推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 有暴露癖

引用:
原帖由 a.fun.wife 於 2020-9-8 14:59 發表

你知道嗎? 人地一路行一路流, D風吹進裙子裡面, 下面涼涼......好舒服!!!
附近shopping town許多商店關了, 人流唔多.....可以到處走走和自拍..heeheee...

妳個Body好有肉地好淫,一定好好屌,狗仔式屌妳個陣一定係啪啪聲😍😍😍
唔知妳有冇興趣一齊玩換妻?我好想屌妳試下會唔會好屌過我老婆😍😍😍

營養唔錯🤣🤣
咩級數

十卜十卜十卜十卜十卜十卜

Nice, thx sharing

很好的癖

回復 87# 的帖子

好看,想幫你奶

回復 116# 的帖子

個GAP好肥美,想一啖嘴落去

回復 121# 的帖子

一看你塊田就知道你大食

So sexy 又誘惑 很好睇

引用:
原帖由 tigerG5 於 2020-11-3 12:36 發表
一看你塊田就知道你大食
E`....

引用:
原帖由 冒牌耶穌 於 2020-10-25 17:32 發表
營養唔錯🤣🤣
咩級數
you guess la

好好睇,好精彩!好想做你的粉絲。^^

妳比我地睇晒了,既然後門都開發左,可唔可以比大家欣賞下妳道門呀💋

引用:
原帖由 a.fun.wife 於 2020-10-11 21:25 發表

但條裙太透, 不知廉恥again......又冇著Bra & 底底!!! 拍幾張, 然後立刻回到車上!!! hee........
好好J,有無露比D外賣仔睇?或者FLIRT下鮮肉

回復 163# 的帖子

100分 繼續加油

Wicked Weasel, is great

thanks for your sharing

我好想幫你影相
快啲再po新相出嚟
好期待

引用:
原帖由 a.fun.wife 於 2020-8-15 18:09 發表
Hello, 我是80後的人妻, 以前在澳洲讀書, 畢業後回港工作, 但因為香港的政治問題, 去年底又和老公返回到澳洲生活。

不過現在澳洲的疫情仲差過香港.....呀!!!!!

疫情期間, 不吃是食, 就是睡, 肥左好多, 快變成 ...
大力支持有相分享
好正

引用:
原帖由 a.fun.wife 於 2020-10-11 20:22 發表

這條裙到了

所以....
這個星期天黃昏 .......
一個有暴露癖的人妻 .......
一條黑色透視連衣皮裙
在澳洲的某小區 ........
好正
波大隻鮑魚漲卜卜,一定好好屌

引用:
原帖由 a.fun.wife 於 2020-9-16 00:08 發表

我有
睇见好想啜粒lin

引用:
原帖由 富卡 於 2020-11-13 09:37 發表
好好睇,好精彩!好想做你的粉絲。^^
謝謝支持, 新帖子:

https://www.xocat.com/f/thread-799349-1-1.html

引用:
原帖由 youtryit8 於 2020-11-18 22:46 發表
妳比我地睇晒了,既然後門都開發左,可唔可以比大家欣賞下妳道門呀💋
可以 gei.................

入條狐狸尾巴~
引用:
原帖由 a.fun.wife 於 2020-12-11 20:41 發表

可以 gei.................
誠心誠意,真誠相處!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。