推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

49 12
發新話題

[原創] 我的太太

我的太太

唔知呢度仲有冇師兄記得我,我鬖n耐之前鰜蚰X過post關於我太太我太太由之前唔願意同其他男人發生關係到宜家其實已經變化唔小,唔知仲有冇師兄記得?

引用:
原帖由 yoshinoyo 於 2020-6-23 03:29 發表
唔知呢度仲有冇師兄記得我,我喺好耐之前喺度出過post關於我太太我太太由之前唔願意同其他男人發生關係到宜家其實已經變化唔小,唔知仲有冇師兄記得?
我記得,都成兩年前,重有師兄聯絡到你太太添………,而家你地去到邊個程度?

唔知 C兄系唔系想....?
之前要走,系太多唔合理.
現在返頭,系舍不得你呀!

回復 1# 的帖子

記得, 唔係已經同你太太朋友玩左次咩?
之後仲有無再玩?

引用:
原帖由 yoshinoyo 於 2020-6-23 03:29 發表
唔知呢度仲有冇師兄記得我,我喺好耐之前喺度出過post關於我太太我太太由之前唔願意同其他男人發生關係到宜家其實已經變化唔小,唔知仲有冇師兄記得?
記得呀,你地近期點?
進展成點?

多謝你]仲記得,經過魖潀~,老婆已經接受鱆惘hP,到宜家佢同佢曭B友定期會出去

有相睇下,可能會記得起🤣

引用:
原帖由 yoshinoyo 於 2020-6-23 12:21 發表
多謝你哋仲記得,經過咗兩年,老婆已經接受咗玩多P,到宜家佢同佢啲朋友定期會出去
最高享受

勁,十分幸福

請問有無舊文連結?要溫故才知新

引用:
原帖由 yoshinoyo 於 2020-6-23 12:21 發表
多謝你哋仲記得,經過咗兩年,老婆已經接受咗玩多P,到宜家佢同佢啲朋友定期會出去
師兄也有參與嗎?多p? 都係佢D朋友?

引用:
原帖由 chan25807 於 2020-6-23 16:06 發表

師兄也有參與嗎?多p? 都係佢D朋友?
我又冇參與,不過其實到魕y家又覺得好似有小小害鬫拲C咁

引用:
原帖由 yoshinoyo 於 2020-6-23 16:40 發表

我又冇參與,不過其實到咗宜家又覺得好似有小小害咗老婆咁
我重以為樓主有參與添,但有觀賞嗎?
調教成功老婆後,覺得後悔?其實我覺得你地非常信任大家!

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2020-6-23 16:59 發表

我重以為樓主有參與添,但有觀賞嗎?
調教成功老婆後,覺得後悔?其實我覺得你地非常信任大家!
我有睇過,但發展到宜家其實有小小一發不可收拾鵀a步,
當然信任係仍然有

師兄點解自己唔落場玩?
我新人聽到呢啲發展都好想參與

引用:
原帖由 yoshinoyo 於 2020-6-23 17:05 發表

我有睇過,但發展到宜家其實有小小一發不可收拾H地步,
當然信任係仍然有H
有乜心事要大家傾,勿影响感情

引用:
原帖由 gosh2019 於 2020-6-23 18:19 發表
師兄點解自己唔落場玩?
我新人聽到呢礸o展都好想參與
其實開始之後又未必係你所想咁,最重要係未必可以返轉頭

引用:
原帖由 yoshinoyo 於 2020-6-23 14:32 發表

其實開始之後又未必係你所想咁,最重要係未必可以返轉頭
我覺要一起參與先比較易控制

引用:
原帖由 yoshinoyo 於 2020-6-23 16:40 發表

我又冇參與,不過其實到咗宜家又覺得好似有小小害咗老婆咁
有得必有失
話者大家好好傾下

記得呀 ching講多d豁光

引用:
原帖由 慕容雅 於 2020-6-24 00:36 發表
記得呀 ching講多d豁光
基本上老婆宜家每個禮拜都會出去

引用:
原帖由 yoshinoyo 於 2020-6-24 01:26 發表

你每次都會在場觀戰?太太會唔會少左同你做愛?

引用:
原帖由 yoshinoyo 於 2020-6-24 01:26 發表

咁玩得都幾密,對手樓主你認識嗎?

引用:
原帖由 慕容雅 於 2020-6-24 01:33 發表

你每次都會在場觀戰?太太會唔會少左同你做愛?
我未必每次都在場,不過我同老婆做愛又冇小到

引用:
原帖由 yoshinoyo 於 2020-6-24 02:29 發表

我未必每次都在場,不過我同老婆做愛又冇小到
比我ㄧ定参加。因為興奮好多。。視覺神經又好。。。

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。