推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

40 12
發新話題

[原創] 黎依度既你,有冇記掛住既人

黎依度既你,有冇記掛住既人

愛過的人,吻過的身,傷過的心
你會認得嗎?

每個我都會記得,每一個都是一生過程中的回憶

你能成為我記掛的人嗎?

點會唔記得 雖然熱愛過程會伴住青春逝去 但果份記憶係刻骨銘心

呢3種無可能唔記得囉

very good 囉

唔知果個人見到,仲會唔會認出

引用:
原帖由 Neveragain 於 2021-5-5 08:48 發表
唔知果個人見到,仲會唔會認出
我相信會(如果唔係ONS的話)

如果係ONS,我唔會為依個人咁...

回復 9# 的帖子

以我經驗,要忘記一個人,最有效H方法係,識過另一個人

回復 10# 的帖子

好多人都咁講
但其實只係令自己傷多次
用新傷痕既痛蓋過舊疤痕,咁好咩?

回復 11# 的帖子

至少在新相識的過程中,可以享受到快樂,咁已經suffer少咗以前的痛

引用:
原帖由 Neveragain 於 2021-5-4 05:41 發表
你會認得嗎?
以前麰禶|個個記得,或者遇到你之後,我記憶中會多髐@個你

我諗佢,碰過太多身體,未必會認到喇
相可以del了

引用:
原帖由 Neveragain 於 2021-5-5 12:49 發表
我諗佢,碰過太多身體,未必會認到喇
相可以del了
師姐都食過唔少?
Your Master

一位ex, 床上非常淫,好回味,

奈何淫得滯,跟佬走左

我有!但可惜.......

依家,只想忘記

引用:
原帖由 Neveragain 於 2021-5-6 13:19 發表
依家,只想忘記
Your Master

曾經,有一份真摯儱P情擺鬺畯惚e,我無去珍惜,都發覺黈伬唌A已經追悔莫及。如果俾我見返佢儭隉A我會同佢講,我愛佢。若果係都要鰫O份感情加個期限儭隉A我會話係10000年。
😓😢😭😭

人總會有情,怎能忘記

記掛鴾H同事一定會有!我覺得就算點都好都冇可能忘記到!與其想要忘記佢不如諗下點樣去接受佢重好

回復 22# 的帖子

接受佢點呃我傷害我....
接受到都可以死心

引用:
原帖由 Neveragain 於 2021-5-13 09:42 發表
接受佢點呃我傷害我....
接受到都可以死心
時間係療傷最好既藥……揾人傾下計都得嫁

引用:
原帖由 Neveragain 於 2021-5-4 05:41 發表
你會認得嗎?
我未有,因為未搵到

40 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。