推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

75 123
發新話題

[原創] 抉擇

抉擇

我老友阿輝 , 今年去左外地 , 臨走時叫我好好照顧佢女友 ,
但最近由於多重原因 , 已經不打算或不能回港 , 佢叫佢女友跟他一齊走 ,
但佢女友媽咪唔比 , 佢叫我幫手勸導下佢地 , 所以就去左佢女友家多左 ,
因為她們是單親家庭 , 伯母一定唔願意比個女走 , 重叫我勸佢個女留港

由於她家沒其男性 , 所以她們也很隨便 , 尢其是伯母未洗底底爸爸放在浴室 ,
一陣騷味 , 底底中間也提供我出火的好地方 , 重留低左好多白汁在內褲上

有次佢沖完涼 , 我俾佢嚇親 , 佢唔記得我黎左,原來平時佢沖完涼慣左唔著衫出黎,
返到房先著 , 即時睇到周都硬曬 , 之後佢醒起我係到
話會以後會著好先出黎,我即刻話唔緊要

我都唔知點好 , 請大家幫下手

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

伯母身材好得,C兄佢大約幾多歲?

引用:
原帖由 Kenny00123 於 2020-8-2 23:10 發表
伯母身材好得,C兄佢大約幾多歲?
好像四十幾歲

呢啲真係啪啪聲果隻喎 應該好好水

引用:
原帖由 sisterlover 於 2020-8-2 22:56 發表
我老友阿輝 , 今年去左外地 , 臨走時叫我好好照顧佢女友 ,
但最近由於多重原因 , 已經不打算或不能回港 , 佢叫佢女友跟他一齊走 ,
但佢女友媽咪唔比 , 佢叫我幫手勸導下佢地 , 所以就去左佢女友家多左 ,
因為她們 ...
樓主,我決擇乜野?
我想伯母定係佢個女?

正常發展應該係溝左老友條女,再搵機會上伯母,不過會不會係伯母有心俾你睇,女人見到陌生男人上來通常都好在意收起底褲和爸爸,不會任放俾你看,除非有心。久旱逢甘露,樓主會不會有機會直接搞定伯母?伯母四十路算係咁,對波和個屎忽應該好玩

sexy auntie

Auntie, 好 Sexy 斔{.  真糸幾難 "抉擇"
之前要走,系太多唔合理.
現在返頭,系舍不得你呀!

師兄咁你決定揀鷖鉽茈憫r?

梗係食伯母,又聽話又冇手尾

食母女的好良機, 祝好運

前排天氣好熱 , 連續350小時誥熱天氣 , 我上去探訪并且食反 ,
剛好阿宜不在 (阿輝女友叫阿宜) , 她親自下廚 , 我一面問要唔要幫手 ,
她說不用 , 其實我是看到了她那件白色絲質睡衣內面真空露出半球 , 可能真太吸引了 , 我的J馬上硬了。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

有冇可能著得咁性感呀?

引用:
原帖由 QQ22 於 2020-8-3 23:26 發表
有冇可能著得咁性感呀?
有圖有真相 , 你叫我地的後生仔點忍 , 即刻硬左

兩個食哂唔洗諗...

但佢個女有的蒙豬眼 , 角字面 , 夠後生 ,
老友扥付不可食

引用:
原帖由 sisterlover 於 2020-8-4 02:27 發表
老友扥付不可食

直接過户,叫佢做你女朋友啦,否則會俾人搶走左。

樓主真幸運

食左老友條女都唔知啦

Eat auntie first...then play her daughter 3P

無錯,母女3P,人生何求。

引用:
原帖由 sisterlover 於 2020-8-4 02:27 發表
老友扥付不可食

呢個係伯友?

引用:
原帖由 leefai0013 於 2020-8-4 17:08 發表
呢個係伯友?
对,呢个係伯友。我出错咗,馬上删番。

引用:
原帖由 sisterlover 於 2020-8-4 19:27 發表
对,呢个係伯友。我出错咗,馬上删番。
做咩要刪? 咁正

引用:
原帖由 leefai0013 於 2020-8-4 19:51 發表
做咩要刪? 咁正
出錯左咪要刪

75 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。