推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 老婆個朋友欠我錢

我早排都成功左攪左老婆朋友 !

我老婆個friend 離左婚幾年, 一個月都有幾日會上黎食下飯. 所以同佢都算friend. 上年年頭佢同我老婆講坐飛機識左條鬼佬. 咁條鬼佬又係離左婚有對仔女. 咁我老婆個friend 上年就飛左去澳洲搵佢. 咁我就問有無比鬼攪. 我老婆就話關我鬼事咩!

年頭開始WFH 佢又住得近. 我間唔時都搵佢一齊食lunch. 我無同老婆講, 咁我以為佢會有同我老婆講同我食. 點知上二個月佢黎食晚飯, 老婆講開有間野開左幾個月未試搵日一齊食. 我就口快快講左咪上次Lunch 同你食左囉. 咁我老婆問我幾時有同佢食過. (其實我係同緊老婆個friend 講) , 咁我即時話無咩?. 跟手望瞄左一眼佢個friend 佢臉紅哂. 之後開始少左WFH  ! 咁有晚收工諗住同老婆去佢話果間到食, 點知話要OT 夜返叫我食左先. 咁我就搵佢個friend 啦. 佢個friend 果日WFH 但就要做野唔得 . 諗住自己食算. 過左陣打返黎問買去佢屋企食.

食野其間同佢講好耐無旅行. 佢話疫情後想去邊. 我就話想去澳洲! 之後問佢澳洲好唔好玩. 其間傾左好多野啦........之後問佢同個鬼佬有無發展機會呀. 佢就話無, 咁我再問果時你住佢屋企, 佢仔女有無返黎住. 佢話去左十幾日都未見過佢仔女. 咁夜晚二人世界佢咪好正. 佢話一般啦. 叫我唔好睇咁多AV, 之後話鬼佬係長但唔夠硬囉. 之後靜左一陣. 就話XX (我老婆)正好多. 佢話XX有講過我性需要同要求都幾大. 我話一星二次同正常做愛會做既野咋喎. 我話鬼佬無同你69 果0的咩. 佢話有, 但唔high. 之後問左佢好多野..都係佢同鬼佬做愛過程. 我一路聽都硬到一個點. 唔明佢點解唔high. 跟住我咸濕引起話.我有D頂唔順啦喎. 跟住又靜左一陣. 無再講. 之後我坐梳化玩電話.諗住玩陣走 ! 其實睇緊0的AV小電影(IG 原來有好多架 ! ) 跟住佢去完廁所出黎坐左我隔離. 我無熄到.其實想睇下佢有咩反應 佢話你真係好咸濕喎. 我話咁我返去先睇啦.佢又話唔洗. 其間佢又話咁會好high, 好正. 咁睇到其中一條奶X片我話呢個我最掂. 叫佢試下 ! . 之後佢無反應比我. 我就跪左係到除左佢條褲了(其實估到佢想). 果時佢已經濕哂. 但話未沖涼唔好. 係有小小味. 但當時又點會介意. 跟手啜埋佢腳指 ! 佢已經high 到兩手揀住自己粒lin, 我再奶多陣再用埋手..佢就噴哂水, 我第一次成功. 話說我老婆死都話自己無. 又唔比我指插. 見佢兩隻腳震下震下. 超滿足.之後到佢含我. 佢話男人有陣味有時都幾正. 聽到都開心! 老老實實佢都真係好落力. 我唔叫停佢都唔停.幾耐我就無計時啦. 之後抱左佢入房. 玩左陣69就入. 我一路插一路話佢好緊.又邊啜下腳指. 呢招對佢好有用, 叫到拆天.  之後佢反攻女上. 係咁搖. 真係頂唔順.射左入去.本身話要拎出黎. 果下唔理了. 攬左一陣. 叫我返0的返去. 果次之後我地都有再做..同埋佢上星期六都有黎左我屋企食飯.
引用:
原帖由 tchan226 於 2020-10-22 16:21 發表
願聞其詳呀師兄
本帖最近評分記錄
  • HappyApex 體力 +35 讚! 2020-10-28 21:37
  • HappyApex 威望 +35 讚! 2020-10-28 21:37
  • HappyApex 金錢 +35 讚! 2020-10-28 21:37
  • 克里斯 體力 +33 學到野 2020-10-28 12:20
  • 克里斯 威望 +33 學到野 2020-10-28 12:20
  • 克里斯 金錢 +33 學到野 2020-10-28 12:20
  • kennosky 體力 +22 多謝分享 2020-10-23 14:08
  • kennosky 威望 +23 多謝分享 2020-10-23 14:08
  • kennosky 金錢 +22 多謝分享 2020-10-23 14:08

熟人唔怕既.加上腳真係好吸引.
引用:
原帖由 joeyfanss 於 2020-10-27 10:05 發表
師兄你第一次同人做就啜佢腳趾咁勇

老婆係到, 我地好正經架. 費時唔小心比老婆見到就麻煩
引用:
原帖由 iamanpan 於 2020-10-27 20:58 發表
好正呀師兄,老婆個friend, 真係除時叫佢上黎食都得。老婆係廚房,你係房吊佢個friend.

打孖就唔好了, 我老婆對性無興趣! 我入房同佢做 佢係出面等就算啦
引用:
原帖由 couplelover 於 2020-10-28 11:48 發表

師兄可以屋企食完飯打孖上

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。