推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[疑難] 太鍾意卑人地j我老婆 系咪有問題?

[hide][/hide][attach]4169936[/attach]quote]原帖由orumplay
好多人都想老婆汁正齱A裙短齱A件衫低胸齱A多屭咱機會,睇住其他人偷看老婆

[/quote]
完全同意,睇到其他人硬左

徐鑋你老婆有冇搵人一齊玩3p

可否pm一齊吹下水傾下

引用:
原帖由 leo173325 於 2020-10-14 09:32 發表
徐鑋你老婆有冇搵人一齊玩3p
冇 但我想 我已經幻想到好刺激

引用:
原帖由 stanleyk217 於 2020-9-28 00:47 發表
都唔少人鍾意人地j自己老婆
ching仲有冇搵人撩你老婆?
https://www.xocat.com/f/thread-797778-1-1.html
Ching你join左未?我地大家都傾緊點樣可以氹到老婆肯比第二個男人屌

回復 29# 的帖子

我都叫老婆幻想下比第二個攪,扮自己係第二個人,例如靚仔明星或者我係一個鬼佬,等佢幻想一下食洋腸,佢會好high,玩下玩具,當係3p咁玩,但係現實佢就唔會3p囉

相關搜索目錄: 玩具

回復 17# 的帖子

好正好興奮,但我未玩過

回復 31# 的帖子

我老婆都係一樣,仲未肯

引用:
原帖由 leo173325 於 2020-10-24 17:43 發表
我都叫老婆幻想下比第二個攪,扮自己係第二個人,例如靚仔明星或者我係一個鬼佬,等佢幻想一下食洋腸,佢會好high,玩下玩具,當係3p咁玩,但係現實佢就唔會3p囉
Ching, 要老婆肯比第二個男人屌真係好難開始,只能夠慢慢黎,唔急得,加油

相關搜索目錄: 玩具

回復 17# 的帖子

ching 說得好,很有道理

ching pm me,please

想j我老婆既 pm 我 pls

我好鍾意師兄好肉緊禁講點砌我老婆 口愈賤我愈硬  之後就忍不住射左落我老婆既相度再send返卑我

我個老友直頭放老婆張相出嚟,有p圖遮半個樣,但d老友都認到,佢老婆信佢老公講話遮左認唔到,佢老公分享比d老友睇住阿嫂嚟射🤭

引用:
原帖由 gosir 於 2020-11-13 12:20 發表
我個老友直頭放老婆張相出嚟,有p圖遮半個樣,但d老友都認到,佢老婆信佢老公講話遮左認唔到,佢老公分享比d老友睇住阿嫂嚟射🤭
個老友話要比d識得認得佢老婆嚟射,咁先夠刺激

引用:
原帖由 gosir 於 2020-11-13 12:20 發表
我個老友直頭放老婆張相出薄A有p圖遮半個樣,但d老友都認到,佢老婆信佢老公講話遮左認唔到,佢老公分享比d老友睇住阿嫂螳g🤭
佢放上邊度?

我鍾意將老婆的裸照俾佢姐夫睇,唔會遮面,俾佢睇下姨仔全裸真面目。佢會對住來打飛機。

我都想係人老公面前J佢哋老婆。

引用:
原帖由 2012hongkong 於 2020-11-14 08:53 發表
我鍾意將老婆的裸照俾佢姐夫睇,唔會遮面,俾佢睇下姨仔全裸真面目。佢會對住來打飛機。
好刺激,我淨係比過朋友睇同J,親戚真係未試過

就係搞唔佢真人, 先開始幻想老婆比人搞比人J , 佢肯既就係叫搵3p ,而 唔係搵人J 啦
我認, 我都唔介意比人J 自己老婆,什至衫褲,j 完咪洗, 或者唔洗扮係自己J , 老公J老婆無問題架

老婆的姐夫一路睇住我老婆的裸照,一路玩緊我老婆的胸圍底褲打飛機,佢話幻想緊玩我老婆對奶同屌我老婆個閪,望住佢玩時,自己都覺得好興奮。

回復 30# 的帖子

冇啊,我單男,冇得share

俾熟人,親戚,朋友來J係特別刺激

我有次係老婆個契細佬面前,扮無意咁彈左我老婆張露奶照,佢契細佬問我契姐都興影呢d相咩
我就話佢都唔知幾open,更激都影左唔少,咁佢條契弟個衰樣已出賣左佢,睇佢契弟個咸濕表情就梗係想睇啦

ching, 又真係喎. 有時同老婆半夜慶起冇拉廉就砌嘢, 隔離單位個叔父如未瞓會偷偷望過來, 我反而超興奮. 索性把老婆個樣方向對住佢, 雙手隋竁麊i任佢睇. 正正..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。