推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[疑難] 成日都諗如何同老婆3P

有冇人真係成功做過?

好橋
引用:
原帖由 442a 於 2020-11-5 18:20 發表

Ching 你條計仔, 都OK得啊. 最好就是你老婆都有幾分醉意, 上到房你在床上插老婆的時候, 你老婆可能會話怕羞比人睇到吾好, 甘你就垠茞晴n比老婆戴, 之後你要出力抽插你老婆等佢個西出晒水濕晒, 就換你朋友, 一野就 ...

回復 21# 的帖子

最好老婆有少少醉意, 方便行動

引用:
原帖由 wc1030 於 2020-11-7 01:07 發表
可以沖涼搞個時順便用言語引你老婆話想唔想俾多個男人屌,幫佢含,頭先見到朋友條底褲有無感覺想唔想除埋佢條底褲黎睇咁,仲有好多方式去引佢
冇錯。到時可以用多齯隤k引佢

可以幫你慢慢調教 小弟正是2x歲😌

女人 成日話怕羞 接受唔到 其實計我話。當佢屌緊Phigh high 地就肯做。不過要搵個琱艉籉P路人比較難

最衰電話唔可以post相。如果唔係實放幾張上

其實可以係唱k 個時醉醉地講下喊淡野或者玩下D喊濕game , 拉近距離
之後咩都易攪

同老婆做時,佢high high地話要同我個friend A君3p,問我介唔介意,我抽到high high地緊係話唔介意啦,仲串返佢話下次叫A君同佢條女B來我家食飯

點知做完之後,衰婆真係問我真係叫A同B來?咁我唔衰得就話好呀!終於係一個星期六晚上A同B真係來食飯。A仲帶兩次威士忌來,咁B就望住我地3個飲,飲到high high地時,我問B :你介唔介意我老婆同A咀錫咀,佢有d唔自在咁話唔介意,但A就O哂咀

我問老婆介唔介意?衰婆話唔介意,就一下咀落我個friend 果咀到。我見到B無反應就問A和老婆敢唔敢伸脷打車輪。佢他好豪咁話ok呀,臨住有料到啦,可惜B話介意。A一聽到條女話介意就即刻笠水。無得再玩,唯有再飲,好快我同A都醉咗

回復 33# 的帖子

呢個真係work既, 有少少醉意真係點玩都冇咁避忌

可惜佢條女宜家有介心,唔會俾A單獨來我家。我蠢咗,應該一開始只叫A一個來食飯,起碼一定見到佢哋喺我面前打車輪先

引用:
原帖由 pobbb 於 2020-11-10 23:32 發表
可惜佢條女宜家有介心,唔會俾A單獨來我家。我蠢驉A應該一開始只叫A一個來食飯,起碼一定見到佢]鬺畯惚e打車輪先
真係憟狎蚞鷛|喎。如果A可以單獨黎食飯 會唔會有機會3P呀?

好難講,始終我地3個識咗好耐,怕A接受唔到。衰婆唔鐘意用袋又怕中出有bb,只肯用口。

睇嚟無乜c 兄玩這個討論區,都係俾唔到意見我

心動不如馬上行動。

育成過程不能急,又要揾啱對象,始終係3個人都ok先得

哈哈!我睇所有麻佬都諗埋相同H嘢!

睇住自己老婆同人咀咀已經好刺激

引用:
原帖由 pobbb 於 2020-11-11 19:13 發表
睇住自己老婆同人咀咀已經好刺激
你老婆有冇試過係A面前特登走光比佢睇?

無,但有講咸野,但A條女B喺到,唔可以太過份

引用:
原帖由 pobbb 於 2020-11-11 23:13 發表
無,但有講咸野,但A條女B魒魽A唔可以太過份
睇瞭比條女食住喎。加上B成日同你]一齊 好難有機會。
真係要B唔在場先可以有更多野玩

師兄有target玩3P 仲想睇下有冇機會可以一齊玩到

3p太遠,打到車輪再下一步先講啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。