推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 炮台山足X堂與弟弟暢順一遊記

炮台山足X堂與弟弟暢順一遊記

首先讓小弟同大家拜過豬年先,我祝大家今年條條大路入羅馬,兼扯旗開得勝,

真係好耐無係度發文,過年前係炮台山撞到以前潤麗呀寶姐,原來佢間舖幾年前

搬咗去炮台山花×餐廳大門入口側X意堂,佢姣騰騰叫我得閒就上去揾下佢,年

初二冇節目就膽粗粗殺上去會一會舊相好,點知去到佢大廈門口先發覺大閘

閂X埋咗,大閘側有冇鐘仔,唔係化,咦睇真d,原來大閘係冇閂實㗎,X你呀.入到

去行上一層樓就到.寶姐坐正係收銀,一見到我就拉住我隻手又恭喜發財又盛,

地方都幾大,左右兩邊都係房,中間係按腳大堂,大堂有三四位人客按緊腳(竟然

仲有個鬼婆係度按(幾大波㗎),仲有四五位佳麗坐係度等開工(目測廿到尾到三

十中)長相一定唔失禮,但一定唔係十八廿二(我估係北方佳麗兼著短褲仔....但

係我目標係有幾年冇揾既呀寶(原來佢而家改咗名叫雯雯)我問佢邊間房ok,佢

就帶咗我入去大房,一入到去我即刻閂門,急不及待既我即刻(唔好意思各位師

兄,寫下寫下原來夠鐘去睇銃夢,再寫寶遲,明天繼績再寫寶姐尋根之旅) TBC

本帖最近評分記錄
  • value_chan 體力 +10 Funny sharing~~~ 2019-2-12 14:25
  • value_chan 威望 +10 Funny sharing~~~ 2019-2-12 14:25
  • value_chan 金錢 +10 Funny sharing~~~ 2019-2-12 14:25

waiting your further report

期待佳作
銃夢我都想睇

無㗎拿一,請繼續!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。