推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 有冇人喜歡老婆卑人搞?

引用:
原帖由 Rainbow2018 於 2019-5-22 14:54 發表
有冇人喜歡幻想老婆卑人搞 每次一想起就十分硬 有冇師兄同好?
我老婆好淫,好多水,我提議過佢咁玩,但佢話淨係見到我興奮佢先咁多水,同埋鍾意我大碌,驚其他人仲細條

我都好想,但現實冇咩可能發生。唯有吊佢時 hi hi 地我會專登用暴力一點(總知係同平時唔同),然後叫佢諗下檔係第個男人吊佢,佢就話我痴線,但係睇佢表情係好hi。
引用:
原帖由 awlonelyp 於 2019-5-22 15:16 發表
一定有喇 重可能有好多老婆本身想係老公面前比其他男人屌

引用:
原帖由 lukyuetsiu 於 2019-5-22 23:45 發表
曾經有個同事話食左條女,俾左段手機片我睇,睇到佢,睇唔到女個樣,後來俾我發現原來係佢老婆泥,因為認得隻手鐲。
識玩!試下叫老婆扮雞,接自己朋友或同事做客都好好玩。

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 awlonelyp 於 2019-5-22 15:16 發表
一定有喇 重可能有好多老婆本身想係老公面前比其他男人屌
AGREE !!!!

引用:
原帖由 fnal 於 2019-5-23 00:15 發表
喜歡同真做係兩回事囉, 我條女次次同佢自拍佢都話不如搵個人幫手拍會好刺激.
但真係搵個人返泥佢又扭計唔肯.
Need to first introduce a man as common friend, then she will gradually accept to try la

引用:
原帖由 kk@kk 於 2019-5-24 07:19 發表
我老婆試過同男技師玩。舔閪。震蛋。假鉥﹞J。69。但冇屌過入去。諗返都硬。咁算唔算戴咗帽?
not yet.... need real jerjer to F**K inside... Best if shoot inside her !!!

引用:
原帖由 amychan10pbbc 於 2019-6-17 05:27 發表
我老公有叫我出去找其他男人玩,做愛時拍片比他睇,做愛時帶眼罩,他睇完刪除,琴晚又送了幾頂綠帽他帶
support !!
Try more men and tell him every time you eat a new man !!!

引用:
原帖由 kitty181819 於 2019-6-23 00:16 發表
其實睇住別人在老婆私處出出入入,有種莫名興奮,刺激過自已做
AGREE "!!!!!

回復 51# 的帖子

咁就痚捸I我鶗韝迨Q路有冇興趣

回復 87# 的帖子

40/50以上先正呀
ないお車への、

引用:
原帖由 xianbao 於 2019-6-29 20:05 發表
咁就啱啦!我嗰件五十路有冇興趣
師兄 我有興趣牙

一路插緊時,一路在她耳邊講佢正在同另一個男人造緊愛,佢啲鮑魚會特別多架!

50路 正呀
引用:
原帖由 xianbao 於 2019-6-29 20:05 發表
咁就痚捸I我鶗韝迨Q路有冇興趣

引用:
原帖由 Rainbow2018 於 2019-5-22 14:54 發表
有冇人喜歡幻想老婆卑人搞 每次一想起就十分硬 有冇師兄同好?
3P.....BDSM

引用:
原帖由 hp3827 於 2019-6-30 00:26 發表
一路插緊時,一路在她耳邊講佢正在同另一個男人造緊愛,佢衋j魚會特別多架!
同意,我都試過

女人淫底但又扮淑女多的是!
我老婆明明比得技師屌西,個技師是我老友介紹比老婆,老婆都承認左,個技師仲話我老婆主動策騎玩坐蓮,坐完蓮又狗仔,老婆都認左話一時興起,比我知道左後仲扮淑女,話只係果次不會再有下次,好撚奸矛
其實我想佢玩多次,等我做觀眾,点知佢一口拒絕

引用:
原帖由 柒牌小子 於 2019-6-30 12:51 發表
女人淫底但又扮淑女多的是!
我老婆明明比得技師屌西,個技師是我老友介紹比老婆,老婆都承認左,個技師仲話我老婆主動策騎玩坐蓮,坐完蓮又狗仔,老婆都認左話一時興起,比我知道左後仲扮淑女,話只係果次不會再有 ...
点知佢又比我知道仲有去比条技師仔推油,又係有屌到,呢次我扮唔知,廢撚事問佢,不過就私通左技師一概爆哂屌西细节我知,而家我屌親佢就幻想返佢比人屌情节,鸠都特別硬,每嘢都想插爆佢咁款
所以話女人都好撚奸,点信得过
我而家私通左個技師,下次影埋相比我有打賞

good, I like too

嘩!
好撚刺激喎!

各位師兄太強大,
尊重你地H性選擇.
我永遠都去唔到你地H境界

回復 56# 的帖子

尼排我都要适应给自己带绿帽了

难道我有女孩子的第六感

回復 99# 的帖子

已適應左好耐

某曭B友同同事都睇過老婆既裸照,但當然冇樣既

同意...支持支持

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。