推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

55 123
發新話題

[疑難] 成日都諗如何同老婆3P

成日都諗如何同老婆3P

我會幻想 搵個2x歲靚仔 做朋友 然後約埋老婆一齊唱K(當然佢唔知情) 飲下酒放鬆下 跟住個男仔扮飲醉要我]送佢去酒店 上到去我就同老婆搞野 做做下 男仔醒 一係睇我]做 或者一齊做 唔知可唔可行呢?

經過我調教 佢而家都幾淫下 起碼一路屌佢果時一路講搵多條譠x你好唔好 佢都話好 以前係唔會。

相關搜索目錄: 酒店

這條橋真係唔錯!!有得諗!!

最好扮個朋友在外國回來,有酒店房。送佢回酒店理所當然!!

好似好好玩咁喎
2X單男留個名先

期待成功 分享

回復 1# 的帖子

我好多年前都係差唔多開發老婆…………,真係好正…………

回復 1# 的帖子

前題係你老婆係咪有個男人喺度都會做, 通常都會話不如返屋企先啦

引用:
原帖由 meteor_73 於 2020-11-5 17:48 發表
前題係你老婆係咪有個男人鰜袕ㄦ|做, 通常都會話不如返屋企先啦
到時會話唹狎攭啦

引用:
原帖由 我係火星人 於 2020-11-5 15:21 發表
我會幻想 搵個2x歲靚仔 做朋友 然後約埋老婆一齊唱K(當然佢唔知情) 飲下酒放鬆下 跟住個男仔扮飲醉要我哋送佢去酒店瞓 上到去我就同老婆搞野 做做下 男仔醒咗 一係睇我哋做 或者一齊做 唔知可唔可行呢?

經過我 ...
Ching 你條計仔, 都OK得啊. 最好就是你老婆都有幾分醉意, 上到房你在床上插老婆的時候, 你老婆可能會話怕羞比人睇到吾好, 甘你就垠茞晴n比老婆戴, 之後你要出力抽插你老婆等佢個西出晒水濕晒, 就換你朋友, 一野就可以順利插入老婆個西到, 到時想反抗都來不切, 加上已經被你插到high能晒, 自然就即使發現比另一男人插緊, 都會忍不住要high左享受左先.

high爆完才慢慢同ching算脹. 正, 想下都感覺得正. 祝ching好運.

引用:
原帖由 442a 於 2020-11-5 18:20 發表

Ching 你條計仔, 都OK得啊. 最好就是你老婆都有幾分醉意, 上到房你在床上插老婆的時候, 你老婆可能會話怕羞比人睇到吾好, 甘你就垠茞晴n比老婆戴, 之後你要出力抽插你老婆等佢個西出晒水濕晒, 就換你朋友, 一野就 ...
冇錯 我就係想咁樣

我老婆吊緊鶖伈ㄧ雃n,吊完就話唔好,我話M個鬼佬返尼吊佢,人一世物一世要試下,佢仲話搵個鬼婆返尼,我話咁咪4p,到冷靜就話唔好呢,都係失敗而回

女人食飽就話唔好架啦。所以咪要諗計。

引用:
原帖由 meteor_73 於 2020-11-5 17:48 發表
前題係你老婆係咪有個男人鰜袕ㄦ|做, 通常都會話不如返屋企先啦
有時洢Y半推半就啦

Ching 計劃唔錯,但可以係酒店房攪佢時,後推佢,要佢用手攪醉左個男條賓洲。

留名,pm!想上啊嫂

我覺得最緊要條2x 高質 阿嫂冇咁易抗拒

引用:
原帖由 我係火星人 於 2020-11-5 17:49 發表

到時會話瞓左唔怕啦
點解一定要2X既?  你老婆鐘意小鮮肉?

ching, 每次我插到老婆high high哋嗰陣問佢 話要post佢啲裸照同埋試下玩3p, 佢都話好. 仲話我想點就點.

d 老婆個個係咁!high high 地時乜都得,事後就反口

引用:
原帖由 我係火星人 於 2020-11-5 15:21 發表
我會幻想 搵個2x歲靚仔 做朋友 然後約埋老婆一齊唱K(當然佢唔知情) 飲下酒放鬆下 跟住個男仔扮飲醉要我]送佢去酒店 上到去我就同老婆搞野 做做下 男仔醒 一係睇我]做 或者一齊做 唔知可唔可行呢?

經過我 ...
。   點解同我想既都一樣 哈哈

呢個方法 我覺得掂呀。係欠一個人

最好係唱k個時已經有d準備,比如話係咁當住男仔面前kiss又抽下你老婆水,而去到酒店無啦啦拎個眼罩出黎會好怪,最好就話反正朋友都醉死左,幫佢除哂衫都無反應,成身又好大陣酒味汗味不如順便係到沖埋涼先,就拉佢一齊入去沖費事佢怕羞唔肯沖,沖涼個時就可以係咁kiss同抽水,先開始搞埋,搞到佢忍唔住叫個時先個朋扮醒想去廁所發現左你地搞緊,最好個下個男既扮未醒哂直接露埋j出黎咁

可以沖涼搞個時順便用言語引你老婆話想唔想俾多個男人屌,幫佢含,頭先見到朋友條底褲有無感覺想唔想除埋佢條底褲黎睇咁,仲有好多方式去引佢

回復 21# 的帖子

師兄果然有計,咁鴾隤k都俾你諗到。有冇試過行動呀

回復 8# 的帖子

師兄果然有備而薄A應該都係過來人。介意分享多禷隉H

回復 18# 的帖子

師兄果然係過來人呀,你礸狙蚴Y要有人妻先領會到

55 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。