推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

37 12
發新話題

有線新聞女主播 - 黃婧宜

引用:
原帖由 BMX38 於 2019-7-30 08:24 發表
無個好樣
呢個叫正常D。
傻仔賓芯粉屎日日扣人分!破壞論壇和諧!
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 cytodex 於 2019-8-12 08:56 發表
D New Grad 好難有期望. $13K人工我都無心機著絲...
邊夠錢買呀! 咁底人工,可恥!
終於被踢走!
大快人心!

條裙有小叉識做, 有前途。
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 agg4 於 2019-8-22 19:52 發表
二隻腳面都有一點既
所以應該要著絲。
終於被踢走!
大快人心!

2個女主持,總係靠長短。
終於被踢走!
大快人心!

完場先有野睇,之前幾節都唔影。
終於被踢走!
大快人心!

今日條裙夠短, 可惜冇影到坐得wide shot
終於被踢走!
大快人心!

8點後冇企係度報天氣同財經, 過份。
本帖最近評分記錄
  • Pantech 體力 -1 要求多多 2019-9-24 02:19
  • Pantech 威望 -1 要求多多 2019-9-24 02:19
  • Pantech 金錢 -1 要求多多 2019-9-24 02:19
終於被踢走!
大快人心!

725, 855 新鞋,又坐底左好睇好睇
終於被踢走!
大快人心!

今日調左位! 不過條裙太長!
終於被踢走!
大快人心!

8點前好精彩,8點後冇哂坐位。
終於被踢走!
大快人心!

今早同關電魚換左位,叫人快d 出門口。
終於被踢走!
大快人心!

識做,可上位,條裙未算短。
終於被踢走!
大快人心!

精神哂! 今早又唔見左佢了。
終於被踢走!
大快人心!

今日收兵之作,正呀
終於被踢走!
大快人心!

7點既時候唔錯,可能未習慣坐左出黎。
終於被踢走!
大快人心!

CAM MAN 唔合格! 都影唔到佢
終於被踢走!
大快人心!

黑暗早晨改為黑絲早晨! 今日睇多節,遲D先出門。
終於被踢走!
大快人心!

呢個男仔拍檔唔係好掂! 講野都唔順
終於被踢走!
大快人心!

今日條裙長度勉強合格
終於被踢走!
大快人心!

連財經都唔企起身, 呢個星期可以唔睇了!
終於被踢走!
大快人心!

最後有呢個shot 你睇算好了!
引用:
原帖由 角落小夥伴 於 2020-8-11 23:07 發表
penalty is destroyed
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 quarry9999 於 2020-8-11 20:49 發表
人地都係搵食姐
我都冇睇兩個禮拜
我轉睇左31 唐小姐。
終於被踢走!
大快人心!

黑暗早晨,冇哂賣點!
終於被踢走!
大快人心!

海軍先有D希望,其他一律冇野睇。慘在31又係陳欠佳!
終於被踢走!
大快人心!

37 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。