推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

33 12
發新話題

[原創] 中女老婆

中女老婆

[attach]4249105[/attach]趁著疫情好少少,老婆終於忍不住要玩3P。朋友一如以往同老婆慢慢影相,由著住衫影再慢慢除....老婆當然滿足哂
老婆唔算大波,不過身材平均。唔知有無師兄覺得佢正呢?

本帖最近評分記錄
  • 克里斯 體力 +50 再接再厲 2021-3-15 21:51
  • 克里斯 威望 +50 再接再厲 2021-3-15 21:51
  • 克里斯 金錢 +50 再接再厲 2021-3-15 21:51

好正,有多蠵E戰相就好啦

正呀!pls 再post 多幾張
Thz

引用:
原帖由 sghk 於 2021-3-15 20:13 發表
趁著疫情好少少,老婆終於忍不住要玩3P。朋友一如以往同老婆慢慢影相,由著住衫影再慢慢除....老婆當然滿足哂
你朋友就正啦,可以同咁正既阿嫂玩

身材好正

好正!!!

我又想join......................

3P識玩喎

引用:
原帖由 forumplayer 於 2021-3-15 23:04 發表
身材好正
Thanks, 不過佢唔大波

引用:
原帖由 stanleyk217 於 2021-3-15 23:02 發表

你朋友就正啦,可以同咁正既阿嫂玩
玩左好耐了
第一次鶖圴\同我講以前已經成日j我老婆

can 3p together??

好後生呀,你老婆,識嘆,good

阿嫂好身材

引用:
原帖由 sghk 於 2021-3-15 23:14 發表

玩左好耐了
第一次嗰時佢同我講以前已經成日j我老婆
佢都想屌你老婆好耐,有機會仲唔做返夠本

Good good sexy ar

回復 1# 的帖子

nice

靚到無朋友,又係人間極品。

Great body
Pls share more

so good must jet up.....

套內衣都幾靚

引用:
原帖由 sghk 於 2021-3-15 20:13 發表
趁著疫情好少少,老婆終於忍不住要玩3P。朋友一如以往同老婆慢慢影相,由著住衫影再慢慢除....老婆當然滿足哂
你老婆,身材平均,好有線條美。
如果上埋道具,慢慢咁玩,由⋯調至⋯說出口衰求。那畫面,應該會好正!

C兄加相謝謝

你老婆甘正, 睇見就想食

人妻來講身材正均,加上夠淫夠放,應該好砌

你朋友就正啦, 我都想有機會服侍下呀嫂

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。