推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 姣妹Suki的課後生活3 last update#1,15,38-41,46,47,50,63,70,82,86

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-4 14:14 發表

From Suki:'人地個心口, 有咩好望窩'
好少女仔瘦底得
又有妳咁大波
如果俾我現場見到
我一定會搓不惜手

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-4 20:55 發表

From Suki: '人地都唔大波, 要烏底身先見到成個波形, , 嗚少少啦'

成對吊鐘咁鼢
仲話唔大波
快囍菑v托住對大波
俾ching再影過

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-4 21:53 發表

From Suki:'做乜要人地咁做窩, 托到變曬形, 對焦都對唔到啦'
宜得一啖啜落妳個乳暈度
咬妳粒乳頭

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-4 22:29 發表

From Suki:'Wa, 好彩係床上對過你, 如果唔係, 痛死都似'
我會用牙係妳粒乳頭度細細力齒
等佢慢慢充血、收縮

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-4 23:03 發表

講下你就信,

而家係無以咁大, 但都仲係大過好多港女
個日去郊遊, 著得少布少少, 就俾人上下咁望, 波波又望, 腳又望, 頂唔順
俾人上下、前後咁視姦
係咪覺得自己好淫?

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 00:14 發表

就係著左條好普通既牛仔裙, D人都係度望望望, 又無除, 又見唔到底
妳唔知咸濕翵k人係有透視眼麉
妳就算著件棉胎係身
都可以睇穿

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 20:16 發表

From SUKI:'Ching你無透視眼都望左我好耐啦'
我係網上面睇妳麍蛦睇鰲X年
睇極都睇唔厭
有機會儭
仲想雅I一份

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 21:30 發表

From Suki:'咁你最鐘意我邊件衫, 或者係邊個post?'
其實我見親妳欓
大多數都無著衫
所以無咩話鐘意邊件衫
但有一個post我係好記得
就係妳有一次同Ching出去食飯
妳件tubetop裡面係真空
Ching叫妳除鬙韞~套
妳應承鼳\
但妳就要佢送一個包包俾妳
呢個post我係特別鐘意

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 23:01 發表

去完餐廳之後, 係咁既情境, Suki係人多地既地方, 就正常咁行, 人一少, 就sin左件外套出
我要現場睇……
我要現場睇……
我要現場睇……
我要現場睇……
我要現場睇……

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-5 23:15 發表

之後就去海邊, 沙灘, 又去食個tea, 再係d叢林入面行下
全程對波波係無bar bar既承托之下, 彈下彈下, 彈足全程, 彈足全日
係到幻想緊個畫面
如果我同你]一齊行緊
我應該會全程流住鼻血
對眼會係Suki身上離唔開

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-13 13:52 發表

Suki已經著到漲卜卜咁, 係山上啦
Suki已經有對咁大麊i波
仲要著件咁緊身麰m
沿途應該好多人跟住佢尾薯

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-13 19:21 發表

有2,3個中年男人
由巴士上就已經望, 望到落車都仲跟住Suki尾一陣
我仲以為係呢度既ching添
如果係我]
係咪可以係山上面貶uki兩洁H

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-13 22:24 發表

可能係Suki藎炙颻m同大家相認呢
佢對奶咁突出
又睇鼲搹h年
可能真係認對奶容易過認個樣

引用:
原帖由 t56219 於 2021-2-14 02:14 發表

From suki:'又睇下有無透視眼'
個妹妹漲卜卜
中間仲有條駱駝趾
真係想拉低條底褲仔
一炴N插入去

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。