推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 有冇人喜歡老婆卑人搞?

引用:
原帖由 Rainbow2018 於 2019-5-22 14:54 發表
有冇人喜歡幻想老婆卑人搞 每次一想起就十分硬 有冇師兄同好?
我係標準愛妻人夫,有D師兄可能記得佢鬘~國長大,如果我冇時間,只要佢事後返屋企同埋向我交賽後報告,我絕對無問題鵅A暗號係「見同學仔」。

佢開心起來中意中出,所以乾淨好緊要,所以只限我]騃ommon friends.... 所以咪 pm 我

小數時候我會旁觀或者打氣,當然最後由我享用靚太喇 :)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 52# 的帖子

支持 支持

引用:
原帖由 Dklmtuktuk69 於 2019-6-16 13:01 發表

我係標準愛妻人夫,有D師兄可能記得佢鬘~國長大,如果我冇時間,只要佢事後返屋企同埋向我交賽後報告,我絕對無問題鵅A暗號係「見同學仔」。

不過乾淨好緊要,所以只限我]騃ommon friends.... 所以咪 p ...
師兄果然勁......睇得咁開

英雄所見略同.......... 情況一樣 ! 老婆每次都會叫Ching拍攝做報告.
引用:
原帖由 Dklmtuktuk69 於 2019-6-16 13:01 發表

不過乾淨好緊要,所以只限我]騃ommon friends.... 所以咪 p ...

我老公有叫我出去找其他男人玩,做愛時拍片比他睇,做愛時帶眼罩,他睇完刪除,琴晚又送了幾頂綠帽他帶

引用:
原帖由 amychan10pbbc 於 2019-6-17 05:27 發表
我老公有叫我出去找其他男人玩,做愛時拍片比他睇,做愛時帶眼罩,他睇完刪除,琴晚又送了幾頂綠帽他帶
非常刺激喎

回復 56# 的帖子

如果你出去玩PM我...

有邊個男人會喜歡

引用:
原帖由 gaidaanjai 於 2019-6-17 04:44 發表
英雄所見略同.......... 情況一樣 ! 老婆每次都會叫Ching拍攝做報告.

師兄我都想同你老婆一齊拍

咁有勇氣接受挑戰 ?
引用:
原帖由 gosh2019 於 2019-6-18 12:27 發表

師兄我都想同你老婆一齊拍

引用:
原帖由 gaidaanjai 於 2019-6-19 05:54 發表
咁有勇氣接受挑戰 ?
挑戰??

引用:
原帖由 kitty181819 於 2019-6-23 00:16 發表
其實睇住別人在老婆私處出出入入,有種莫名興奮,刺激過自已做
非常同意,所以當年愈睇愈興奮,自己在中途亦都要加入戰團。

引用:
原帖由 2012hongkong 於 2019-6-23 05:56 發表
非常同意,所以當年愈睇愈興奮,自己在中途亦都要加入戰團。
師兄仲有冇玩

引用:
原帖由 kitty181819 於 2019-6-23 00:16 發表
其實睇住別人在老婆私處出出入入,有種莫名興奮,刺激過自已做
可惜睇住淫妻比人出出入入既唔係我

挑戰一邊同人妻愛愛, 一邊拍片佢人妻老公..........
引用:
原帖由 gosh2019 於 2019-6-23 00:47 發表 挑戰??

引用:
原帖由 Rainbow2018 於 2019-5-22 14:54 發表
有冇人喜歡幻想老婆卑人搞 每次一想起就十分硬 有冇師兄同好?
PM you wat feed back

各位ching 好利害,小弟甘拜下風。。。。

雖然我也想入TG 群。。。但我忍受不了大奶老婆仔比其他人吊。。。

真係好同事喎
引用:
原帖由 lukyuetsiu 於 2019-5-22 23:45 發表
曾經有個同事話食左條女,俾左段手機片我睇,睇到佢,睇唔到女個樣,後來俾我發現原來係佢老婆泥,因為認得隻手鐲。

相關搜索目錄: 手機

肯玩就是王,年紀唔重要
引用:
原帖由 kitty181819 於 2019-5-24 00:22 發表
我就係有呢D嗜好,有多位ching試過老人家

好正呀
我又要做同學仔
引用:

佢開心起來中意中出,所以乾淨好緊要,所以只限我]騃ommon  ...

原來師兄係元組級大神
引用:
原帖由 2012hongkong 於 2019-6-9 14:38 發表
30年前,我同老婆加入換妻會,玩7年,老婆大約俾40個男人屌過,乜柣都玩過,公共地方玩露出,真係好刺激,可惜玩7年之後,老婆就唔玩!

引用:
原帖由 spy_tom 於 2019-5-22 18:11 發表
大把啦,我就係其中一個人夫,現在扑野時老婆都會被我引導幻想我就係佢的上司,現在大家都背住另一半偷食,我會代入角色,問她我扑得勁D定老公扑得勁D,逐步模糊她修界線,仲會同佢講我老婆做不到甚麼希望佢做到,間 ...
我都係咁同我老婆玩

嫂嫂好正啊
引用:

佢開心起來中意中出,所以乾淨好緊要,所以只限我]騃ommon  ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。