推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

37 12
發新話題

[灌水] 突然一小結(till Game 157)

本主題被作者加入到個人文集中

突然一小結(till Game 157)

歷來起跌

紅豆女1000又1000咁, 原來唔經唔覺已經上左第四,
伯金要頂住呀!

Game 140 - 161.JPG

近10場其實火雞同埋求其都曾經一度風光, 可惜氣勢未能夠持續
不過已經證明到自己係黑馬

我近幾場的衰氣俾MISSK走左?!
多謝?!!!????

保長近排當黑, 一心諗住落去陪中兄同cat兄
點知中兄初頭都dum低佢, 但而家佢兩個仲係相依為命緊

cat兄好似去左潛水?

M9終於突破一萬分心理關口, 應該好快過埋二萬, 加油.

榜首依然係oldgun同埋sax之爭,
sax之前接近40鋪唔係1000就無玩
突然近呢10鋪不乏晒冷及大大注, 而且全部都中
俾oldgun坐左3個games的龍椅後終於發力
由唔夠130,000上到去而家連180,000都過埋,
距離佢的最高得分(187,010)只係差幾千分

五人組總分截至Game 157.JPG

五人組係sax的帶領下(其實係孤軍作戰/隻手遮天)
終於突破到50 game平均線

p.s.因為能力有限, 未能整晒咁多位兄弟/姊妹
只係整到五人組+其創辦人同埋曾經上過榜首者.
本帖最近評分記錄
  • Sax. 威望 +20 寫得很精彩 2007-4-13 17:46
  • Sax. 體力 +20 寫得很精彩 2007-4-13 17:46
  • 紅豆沙 威望 +20 期待更精彩既報告 2007-4-13 15:13
  • 紅豆沙 體力 +20 期待更精彩既報告 2007-4-13 15:13
......!

......!

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-4-13 22:30 發表
各聯賽收 League 時間表

荷甲:29/4
英超:13/5
德甲:19/5
意甲:27/5
法甲:27/5
西甲:18/6

仲有兩大決賽
歐協:16/5
歐聯:23/5

其實係想知筆突兄開盤開到幾時?知道終點鶱銩|好跑 D  ...
知道都無用, 可能歐洲完晒之後佢話要玩J-League、巴甲、俄超...
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-15 22:20 發表

我六月考試喎!七月我自己計番囉,呵呵呵
打多左個:喎
本帖最近評分記錄
  • Sax. 威望 +20 捉到錯處又有獎 2007-4-16 00:02
  • Sax. 體力 +20 捉到錯處又有獎 2007-4-16 00:02
......!

引用:
原帖由 璣烙斯 於 2007-4-15 23:03 發表
我淨係知我可能要改名做"燈神",

好在聽紅豆沙講冇買真銀,

如果唔係個個月出雙糧都唔掂=_="
不賭是嬴錢呀
......!

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-4-15 22:18 發表
我七月都好忙

你搵定輝仔啦,佢放暑假實得閒
忙死了
本帖最近評分記錄
  • Sax. 威望 +20 我很贊同 2007-4-16 00:03
  • Sax. 體力 +20 我很贊同 2007-4-16 00:03
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-16 08:11 發表

冇打多喎
梗係有喇

你想hide左佢架嘛
而家做唔到
......!

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-4-16 20:21 發表

最靚都係我條線,成個珠穆朗瑪峰咁      
等你上番黎丫~
......!

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-4-16 23:02 發表

無 限 風 光 在 險 峰

我都希望好似你咁高
如果中兄唔係為左整個連晒n場的紀錄, 佢而家應該仲有好多響手
......!

金伯兄頂左幾個game, 終於都退番落黎了

不過唔緊要, 有Lights版煮出黎, 仲lead住豆女 about 100,000

呢勻真係激豆   
本帖最近評分記錄
  • Sax 威望 +60 精品文章 2007-4-19 21:29
  • Sax 體力 +60 精品文章 2007-4-19 21:29
......!

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-4-19 20:52 發表

係 10,000  

五人組剩係你同 sax 兄加埋都有240,000分,大家有冇得要靠你兩個喇  
係喎, 差d唔記得
......!

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-4-19 21:48 發表

淫而不樂 , 嗚呼哀哉
http://forum.timway.com/f/viewth ... ;page=48#pid1969575
引用:
原帖由 Lighter 於 2007-4-19 11:57 發表
豆豆 ,
係唔係在我下面唔舒服呢 ?
不如轉一轉你在我上面,會唔會舒服D!!!!!
同你果d根本無得比

本帖最近評分記錄
  • Sax. 威望 +20 我很贊同 2007-4-21 09:52
  • Sax. 體力 +20 我很贊同 2007-4-21 09:52
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-20 23:03 發表

俾咩?
已改正
......!

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-4-21 00:21 發表

我都知
......!

截至Game 180 (哈化柏林 vs 雲達不來梅)

貼住先, 有咩遲d再講, 今日事忙~
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-5-7 20:09 發表
截至Game 180 (哈化柏林 vs 雲達不來梅)

貼住先, 有咩遲d再講, 今日事忙~

大吉利是講句, 第三個山峰可能已開始出現

豆豆繼續龜速向上行, 不過俾兩隻老鬼係佢兩面
哇, 兩條友喎, 豆豆一次過俾佢兩個騎住唔知舒唔舒服

-------------------------------------------------------------------------

SAX兄係五人組指數的大笨象, 佢趺大家一家跌
......!

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-5-10 21:17 發表

你個輝輝,我有成卅萬分鶖犮s你出報告又唔啋我,而家 9 連敗就預測山峰出現,抵打  

俾你提一提,可能又要出絕招渡時艱
果陣有測驗, 忙丫嘛

等你再過300,000再祝賀一番
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-11 08:28 發表

到時你要考試啦
......!

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-5-25 14:59 發表

我過左你頭喇

快的出報告
近排忙死...
貼住留個record先喇

賽果(192):
AC米蘭 對 利物浦 (2:1)  
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-25 21:23 發表

咁都得?
外加慶祝豆豆跌出前5
......!

推一推先, 費事lock post就麻煩...
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-24 16:40 發表

你呢條thread一定唔會lock
但係頭先呢條thread下面果d post全部已經lock晒啦喎...呢度好似一個月無新reply就lock家嘛....
......!

截至Game 232

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
......!

[fly]熱烈慶祝豆豆大注得唔到手![/fly]

各位兄弟有望喇  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-11 14:02 發表
你下面個圖可否加埋你條 curve???
等到真係過左粒豆先整....到時真正可以也文也武
......!

37 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。