推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

45 12
發新話題

[原創] 我有一個聽番嚟H真人故事

我有一個聽番嚟H真人故事

我有一個聽番嚟H真人故事,講一個當時只有十六七歲H學師仔,同一個雲吞麵老板娘的故事,事隔都有幾十年前,內容與現代,有啲脫節,因為當年啟德遊樂場還未拆,內容都幾真實,例如佢其實佢由十歲到十二三歲已經懂得性交之事,反而扮青頭仔呃到事頭婆上床,佢重話好記得,屌到事頭婆大肚後,因為起地鐵要拆當時鑽石山一帶,同大咗肚H雲吞麵事頭婆分開,我呢個朋友真係由細個書都未讀完,就已經屌過無數閪,有無數屌閪故事,真係由十幾歲到最老七十歲,佢都話屌過,太誇張了。

Very good,  thanks for sharing
More details pls

甘好, 性福常在, 人生一大樂事

:verygood: :verygood: :verygood: :verygood: :verygood:

介紹佢入來分享下
引用:
原帖由 BOYDATA7448 於 2020-11-15 19:17 發表
我有一個聽番�真人故事,講一個當時只有十六七歲�學師仔,同一個雲吞麵老板娘的故事,事隔都有幾十年前,內容與現代,有瓛皜`,因為當年啟德遊樂場還未拆,內容都幾真實,例如佢其實佢由十歲到十二 ...

Anymore story ? very attractive, hope can have more stories, thank you

引用:
原帖由 BOYDATA7448 於 2020-11-15 19:17 發表
我有一個聽番嚟H真人故事,講一個當時只有十六七歲H學師仔,同一個雲吞麵老板娘的故事,事隔都有幾十年前,內容與現代,有啲脫節,因為當年啟德遊樂場還未拆,內容都幾真實,例如佢其實佢由十歲到十二 ...
我都識得條友,佢話當年17歲好奇女人係点,咁啱佢姑媽又唔開心,因為知姑丈有女人,係咁情況下同左姑媽搞上,仲保持左呢個關系到而家,真實版肥水不留別人田,唔熟唔食,食到而家姑媽都50幾,真是估都估唔到,世事無奇不有🤭😅😅

引用:
原帖由 gosir 於 2020-11-17 13:38 發表
我都識得條友,佢話當年17歲好奇女人係点,咁啱佢姑媽又唔開心,因為知姑丈有女人,係咁情況下同左姑媽搞上,仲保持左呢個關系到而家,真實版肥水不留別人田,唔熟唔食,食到而家姑媽都50幾,真是估都估 ...
姑媽當年已好前衛,著三点式游水,仲有當年d照片睇返,真空突点照,條友仲保存左姑媽當年幾多性感照👍

肥水不留別人田,唔熟唔食,very good , men should consider doing

引用:
原帖由 gosir 於 2020-11-17 13:42 發表
姑媽當年已好前衛,著三穧●憭禲A仲有當年d照片睇返,真空突繴荂A條友仲保存左姑媽當年幾多性感照👍
貼來開下眼界

引用:
原帖由 gosir 於 2020-11-17 13:38 發表
我都識得條友,佢話當年17歲好奇女人係点,咁啱佢姑媽又唔開心,因為知姑丈有女人,係咁情況下同左姑媽搞上,仲保持左呢個關系到而家,真實版肥水不留別人田,唔熟唔食,食到而家姑媽都50幾,真是估都估 ...
真心正, 女人個子宮長時間有精液滋潤, 人都靚同健康

引用:
原帖由 renrenlee 於 2020-11-20 07:17 發表
貼來開下眼界吖
熟女三点式
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Very good, so charming.

師兄你。。。。  竟然呢度斬見到你
引用:
原帖由 gosir 於 2020-11-20 11:51 發表
熟女三点式

引用:
原帖由 msn007 於 2020-11-20 12:13 發表
師兄你。。。。  竟然呢度斬見到你
你色我???

引用:
我都識得條友,佢話當年17歲好奇女人係礡A咁硱\姑媽又唔開心,因為知姑丈有女人,係咁情況下同左姑媽搞上,仲保持左呢個關系到而家,真實版肥水不留別人田,唔熟唔食,食到而家姑媽都50幾,真是估都估 ...
佢姑媽好似係呢度的紅人黎!!!

引用:
原帖由 zxcvbnmqwertyui 於 2020-11-20 15:27 發表

佢姑媽好似係呢度的紅人黎!!!
有幾紅???

引用:
原帖由 gosir 於 2020-11-20 15:35 發表
有幾紅???
真係好紅喎!

引用:
原帖由 zxcvbnmqwertyui 於 2020-11-20 15:38 發表

真係好紅喎!
個屎忽紅定隻鮑紅

引用:
原帖由 zxcvbnmqwertyui 於 2020-11-20 15:38 發表

真係好紅喎!
師兄有冇佢d相先?

引用:
原帖由 gosir 於 2020-11-20 15:49 發表
師兄有冇佢d相先?
有d啦!

回復 21# 的帖子

可否分享鮢haring

Thank you for sharing................

....................

引用:

真係好紅喎!
師兄又知唔知呢個大眾姑媽勁多sp?
同埋姑媽係好有男人緣

引用:
原帖由 zxcvbnmqwertyui 於 2020-11-20 16:05 發表

有d啦!
咁就要分享分享啦

45 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。