推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

34 12
發新話題

[原創] 醉姦了自己隻私家雞

醉姦了自己隻私家雞

話說上半年同佢炒大鑊,當晚佢就嬲到震就著到圖中咁出左去,當然打極電話都唔聽啦,大幾半夜兩點半就爛醉咁叫我出去接佢,咁我一個人逗左佢返來,入屋扶佢上床後我就同佢抹下塊面佢一點反應都無,跟住忽然色心起,試下奶佢隻西,原來衰婆直穿肉色絲襪底褲都無著,好彩無比人撩過!我慢慢張開佢對腳,係咁奶佢隻西,但奶濕左都無用,爛醉係無反應,跟住好唔容易插到入去,但比平時難插,到射果下佢一點反應都無,第二日佢都唔知我搞過佢,圖中高根絲襪同當晚同款

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • aps31 體力 +33 I want to be her servant & worship h 2020-11-10 09:11
  • aps31 威望 +33 I want to be her servant & worship h 2020-11-10 09:11
  • aps31 金錢 +33 I want to be her servant & worship h 2020-11-10 09:11

無權限睇 sosad

師兄可以set 權限100 嗎?謝謝你

半醉可能會好D,大醉冇哂反應…………not good!

另一番風味, 冇知覺先好玩

good ar ar

hhhhhhhhhhhhhhhhhh

Good........

醉插真的未試過, ching有料

引用:
原帖由 克里斯 於 2020-8-29 02:03 發表
話說上半年同佢炒大鑊,當晚佢就嬲到震就著到圖中咁出左去,當然打極電話都唔聽啦,大幾半夜兩點半就爛醉咁叫我出去接佢,咁我一個人逗左佢返來,入屋扶佢上床後我就同佢抹下塊面佢一點反應都無,跟住忽然色心起,試 ...
熟女正,有女人味,又知情識趣

Thanks for sharing

引用:
原帖由 克里斯 於 2020-8-29 02:03 發表
話說上半年同佢炒大鑊,當晚佢就嬲到震就著到圖中咁出左去,當然打極電話都唔聽啦,大幾半夜兩點半就爛醉咁叫我出去接佢,咁我一個人逗左佢返來,入屋扶佢上床後我就同佢抹下塊面佢一點反應都無,跟住忽然色心起,試 ...
正腳Post多d出黎

正 有冇多欓菨rrrrrrrr

唔夠權限睇......可唔可以 set 低小小?
兩個很好、很實用的網站
http://www.worksystem-hk.net
http://perfectbody.hk8.us

我當年都係慢慢升級先變高級,或者自己都分享下,加油💪🏼

醉哂好似姦屍咁,半醉有反應就更理想,呻住吟咁叫我要我要

醉哂好似姦屍咁,半醉有反應就更理想,呻住吟咁叫"不好不好" ..... 停

Thanks ching sharing

ching, 老婆扮醉扮俾其他人插就試過, 但真正醉姦就未試過. 半醉有反應下老強重插正正.

thanks for sharing

Good picture

神不知鬼不覺師兄高招

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。