推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

66 123
發新話題

[原創] 五十路MILF賤閪奴3P初體驗

五十路MILF賤閪奴3P初體驗

話說有日有個師兄講起想同個肥西玩3P, 仲話肥西對奶肥, 西門又多汁, 前門後門小三通毒龍吞精乜撚都得, 堅係好撚好屌, 我都半信半疑, 點知有日返工時間佢地走左去開房, 仲影左D淫相黎引鳩我. 哇屌, 唔睇由自可, 當時我係街睇到都睇到扯撚哂旗. 原來肥西特登走左去買件魚網絲襪衫同紅色淫高跟黎俾師兄屌, 仲要話已經出左兩Q入西. 師兄仲叫我諗D任務俾肥西做, 佢會影低做證據俾我睇. 我就即時諗起叫肥西擺返個M字開腳自慰POSE出黎俾我J下.

肥西配合度十分高, 唔駛十分鐘就影左, 望到真係頂唔順, 大脾唔算粗, 加對高跟顯得對腳都叫得上唔錯, 最重要係有對又DUM又肥既奶 (目測38F無走雞). 返返下工都入左廁所打左個J, 影條出精片俾肥西做見面禮. 估唔到就係因為咁引到肥西見到我條白汁腸 (再加師兄美言幾句), 叫我去屌埋佢一份順便當幫師兄接力. 精蟲上腦決定射波飛的去玩。

一路飛的就一路聽住肥西話自己好撚緊張 (其實我都係), 上到去條肥西搵張被包住自己, 我就乜撚都睇唔到, 為表誠意我先行脫光光, 衫都未除哂就成支棍扯撚左出黎, 師兄引導肥西之下終於揭開張被俾我睇到佢對38F, 仲一路幫肥西熱身, 等肥西幫我吹簫打飛機, 吹得兩吹條肥西濕撚哂, 我就上套屌西, 可能我都太緊張, 一味死插都出唔到野, 都係除套洗洗碌鳩再俾肥西幫我吹. 肥西口技認真唔錯, D牙完全唔會揩到我鳩頭. 含含下條肥西竟然話可以鞭鳩佢, 即刻叫佢落地四腳爬爬再同佢騎牛牛, 一邊騎就一邊打屎忽,

師兄突然企左係肥西面前餵佢含撚, 仲叫我後入肥西, 我就即刻上套. 睇住肥西個大屎忽真係想入佢後門, 但第一次廢事嚇親人啦, 取而代之係後入屌西再用手指撩屎眼, 一輪口西並插之後就換位由師兄上床正面插西, 肥西訓上床頭鱷鱷又幫我吹, 今次吹完套碌鳩洗都唔駛洗, 肥西就含撚住左, 見肥西咁配合, 機不可失, 即刻囉碌硬鳩打佢塊面, 又坐上佢面餵佢食袋底 (下次就唔係袋底咁簡單), 無幾耐師兄就好順利出到第三Q, 而我仲未出到. 肥西俾人中出完就上床幫我奶LIN打飛機, 最後都係順利射俾肥西用口接, 亦都好順攤咁吞埋我D精.

大家都出左野就坐低吹吹水, 估唔到條肥西仲想要, 手指撩幾撩又濕撚哂, 今次仲要係自己主動騎上黎用力UN, 對肥奶係我頭上係咁搖, 粒的仲要硬撚哂, 雙手幫佢捉實兩粒LIN又摵起對奶, 肥西就一路SHOW對高潮眼出黎, 又大大聲淫叫, 如果唔係間酒店唔爆, 附近一定聽撚到條淫西叫. 跟手同肥西玩指插, 都唔撚駛點郁點插, 條肥西就噴水, 仲要整到張床都濕撚埋. 條肥西真係淫撚到爆, 完撚哂事坐低吹水都仲要囉隻手黎劣賓周, 師兄真係無介紹錯, 條淫西真係唔屌唔得.

相關搜索目錄: 酒店
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • gaidaanjai 體力 +33 我很認同 2020-6-11 19:49
  • gaidaanjai 威望 +33 我很認同 2020-6-11 19:49
  • gaidaanjai 金錢 +33 我很認同 2020-6-11 19:49
  • kingbar333 體力 +59 50路肥閪 正爆 2020-5-25 16:57
  • kingbar333 威望 +59 50路肥閪 正爆 2020-5-25 16:57
  • kingbar333 金錢 +59 50路肥閪 正爆 2020-5-25 16:57

See see sin

極品

正啊ching 有冇多啲分享

正好想試呀

回復 1# 的帖子

ok good sexy ar

條肥西會睇呢個post,師兄們覺得佢有幾賤?想點同佢玩?

Thanks for sharing

50路肥西又賤又淫,唔屌唔西化,3p多p先得

睇相皮膚白滑,睇唔出係50路。
下次4p,  用盡佢身體H洞。
一唔係幾個Ching 馬拉松式上套吊佢。

應該馬拉松式前後每分鐘都有嘢塞住

回復 8# 的帖子

梗係當肥西係肉便器幫佢沖個精液涼啦

好正, 支持 bro

Thx for sharing

好想加入戰團,玩三文治呀

好想加人食肥西。。。。。

我都好想識佢喎唔知會唔會加相同片呢?我好想聽下佢講浀P叫

Can I join,thanks

淨係睇啲字都覺得好撚正,爆菊花真係好鬼吸引

Ccccccccccccc

肥熟真係好正
謝謝分

66 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。