推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 姣妹Suki的課後生活3 last update#1,15,38-41,46,47,50,63,70,82,86

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-4 21:53 發表

From Suki:'做乜要人地咁做窩, 托到變曬形, 對焦都對唔到啦'
宜得一啖啜落妳個乳暈度
咬妳粒乳頭

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-4 20:55 發表

From Suki: '人地都唔大波, 要烏底身先見到成個波形, 嗱, 嗚少少啦'

SUKI 自己話F cup架, 咁都唔大波咩?

引用:
原帖由 stanleyk217 於 2021-2-4 22:04 發表

SUKI 自己話F cup架, 咁都唔大波咩?
From Suki:'細左DD啦, 2年前仲有啊, 而家又細又墮, 街尾行過都無人望啦'

引用:
原帖由 siubenbenchan 於 2021-2-4 22:02 發表
宜得一啖啜落妳個乳暈度
咬妳粒乳頭
From Suki:'Wa, 好彩係床上無對過你啫, 如果唔係, 痛死都似'

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-4 22:28 發表

From Suki:'細左DD啦, 2年前仲有啊, 而家又細又墮, 街尾行過都無人望啦'
比人隋hD,隍薴j佢
我一定街頭到街尾都睇實你

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-4 22:29 發表

From Suki:'Wa, 好彩係床上對過你, 如果唔係, 痛死都似'
我會用牙係妳粒乳頭度細細力齒
等佢慢慢充血、收縮

引用:
原帖由 stanleyk217 於 2021-2-4 22:40 發表

比人隋hD,隍薴j佢
我一定街頭到街尾都睇實你
講下你就信,

而家係無以咁大, 但都仲係大過好多港女
個日去郊遊, 著得少布少少, 就俾人上下咁望, 波波又望, 腳又望, 頂唔順

引用:
原帖由 siubenbenchan 於 2021-2-4 22:40 發表
我會用牙係妳粒乳頭度細細力齒
等佢慢慢充血、收縮
聽到都打冷震, 無咁事我出返去先

好想比你夾爆, 然後仲射到你塊面, 對不起我太壞了
引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-4 21:53 發表

From Suki:'做乜要人地咁做窩, 托到變曬形, 對焦都對唔到啦'

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-4 23:03 發表

講下你就信,

個日去郊遊, 著得少布少少, 就俾人上下咁望, 波波又望, 腳又望, 頂唔順
俾人上下、前後咁視姦
係咪覺得自己好淫?

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-4 23:03 發表

講下你就信,

行山你又岩?
我都係woo
幾時一齊行

引用:

講下你就信,

鬼叫你咁正,好難忍住唔望

引用:
原帖由 stanleyk217 於 2021-2-4 23:42 發表

鬼叫你咁正,好難忍住唔望
引用:
原帖由 vaderchow 於 2021-2-4 23:34 發表

行山你又岩?
我都係woo
幾時一齊行
引用:
原帖由 siubenbenchan 於 2021-2-4 23:18 發表
俾人上下、前後咁視姦
係咪覺得自己好淫?
就係著左條好普通既牛仔裙, D人都係度望望望, 又無除, 又見唔到底
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 00:14 發表

就係著左條好普通既牛仔裙, D人都係度望望望, 又無除, 又見唔到底
咁佢上半身點荍r?係咪低胸?唔低都多人望,係就更多人望啦

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 00:14 發表

咁上身著成點先

Suki咁淫 應該要屌埋屎眼

引用:

妳唔知咸濕翵k人係有透視眼麉
妳就算著件棉胎係身
都可以睇穿

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-4 14:07 發表

From Suki:' 預先講, 咪會俾你地玩到唔記得落車? Suki唔可以俾咁多人睇架, 你睇下, 坐到咁, 都無人螫'
因為無我地同車
有既話應該玩到落唔到車

希望將來唔係只有J SUKI 啦

引用:
原帖由 vaderchow 於 2021-2-5 01:00 發表

咁上身著成點先
引用:
原帖由 長期黑眼圈 於 2021-2-5 00:41 發表

咁佢上半身點荍r?係咪低胸?唔低都多人望,係就更多人望啦
From Suki:'咪又係普通一件頭, Tubetop咁, 人地入面又唔係無著, 都要眼甘甘咁望
試過入面唔著, 就會俾人睇曬, 唔太好'

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 siubenbenchan 於 2021-2-5 13:20 發表
妳唔知咸濕H男人係有透視眼H咩
妳就算著件棉胎係身
都可以睇穿
From SUKI:'Ching你無透視眼都望左我好耐啦'

引用:
原帖由 唯威喂 於 2021-2-5 15:54 發表
因為無我地同車
有既話應該玩到落唔到車
From Suki:'我專揀無乜人既車坐'

引用:
原帖由 羅漢3 於 2021-2-5 16:51 發表
希望將來唔係只有J SUKI 啦
From Suki:"你想我唔再叫個男仔出相啦?'

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 20:16 發表

From SUKI:'Ching你無透視眼都望左我好耐啦'
我係網上面睇妳麍蛦睇鰲X年
睇極都睇唔厭
有機會儭
仲想雅I一份

係想唔只睇相咁簡單
引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 20:24 發表

From Suki:"你想我唔再叫個男仔出相啦?'

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。