推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

172 1234567
發新話題

[原創] 姣妹Suki的課後生活3 last update#1,15,38-41,46,47,50,63,70,82,86

姣妹Suki的課後生活3 last update#1,15,38-41,46,47,50,63,70,82,86

姣妹Suki的課後生活3 last update#1,15,38-41,46,47,50,63
引用:
原帖由 長期黑眼圈 於 2021-1-28 20:16 發表

Ching, 叫suki盡情咁淫叫,唔洗怕醜架,想點叫就點叫,“屌死我,大大力咁屌我”……之類,屌嗰個都high  D
Suki尋晚一路fing對大波時, 我問, FORUM有人叫你大聲叫

'Suki等緊大家插'
'大力插D我啊'
你仲唔叫2下? 如是者, Suki就放聲淫叫了

原來過左1100分鐘, 就無得再edit主題, 為左大家可以係標題知道幾時更新, 幾時可以第一時間j suki, 就好開新post了
想追post既可以係呢度望返之前d淫慾對話
https://www.xocat.com/f/thread-800425-1-1.html

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

stanleyk217

'如果有得睇你依家著緊咩底底就好'
suki著左條半透既底底

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

nrd2012

嘩,SUKI擺咁H姿勢出黎,仲唔係想我地玩你個PAT PAT

俾ching揀, 你會打開隻腿就直入嗎

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-3 20:14 發表
stanleyk217

ching 同 suki尋晚開房影?

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-3 20:00 發表
Ching,叫suki盡情咁淫叫,唔洗怕醜架,想點叫就點叫,“屌死我,大大力咁屌我”……之類,屌嗰個都high  D

Suki尋晚一路fing對大波時, 我問, FORUM有人叫你大聲叫

'Suki等緊大家插'
'大力插 ...
Suki 呀,我要大大力咁插你呀!

引用:
原帖由 stanleyk217 於 2021-2-3 20:31 發表

ching 同 suki尋晚開房影?
新鮮出爐

引用:
原帖由 長期黑眼圈 於 2021-2-3 21:03 發表

Suki 呀,我要大大力咁插你呀!
ching, suki對你算係咁, 你想叫佢大嗌, 就大嗌俾你聽

隻腳做咩瘀左架, 心痛死我了
引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-3 20:14 發表
stanleyk217

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-3 21:11 發表

新鮮出爐
原來平時suki都著咁性感既底底,到底想比邊個睇呢

我會打開隻腳錫下佢先
引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-3 20:15 發表
nrd2012

嘩,SUKI擺咁H姿勢出黎,仲唔係想我地玩你個PAT PAT

俾ching揀, 你會打開隻腿就直入嗎

引用:
原帖由 羅漢3 於 2021-2-3 21:34 發表
隻腳做咩瘀左架, 心痛死我了

要錄Suki呢段音, 就要叫Suki戴上手扣, 先有呢個效果, 搞下搞下, 就哼一下咁

引用:
原帖由 stanleyk217 於 2021-2-3 21:38 發表

原來平時suki都著咁性感既底底,到底想比邊個睇呢
準備出街著條淫淫裙, 之後係巴士上面打開條腿 , 邊個望到就俾邊個睇

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-3 21:57 發表

準備出街著條淫淫裙, 之後係巴士上面打開條腿
我又想睇SUKI係巴士既相

引用:
原帖由 羅漢3 於 2021-2-3 21:52 發表
我會打開隻腳錫下佢先

打開咁簡單?

引用:
原帖由 stanleyk217 於 2021-2-3 21:58 發表

我又想睇SUKI係巴士既相
各位乘客, 請唔好係車箱之內打開雙腳, 多謝合作

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-3 22:03 發表

各位乘客, 請唔好係車箱之內打開雙腳, 多謝合作
SUKI對腳又白又滑,好想摸

SUKI對腳可以玩成晚
個人TWITTER: masterckh1
斯文男 可幫女性推油放鬆

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-3 20:00 發表
Ching,叫suki盡情咁淫叫,唔洗怕醜架,想點叫就點叫,“屌死我,大大力咁屌我”……之類,屌鶩茬νigh  D

'Suki等緊大家插'
'大力插 ...
仆街
聽到硬晒
唔大大力插你都唔得

引用:
原帖由 vaderchow 於 2021-2-3 22:41 發表

仆街
聽到硬晒
唔大大力插你都唔得
呢段聲, Suki真係放開聲, 從心發出個淫根性出嚟

引用:
原帖由 stanleyk217 於 2021-2-3 22:05 發表

SUKI對腳又白又滑,好想摸
又肥, 又粗, 得個淫字

引用:
原帖由 GRF 於 2021-2-3 22:22 發表
SUKI對腳可以玩成晚
太粗, 會夾壞ching

錫佢妹妹先
引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-3 22:02 發表

打開咁簡單?

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-3 23:40 發表

又肥, 又粗, 得個淫字
照摸,不過摸摸鴷i能愈摸愈上

引用:
原帖由 羅漢3 於 2021-2-3 23:44 發表
錫佢妹妹先
Suki個妹妹唔可以亂錫架, 一錫D淫水就會失控咁狂流

引用:
原帖由 stanleyk217 於 2021-2-4 00:28 發表

照摸,不過摸摸鴷i能愈摸愈上
咁就止係玩淫腿啦播

172 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。