推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

有線新聞女主播 - 陳凱筠

大家努力, 總有晴朗的一天。
傻仔賓芯粉屎日日扣人分!破壞論壇和諧!
終於被踢走!
大快人心!

今日條裙長度唔錯!
終於被踢走!
大快人心!

今日d 衫有d 長! 䄂長, 裙長!
終於被踢走!
大快人心!

呢個星期可以同早晨請再見。
終於被踢走!
大快人心!

呢個星期開始休息,可以唔駛睇。
終於被踢走!
大快人心!

星期五7:25 先有野睇,幾時先再企係度報天氣同財經?
終於被踢走!
大快人心!

7:53 有野睇, 真整齊。
終於被踢走!
大快人心!

係唔係抄左工程部3位老手,所以冇哂野睇>?

相關搜索目錄: 工程
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 c58238602 於 2020-8-25 13:17 發表
最後那個開叉
今日乜叉都唔睇唔到。
終於被踢走!
大快人心!

今日搞乜呀? 海軍坐左入去。
終於被踢走!
大快人心!

又坐左入去,準時出門口算了!
終於被踢走!
大快人心!

7:24 最好睇,浪費左佢坐係度。
終於被踢走!
大快人心!

係得佢最整齊勤力!
終於被踢走!
大快人心!

CAM MAN 唔識做,佢已經READY 左
終於被踢走!
大快人心!

個cammen 炒得啦…full gear 都唔影下!
終於被踢走!
大快人心!

朝早可以放棄了!!
終於被踢走!
大快人心!

連續2日8:24 有彩蛋!
終於被踢走!
大快人心!

今朝CUT 左8:24 彩蛋。 !!!!!!
終於被踢走!
大快人心!

Cam man 想點咩都唔影, 連8:24彩蛋都冇埋。
終於被踢走!
大快人心!

8:55 海軍彩蛋好正
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 0000000 於 2020-10-22 11:32 發表
冇彩蛋
坐左入去一絲希望都冇埋。
終於被踢走!
大快人心!

今日為失敗之作, 冇彩蛋。
終於被踢走!
大快人心!

今日7:30 有彩蛋。 睇完波食早餐見到。
終於被踢走!
大快人心!

香港開電視之執笠早晨!
終於被踢走!
大快人心!

今日8:30前完有少少野睇。
終於被踢走!
大快人心!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。