推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 老闆鍾意左我老婆

Dick your boss fxxx ass you blow him cum

系 一定手尾長 雖然好刺激

回復 27# 的帖子

你想老婆去試鵅H開始鬙

想同做兩回事 現在仲林緊

引用:
原帖由 Rainbow2018 於 2020-6-16 10:36 發表
想同做兩回事 現在仲林緊
玩次3P或者交換

咁你老婆其實都想喎. 咁就睇下ching 你比唔比咋喎

引用:
原帖由 eddy216 於 2020-6-16 13:59 發表
咁你老婆其實都想喎. 咁就睇下ching 你比唔比咋喎
我覺得唔係比唔比,係知唔知既問题

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2020-6-16 14:05 發表

我覺得唔係比唔比,係知唔知既問题
咩意思?佢自己出去玩?

引用:
原帖由 Rainbow2018 於 2020-6-15 18:38 發表
佢話如果影響我份工就冇計
結果依家點?

How does she look like?

我之前同你一樣,不過係老婆老闆

回復 36# 的帖子

這個仲大鑊 日曰見wo

這是開啟了你老婆出軌的一線門,之後肯定陸續有來,所以樓主是否接受到老婆被人食最為關鍵

回復 38# 的帖子

即系我老闆又會叫佢出去玩?

回復 1# 的帖子

依個年代冇咩所為拉,起碼你老婆鐘意接受到,最重要係唔影響婚姻,如果夫妻間又可以坦誠溝通,分享仲好,有不一樣的享受………………

有咩享受?老婆卑人上自己就系屋企

回復 41# 的帖子

如果大家坦白,老婆同人搞完返屋企後,馬上叫她長细報告,一路傾,一路同老婆玩摸佢,奶佢,仲叫佢叫住個男人幻想………………

引用:
原帖由 Fka741743 於 2020-7-7 16:42 發表
如果大家坦白,老婆同人搞完返屋企後,馬上叫她長细報告,一路傾,一路同老婆玩摸佢,奶佢,仲叫佢叫住個男人幻想………………
玩直播都得

玩左未呀, 講左好耐

依家老婆出街多左 有打扮 詳細情況pm la

你老婆已經陪左你老細?

if your 老婆夠淫, 真的好玩好多 會否在會議室 大 檯 上,就 地正 法!?

回復 47# 的帖子

可能已經由原本唔淫變到好淫了

引用:
原帖由 hu5585 於 2020-7-2 10:20 發表
我之前同你一樣,不過係老婆老闆
願聞其詳

係咪你老婆驚你冇鬙髐u被威迫利誘下去陪佢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。