推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

35 12
發新話題

[疑難] 如何令老婆接受玩換妻及3P

如何令老婆接受玩換妻及3P

想睇老婆比人搞、玩換妻及3P,但試過問佢話我變態,有什麼方法引導我老婆?

慢慢黎,睇下片買曭惆膃P步

相關搜索目錄: 玩具

已有睇片同玩性玩具

相關搜索目錄: 玩具

回復 1# 的帖子

難過登天😔😔😔😔😔

飲酒有醉意下推波助瀾

let her drunk~
誠心誠意,真誠相處!

呢啲要慢慢引導  同佢做H時候不斷間唔時引下佢
你老婆有反應H話有機會可以成功

引用:
原帖由 heiheicheung 於 2020-8-29 10:18 發表
想睇老婆比人搞、玩換妻及3P,但試過問佢話我變態,有什麼方法引導我老婆?
佢性需要大唔大先?

引用:
原帖由 heiheicheung 於 2020-8-29 10:18 發表
對我嚟講,我覺得好難,好多方面都好難.

暫時我試過望住太太全裸,畀男人按摩推油,大約去到指插都可以,不過又會驚衛生問題,然後我原本以為,自己個興奮程度會高啲,點知又唔係真係太過興奮,或者咁講,我自己親眼未見過太太真係好High,好享受於當中.我有問過佢,會唔會High,佢都覺得唔會,當然少少會有,但可能中間如果會Kiss,認真攬鴷i能會再好啲,始終都好難入到戲.

咁太太有問過我,如果佢試鴷陋犰P個男技師傾麰p,同埋試鵀菑v同佢單獨出去,可能會好啲,咁我其實都應承咗佢叫佢試,不過每次冇得睇住,好似個感覺又去咗只係幻想,同打飛機個感覺分別不大,但睇住太太成日拎住部電話同個技師Whatsapp,或者私底麍虪X去見面,倒轉我個感覺又唔太好.

當然我對太太都有100%信任,我都會相信佢,佢話都只係試過私底下試過約個技師一次,本來個技師約佢開房,不過到佢又唔太接受到,結果太太就叫個技師帶佢一齊按摩推油,最後按曬然後啲技師出曬房,男技師就爬上我太太度錫咗陣,咁2個乜都冇著又攬住咗,我諗唔多唔少都會搞埋,不過太太就話佢去到個位,都係夾住腳同避開.

我都有諗如果真係有搞埋,我又唔係真係好介意,不過始終冇得睇,我又唔係太滿足到;到轉如果我喺房一齊,可能又輪到太太放唔開.

所以對我嚟講,其實真係好難.

回復 9# 的帖子

刺激魽A其實師兄點識知按摩師?可以搵瓥巨リU

引用:
原帖由 couplelover 於 2020-8-31 17:15 發表
刺激吖,其實師兄點識知按摩師?可以搵啲野些下
Google打「男技師」...

引用:
原帖由 696900 於 2020-8-31 12:25 發表

對我嚟講,我覺得好難,好多方面都好難.

暫時我試過望住太太全裸,畀男人按摩推油,大約去到指插都可以,不過又會驚衛生問題,然後我原本以為,自己個興奮程度會高啲,點知又唔係真係太過興奮,或者咁講,我自 ...
幾年前,記億模糊少少.
講漏左,我太太話佢地打完茄輪,又試咗陣,我太太最後左擰右擰,但唔畀男技師入,結果男技師話扯到咁,唔插得好辛苦,叫我太太打側訓,男技師就落床企床邊,叫我太太含,咁佢自己其實有唔好意思,搞到人冇得射,所以都照幫個男技師含咗陣.

引用:
原帖由 chan25807 於 2020-8-31 09:52 發表

佢性需要大唔大先?
唔大需要,所以先煩

呢灝u係冇得急,小弟有幸同過幾對夫妻交流

係好難,我都傾左2-3年,要有次機會引發。綱上有間公司搞左個couple Travel ,寫明有鷭ex game or nude 但不一定swinger,我說服老婆參加,話當去旅行,有mood就參與下,冇mood就當睇下野,去完之後老婆感覺良好,有除鱄m玩下game,之後時間就慢慢接受魕O種玩意。

引用:
原帖由 kenwong1234 於 2020-9-5 13:09 發表
係好難,我都傾左2-3年,要有次機會引發。綱上有間公司搞左個couple Travel ,寫明有啲sex game or nude 但不一定swinger,我說服老婆參加,話當去旅行,有mood就參與下,冇mood就當睇下野,去完之後老婆感覺良好,有 ...
一定好正

引用:
原帖由 kenwong1234 於 2020-9-5 13:09 發表
係好難,我都傾左2-3年,要有次機會引發。綱上有間公司搞左個couple Travel ,寫明有鷭ex game or nude 但不一定swinger,我說服老婆參加,話當去旅行,有mood就參與下,冇mood就當睇下野,去完之後老婆感覺良好,有 ...
我都有去過一次。係咪識得你呢?

回復 1# 的帖子

以前都係老婆話唔肯,最後都係用左飲酒.醉醉地比人抽水之後搞埋

唔好試,當你打開左呢個「潘朵拉」盒子, 你會後悔當日做左呢個決定

引用:
原帖由 sonoma 於 2020-9-9 10:08 發表
以前都係老婆話唔肯,最後都係用左飲酒.醉醉地比人抽水之後搞埋
之後接唔接受到?

回復 20# 的帖子

之後有玩也有後悔..但覺得你要考慮好清楚先好試

我最近就嘗試左第一步,搵左上門按摩

成功左?我都想用這個方法

引用:
原帖由 heiheicheung 於 2020-9-17 00:50 發表
成功左?我都想用這個方法
師兄,我可以做技師幫你老婆推油

要益出面既人,不如益在下呢個有緣人。

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。