推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

27 12
發新話題

[原創] 新收一隻資深貓奴

新收一隻資深貓奴

諗住同隻貓開個谷快閃下調教相同片, 順便搵男主交流, 唔知有冇人有興趣?

有呀!

誠心誠意,真誠相處!

有呀!!!!!!!!!!

有呀!!!!!!!!!!pm me please

其實開左個谷, 但傾計既來來去去得幾個人
而家又唔方便開房調
我都有D頭痕

引用:
原帖由 master_cat 於 2020-12-12 11:29 發表
而家又唔方便開房調
我都有D頭痕
Master Cat 是想找有自己私竇翵k主交流?

回復 7# 的帖子

有私竇人地都未必敢上啦,陣間set定鏡偷拍仲死

唔係男主但好想睇相

回復 7# 的帖子

無需私竇,其實諗緊mmf

來吧來吧來吧

等你等你等你等你等你

有興趣.........

有興趣.........

引用:
原帖由 master_cat 於 2020-12-12 11:29 發表
而家又唔方便開房調
我都有D頭痕
其實唔人多,開房都唔難,同個奴玩住先,遲d先諗其他

有興趣入群組傾計睇相

有興趣入群組傾計睇相

有興趣入group一齊玩貓👋🏻

ching 有興趣呀, 謝謝你

ching 有興趣

好多師兄有興趣但無咩表示

引用:
原帖由 master_cat 於 2020-12-13 01:01 發表
無需私竇,其實諗緊mmf
縱觀以上對話,暫時情況應該如下:

1. 已經有個Group,而且,已有一定的人數交流,
2. 無需私竇,
3. 諗緊MMF。

可估計出現黿〞p是⋯⋯
1. 在Group中已有不少人俾意見,但未揀定MMF人選。
2. 記然,女方已接受到主奴關係,但未見得可以收受,被主人以外鴾H,作出調較儱ЁヾCむ這也是呢度,好多人夫所面對緊屪鬗fめ

回復 22# 的帖子

你分析得幾好, 但暫時我未搵到多一個男玩MMF
我傾向唔好係一個S男/男主去JOIN MMF, 因為我唔想兩個人去俾ORDER隻奴

引用:
原帖由 master_cat 於 2020-12-25 12:23 發表
你分析得幾好, 但暫時我未搵到多一個男玩MMF
我傾向唔好係一個S男/男主去JOIN MMF, 因為我唔想兩個人去俾ORDER隻奴
縱觀以上,有樣洏i以幾肯定的,就係,在Group翵kAdvisers們唔係你想要餬MF Partner。

雖然,我唔清楚你現在龠i度及選擇黻齒V,但可以肯定麉Y,你現在想要的,是想「突破」。

引用:
原帖由 wil0325 於 2020-12-26 13:21 發表

縱觀以上,有樣洏i以幾肯定的,就係,在Group翵kAdvisers們唔係你想要餬MF Partner。

雖然,我唔清楚你現在龠i度及選擇黻齒V,但可以肯定麉Y,你現在想要的,是想「突破」。
老實講,我未諗掂究竟係搵有3p經驗定係有主奴經驗鴾Hjoin
有主奴經驗交流係好事,但唔怕3p又有經驗都好緊要

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。