推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

無線新聞 83 台女主播 - 袁思行

引用:
原帖由 phyphylam 於 2020-8-19 16:48 發表
Cheryl番日頭咁邊個番通宵??
咪就係男人囉

引用:
原帖由 phyphylam 於 2020-8-23 09:36 發表
琛沂有段時間去左做編輯,最後都比人捉番黎83台番通宵
做編輯一樣番通宵

引用:
原帖由 BMX38 於 2020-8-27 16:43 發表
化妝太唔掂,搞到好似當年李慧怡咁老左幾年

如果唔係財經台唔夠人
可能李慧怡都全職83了
Frida做83分分鐘會頂唔順

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2020-9-6 13:35 發表
呢第一全身, 點知係黑褲。
令人失望

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2020-11-25 23:05 發表
Cheryl
呢次唔錯

引用:
原帖由 角落小夥伴 於 2020-12-7 00:28 發表
但有Ellen和Cheryl一同做探古尋源
兩個都唔錯

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2020-12-23 13:06 發表
Cheryl好慘
聽講Ellen飛左佢地

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2020-12-24 18:33 發表
you mean Ellen唔再返夜?
可能已經冇做都無人知
Ellen → Johnny

引用:
原帖由 角落小夥伴 於 2020-12-27 20:52 發表
徐俊逸 主持星期日香港早晨
徐俊逸比林可瑩遲開始報83台的新聞, 但比她早出現於星期日香港早晨
主播跳槽.

回復 718# 的帖子

而家邊度仲有筍工返呀

黑色踩腳褲有點久違
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2021-4-20 14:18 發表
著衫好 守舊 ,OLD STYLE。
如果Cheryl冇著呢條黑褲已經會好好多

引用:
原帖由 Powercar 於 2021-4-25 15:00 發表
係,無佢又無琛沂,
今日個組合令我即轉睇332算
香港早晨中四女起碼有兩個都唔掂

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。