推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

老婆未夠喉

當然有喇,甘作為男人要識做,繼續 2nd round

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-19 22:34 發表
跟住我扯老婆起身,我瞓係度,叫去坐上面佢竟然即刻人坐上來用手將我條野插入去,跟住上上落落,直到無力就伏在我身上,咁我更唔放過佢,用盡力向上頂,插呀插呀,插到無晒力。
ching果然好慶奮, 吊到老婆上氣吾接下條. 隨即又要被契仔吊, 嘩, 真是3個都吊得好滿足

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-20 16:26 發表
無錯,跟住我反轉老婆伏係床度坐在Lopet上用條野插入去,在姿勢插唔深祇是龜頭入咗,但很敏感,速度又快,所以我用極速唔使一陣就射咗啦,老婆都好似有D 攰,反返轉身點知契仔即刻伏上去佢又用手  ...
太滿足了, ching和契仔都中出射了起碼2次, 而老婆又high爆左幾次. 太完美. 相信經過今次甘爽爆的享受後, 你們一定愛上3人行. 恭賀ching和你老婆

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-25 23:32 發表
本來打算昅住睇下契仔點開始屌老婆,但是我條嘢唔知點解硬咗,仲好硬,唔理咁多,入去一手拖老婆出來,入房老婆叫入叫未沖涼呀,仲涼先,我惗好耐冇玩 鴛鴦浴,於是除晒佢D衫褲推佢入俗缸,因為是 ...
契仔話正喎, 沖干淨涼才到我吊, 拉契媽入房就可以即刻奶西, 奶到出晒水才插

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-27 09:39 發表
我出咗野坐低在浴缸內,原來老婆仲 箍實契仔條脛同埋我插緊佢嗰時用來借力,但是我在下面睇上去睇唔到佢地仲有無打茄輪,老婆起小小身用手唧沐浴露洗卒落隻西度又坐水度洗淨隻西,再雙手箍番契仔條脛起身 ...
你老婆真爽, 下下都可以2條九輪住抽插, 爽到一個點, 正

阿權老婆雖然瘦, 但ching應該都會悉用 "食番你老婆吾執輸" 計劃, 在菲律賓用條賓果抽插阿權老婆

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-2-16 13:34 發表
阿權走咗我更加大力插大力屌,但係真係太滑太滑潺潺,條野滑出來幾乎插入屎忽窿成機插下,佢即反身話唔得呀同埋用毛巾8抹隻晒D精液,我講笑咁話唔駛抹啦都俾我 塞曬入子宮度啦,你準備同阿權生仔啦,佢話生你個 ...
你老婆真勁, 同阿權心靈雙通, 只是一刻20多分鐘, 就可以成功偷食做愛. 勁 真的睇小了一陣就出事

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-3-1 13:21 發表
C兄好似係現場一樣,仲有,屌幾鑊唔係一個人做到,一定要兩個人都興奮先得,當時我老婆身材都可以㗎,佢要引人真係可以令人神魂顛倒架,俾張相大家睇,睇下你想屌幾鍍鑊?
人妻係好好插的, 重要是淫妻, 每次吊插3獲是基本

其實ching又有無插過阿權老婆, 照計佢老婆一定搵你插佢以報復老公插你老婆 ??
有時食下D排骨人妻都不錯, 新鮮感.

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-3-9 14:46 發表
老婆出來時身上祇 摟住毛巾,我招手叫佢過來出奇不意用力將毛巾扯開,嘩乜都無著,我話嘩,好正呀,老婆話正乜吖,平時你眼尾都唔睇啦, 死蛇爛鱔咁摷都唔起啦,我話你平時邊有著得咁性感唧,用手拉佢上床,佢 ...
嘩, 你老婆真幸福, 可以時常享受兩男服侍吊西, 掂

ching, 有時間可否講下阿權老婆如何引你插佢?

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-3-17 09:22 發表
C 兄咁記得,佢食偉哥都可以滿足我老婆㗎,仲多鬼主意添,我仲成日同老婆提在芭堤雅酒店海灘玩俾成班韓國佬睇晒好刺激添,講真,其實各位師兄一定有挖過女人隻閪,真係有無挖 晒四隻手指入去呢?之後我覺 ...
依, 我又無試過4指挖入大奶老婆仔個西喎, 多數2指, 下次試下4指, 看看大奶老婆仔咩反應先.

相關搜索目錄: 酒店

ching你老婆真的好好, 一定好愛你, 可以隨時隨地即刻比你吊. 我老婆都未必可以

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。