推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[灌水] 突然一小結(till Game 157)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-4-19 18:25 發表

金伯兄頂左幾個game, 終於都退番落黎了

不過唔緊要, 有Lights版煮出黎, 仲lead住豆女 about 100,000

呢勻真 ...
你條靚仔形容到好似輪緊米咁  

好有 AV Feel

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-11 13:36 發表
熱烈慶祝豆豆大注得唔到手!

各位兄弟有望喇  

http://attachments3.timway ...
輝仔你有運行啦,差千零分咋   

好在你無買巴西個場,咪你實死梗

回復 #69 Orange+Fai 的帖子

你下面個圖可否加埋你條 curve???

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-11 14:09 發表

你地夾埋既!
最重要都係你落疊     

回復 #78 Orange+Fai 的帖子

抵讚!!!

寫得出色,你 d 文筆叻過你估波多多聲   

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-16 22:37 發表
但基於持續力不足()、運滯、錯誤的堅持(連紀錄...etc)、....、等等
後生仔,你自己都有呢方面煩惱 BOR   

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-16 22:37 發表
可惜cationic有兩個弱點, 1.中意晒冷、 2.中意利物浦
有記性的網友都記得利物浦季初(尤其係作客)如果唔買其對家必然輸到破產!
呢樣就要讚下開盤齔妞臐A差不多次次利記作客讓半球都開盤,搞到一班利記 Fans 定時清盤  

引用:
Game 044 : 中年地盤佬
Game 045 - 047 : DragonBall
之後DragonBall用佢的餘力同中年地盤佬咬左幾野之後....
...就好似做完...咁灘左落黎了
係咪成人小說版抄過來架,咁繪影繪聲  

相關搜索目錄: 小說

引用:
Game 046 - 088 霸主 : 中年地盤佬 (稱霸足足 46 Games)
之後要介紹的就係威水程度拍得住最後冠軍Sax的中年地盤佬
佢的連晒n場紀錄同連嬴k場紀錄令人甘拜下風
(至於 n 同 k 呢兩個 unknown, 小弟唔太記得了......要問番佢本人會清楚d)
由Game48起, 佢果條curve就一路好似今年恆指咁係咁升
係佢連嬴k場的時間, 小弟亦時常跟佢搵食, 先至有幸上到191,451呢個歷史性高位.
中年地盤佬係Game70之後上到歷史性高位395,356
佢亦係唯一一個係今屆賽事中上到300,000的參賽者、兼保持到15 Games之久(G65 - G79)
不過歷史告訴我地, 如果唔小心汲取前人的教訓, 人類只會重覆不斷同樣的失誤
大家從各圖表中就可以見到繼八仙嶺之後出現的另一座名山 - 珠穆朗瑪峰
一代梟雄從此消失係50,000分線上  (一:  , 再:  , 三: ......)
中兄最抵讚麉Y佢幭擉|精神,無論 40萬分定 4分佢都狂晒,包括最後一場,佢黻礅虪O人敬佩  

引用:
就係中年地盤佬頂左咁耐要落番黎群龍無首之際, oldgun就仿如當初中兄殺上黎咁走出黎獨佔鰲頭
不過當去到Game 91之後(243,512), 似乎又有一座大帽山成形...
不過, 雖然oldgun場場唔係晒冷就係萬一, 但始終佢準繩度比較高, 無好似之前3位咁一沉不起, 反而長期停留係頭10位, 更加係最後階段力逼Sax
以超過210,000、僅2名參賽者能最後得200,000的情況過過終點.
唔肯定老鎗係咪第一季玩,若然,實屬難能可貴
老鎗老當益壯,持久力驚人,命中率又高,若能提升出席率,相信冠軍非佢莫屬

美洲國家盃更係佢強項,連勝多場兼於 224-234 Game 五度重奪榜首之位,更於 Game 234 突破自己,創下275,663 高位,果真老而彌堅,雖則尾段失準,被 whyte168 趕過,幸最後一役,一句:『我生係巴西人,死係巴西鬼』,豪語一出,力保次席!!!  

綜合橙輝分析,我給各代君王下述牌頭:

Cationic   << 快鎗王 >>
七下之後  無以為繼
一洩如注  任得人砌

Dragonball  << 溝女王 >>
買波為撩女  選波有心水
紅豆唔受溝  輸剩幾舊水

中年地盤佬  << 晒冷王 >>
鋪鋪都晒冷  上過四十萬
終局都要騷  排第四十九

oldgun  << 堅挺王 >>
老鎗錨得準  晒親多數中
持久力驚人  女人愛又恨

本帖最近評分記錄
  • Orange+Fai 體力 +20 Very Good!! 2007-7-18 12:55
  • Orange+Fai 威望 +20 Very Good!! 2007-7-18 12:55

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-18 10:44 發表

哈哈....呢句都唔知笑定唔笑好

一間收埋豆豆個 計分表 可能寫多少少野
記得寫下 018 同 028 之爭 BOR   

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-18 23:06 發表

我講野果陣成日都將「一陣間」快讀成「一間」,
所以打果陣就好自然會.....
咁不如陰間啦   

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-18 23:37 發表
首次係網上面享受追女仔點知俾人反追的快感  
後生仔咁都有快感?!?    顏射未???

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-18 23:37 發表
不過實在太想艾耶拉威番次.............
艾耶拉呢次真係威到盡,決賽有波入   

引用:
仲係Game 220時, 橙得分為20,793,而豆的數目為86,246
20 game 追到只差 200 分,盡晒力啦  

我呢 20 game 好似倒輸呀  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。