推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

27 12
發新話題

有線新聞女主播 - 陳凱筠

有線新聞女主播 - 陳凱筠

短頭髮,樣幾甜,少少似霞姐

引用:
原帖由 BMX38 於 2019-9-23 08:35 發表
唔後生
後生果兩個都唔掂啦

凱筠第一次Cable早晨,靚過師姐Chrissy

https://www.youtube.com/watch?v=0deQpLvpX24

引用:
原帖由 JaceYiuHK148 於 2019-10-7 22:30 發表
呢個差過極品徐、錢青蛙等等……把聲又木又難聽
樣子不錯,但係把聲要改善

https://www.youtube.com/watch?v=-3wH0Rda9gQ

引用:
原帖由 cchseanhk 於 2019-10-2 21:09 發表
今朝出咗全身 promotion video 啦
有冇留意佢英文名

相關搜索目錄: Video

凱筠明顯係痴雙眼皮膠紙,不如趁長假期去割一刀啦,快靚正

凱筠靚過Vicky,同埋幾時到佢報天氣

條裙咁長好突兀,失敗

係咪肉絲令到對腳睇落好粗

凱筠鍾情著長裙

引用:
原帖由 tomip2006 於 2019-11-7 23:58 發表
慢慢來,她是cable女神,支持她!
蜀中無大將,凱筠作先鋒,cable可悲

凱筠幾多歲,中年先轉行?

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2019-11-12 10:42 發表
著條圍裙出鏡,下半身唔合格。
想拎把鉸剪幫佢剪短條裙

仲未有人知凱筠英文名??

引用:
原帖由 0000000 於 2019-11-13 16:13 發表

唔係Cherry咩?
THX,影得幾靚女

會唔會搵到cherry ig同fb

引用:
原帖由 ronno 於 2019-11-13 19:28 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
去一年d韓文就咁流利,好叻

cherry返左祖家韓國

引用:
原帖由 ronno 於 2019-11-23 20:31 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
睇佢youtube都好明顯啦,不過唔講政治佢d片都拍得好有心機,同韓國人介紹香港地道美食

Cherry愈來愈順眼

Cherry太遲入Cable啦,係電台報交通太浪費

引用:
原帖由 JaceYiuHK148 於 2019-12-26 09:53 發表
隔離台呂德琳都好過佢
Cherry靚好多喎

引用:
原帖由 131213 於 2020-1-15 21:17 發表

我都想知
係咪masters,網上資料話佢14年畢業

海軍靚好多, 唔知佢今年幾多歲呢

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。