己要求過高, 強如天使, 都係一般, 服務人有未必自己有, 硬件就好一般. 價錢我俾開两個價, 8米9米加少少心意, 但無小姐講6米. 9米年代騅X過戲院两次, 稍遲過檔, 心思思想探下佢, added 左幾次新戲院, 無人理我, 算罷, 删左佢地. 士巴可能未必我杯茶.
問左師兄大場資料, 俾日試試, 仍然以樣為先, 傾下計, 調下情, 培養下感情.

相關搜索目錄:

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。