推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[疑難] 如果露出?

如果露出?

[attach]4238582[/attach]如題:如何疆酗p孩(2-3歲)下露出?如何實現比較合適?

其實帶住2、3歲鴾p朋友去公園玩
著一孎C胸衫、唔戴bra
烏低身陪佢玩
就已經好有露出嚝鷛|

咁出街都引死人啦

上下真空,茈騥篕漭[短裙,帶住小朋友同佢去玩,咁就乜都齊啊

...................

肚腩大過波, 睇見笑呵呵

咁樣衣著去超市或公園
已經達到你心目中H效果

咁樣著 有冇小孩 都一定走光啦!
我老婆同小孩去玩時 都成日都春光外洩
引用:
原帖由 arsoso 於 2021-2-21 16:46 發表
如題:如何疆酗p孩(2-3歲)下露出?如何實現比較合適?

回復 1# 的帖子

唔想露出?話我知,我係前面睇,幫阿嫂頂住

一定要帶小孩?
唔可以就咁兩個人去?
其實堶扈u空,外加一件外套都得啦

引用:
原帖由 siubenbenchan 於 2021-2-21 17:00 發表
其實帶住2、3歲H小朋友去公園玩
著一啲低胸衫、唔戴bra
烏低身陪佢玩
就已經好有露出H機會
嘩, 甘樣真心正

無問題,帶住一齊露出,夠膽就得,可以揾多一對一齊露出的。

Thanks for sharing

真空就容易露出!!

C兄 成功未?
引用:
原帖由 arsoso 於 2021-2-21 16:46 發表
4238582如題:如何疆酗p孩(2-3歲)下露出?如何實現比較合適?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。