推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

26 12
發新話題

[原創] 車震

車震

睇四仔見有車震片,睇睇下好耐冇玩過,但係我地冇車,有冇師兄肯借架車俾我地玩呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
我地係好平凡H夫妻,老公係大肥佬,老婆係肥師奶,年紀大左,想一齊玩新鮮野增加生活情趣

1  真心交朋友我地歡迎,夫婦優先招待,但一開口就係搞野就免了
2  剩係得句"你有冇wechat/line" Hpm我唔會覆,我個wechat 係唔會隨便比人架

車震正喎..我都好耐冇玩過

回復 1# 的帖子

師兄雖然話阿嫂係肥師奶,我又覺得阿嫂超正喎!

回復 1# 的帖子

老公係大肥佬,老婆係肥師奶,借人地H車,想搖壊架車避震器嗎?

引用:
原帖由 Licco 於 2020-11-28 20:59 發表
師兄雖然話阿嫂係肥師奶,我又覺得阿嫂超正喎!
冇花冇假係肥師奶,喜歡肥H咪覺得正囉
我地係好平凡H夫妻,老公係大肥佬,老婆係肥師奶,年紀大左,想一齊玩新鮮野增加生活情趣

1  真心交朋友我地歡迎,夫婦優先招待,但一開口就係搞野就免了
2  剩係得句"你有冇wechat/line" Hpm我唔會覆,我個wechat 係唔會隨便比人架

引用:
原帖由 lp_hk 於 2020-11-29 00:39 發表
老公係大肥佬,老婆係肥師奶,借人地H車,想搖壊架車避震器嗎?
人地架車壞避震之嘛,又唔係我架車,哈

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2020-11-29 02:48 發表

冇花冇假係肥師奶,喜歡肥H咪覺得正囉
Not Bad wor
師兄好有福

有肉地先正,我至爱.

歡迎歸來!好耐冇見你]了!
http://threeplaycouple.blogspot.hk/

引用:
原帖由 threeplaycouple 於 2020-11-30 11:37 發表
歡迎歸來!好耐冇見你哋了!
而家呢度冇咁好玩,之前出post 冇乜反應,我諗師兄們對我老婆冇乜興趣

我想幫老婆徵個小鮮肉呢

試過

之前架車係茶色單面玻璃,係女話好hi,我就幫佢乃

相關搜索目錄:

睇到好興奮呀

https://xhamster.com / videos/hotwife-threesome-in-a-van-xhDCOOd

呢D環境, 梗係租車啦 ..... 和租酒店差不多

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 nonhumanity 於 2020-11-30 16:21 發表
呢D環境, 梗係租車啦 ..... 和租酒店差不多
租車驚俾車行認得出呢

我得啊!
我幫你地馮戃誘穭S點話。

不過我更想同嫂嫂有進一步關係

引用:
原帖由 BB_Gromit 於 2020-11-30 18:06 發表
我得啊!
我幫你地馮戃誘穭S點話。

不過我更想同嫂嫂有進一步關係
知道你上次唔夠皮啦,哈哈

果次老婆坐喺你上面chok到你最慶時,係咪好想拉開佢條底底插入去呢?

有睇開以前Hpost,真心支持呀!真係好正呀!

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2020-11-30 12:39 發表

而家呢度冇咁好玩,之前出post 冇乜反應,我諗師兄們對我老婆冇乜興趣

我想幫老婆徵個小鮮肉呢
師兄老婆之前唔係有同個小鮮肉玩咩?

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2020-12-1 11:49 發表

知道你上次唔夠皮啦,哈哈

果次老婆坐鬺A上面chok到你最慶時,係咪好想拉開佢條底底插入去呢?
咁係唔夠皮!唔好話chok,當Jasmine 坐係我大髀上,我伸手入佢底褲,發覺Jasmine陰核已經突晒出黎,好大粒,一搓佢粒陰核,佢下面已經出水。我一邊搓佢粒陰核,一邊又搓佢乳頭又催\波波,Jasmine 既呻吟聲越褻V大聲,突然同你講:「老公!老公!好熱啊!好high!黎啦!黎啦!」有咩男人可以抗拒Jasmine既淫樣同咁淫既呻吟聲。當刻好聲扯開佢條裙同底褲,直搗黃龍。可惜,個日佢M緊。希望仲有機會,一直插入去Jasmine下面!

引用:
原帖由 stanleyk217 於 2020-12-1 20:15 發表

師兄老婆之前唔係有同個小鮮肉玩咩?
果個小鮮肉同老婆私約大戰過一次之後就失去聯絡了

引用:
原帖由 BB_Gromit 於 2020-12-1 23:57 發表

咁係唔夠皮!唔好話chok,當Jasmine 坐係我大髀上,我伸手入佢底褲,發覺Jasmine陰核已經突晒出黎,好大粒,一搓佢粒陰核,佢下面已經出水。我一邊搓佢粒陰核,一邊又搓佢乳頭又催\波波,Jasmine 既呻吟聲越嚟越 ...
我睇住你射曬喺佢手上都睇得好鬼high haha

喂喂,你車庫裡面有冇大H7人車呀,果日坐喺旁邊睇住你地玩睇到好鬼慶,但我唔夠位打飛機呢

引用:
原帖由 ask520 於 2020-12-1 14:04 發表
有睇開以前Hpost,真心支持呀!真係好正呀!
我地好耐冇來呢度,真係有睇開以前Hpost??? 講返一兩個劇情嚟聽下先啦

引用:
原帖由 jasminesweetie 於 2020-12-2 19:45 發表

我睇住你射曬麜\手上都睇得好鬼high haha

喂喂,你車庫裡面有冇大�7人車呀,果日坐鰨Ы骱誚礂A地玩睇到好鬼慶,但我唔夠位打飛機呢
無大架既7人車🥺
不如搵間酒店,一齊攪Jasmine,可能仲開心。😛

歡迎返來啊師兄同阿嫂

回復 20# 的帖子

佢咁唔識貨,難得比咁出名既Jasmine睇中,我地連傾計既機會都冇

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。