推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[灌水] 突然一小結(till Game 157)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-5-7 20:09 發表
截至Game 180 (哈化柏林 vs 雲達不來梅)

貼住先, 有咩遲d再講, 今日事忙~

大吉利是講句, 第三個山峰可能已開始出現

豆豆繼續龜速向上行, 不過俾兩隻老鬼係佢兩面
哇, 兩條友喎, 豆豆一次過俾佢兩個騎住唔知舒唔舒服

-------------------------------------------------------------------------

SAX兄係五人組指數的大笨象, 佢趺大家一家跌
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-5-9 06:23 PM 發表

大吉利是講句, 第 ...
而家第六位,追過前面三位就最度度先得!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-5-9 18:23 發表

大吉利是講句, 第三個山峰可能已開始出現
你個輝輝,我有成卅萬分鶖犮s你出報告又唔啋我,而家 9 連敗就預測山峰出現,抵打  

俾你提一提,可能又要出絕招渡時艱

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-5-10 21:17 發表

你個輝輝,我有成卅萬分鶖犮s你出報告又唔啋我,而家 9 連敗就預測山峰出現,抵打  

俾你提一提,可能又要出絕招渡時艱
果陣有測驗, 忙丫嘛

等你再過300,000再祝賀一番
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-5-10 10:25 PM 發表

果陣有測驗, 忙丫嘛

等你再過300,000再祝賀一番
到時你要考試啦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-11 08:28 發表

到時你要考試啦
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-5-11 21:28 發表

我過左你頭喇

快的出報告

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-5-25 02:59 PM 發表

我過左你頭喇

快的出報告
呢排佢少左上黎喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-5-25 14:59 發表

我過左你頭喇

快的出報告
近排忙死...
貼住留個record先喇

賽果(192):
AC米蘭 對 利物浦 (2:1)  
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-5-25 09:19 PM 發表

近排忙死...
貼住留個record先喇
咁都得?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-25 21:23 發表

咁都得?
外加慶祝豆豆跌出前5
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-5-25 09:27 PM 發表

外加慶祝豆豆跌出前5
你個衰橙輝呀

誰能代替哥哥地位

你個衰橙輝呀

推一推先, 費事lock post就麻煩...
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-6-24 04:04 PM 發表
推一推先, 費事lock post就麻煩...
你呢條thread一定唔會lock

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-24 16:40 發表

你呢條thread一定唔會lock
但係頭先呢條thread下面果d post全部已經lock晒啦喎...呢度好似一個月無新reply就lock家嘛....
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-6-24 05:41 PM 發表

但係頭先呢條thread下面果d post全部已經lock晒啦喎...呢度好似一個月無新reply就lock家嘛....
可以解ga ma

誰能代替哥哥地位

截至Game 232

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
......!

[fly]熱烈慶祝豆豆大注得唔到手![/fly]

各位兄弟有望喇  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-11 13:36 發表
熱烈慶祝豆豆大注得唔到手!

各位兄弟有望喇  

http://attachments3.timway ...
輝仔你有運行啦,差千零分咋   

好在你無買巴西個場,咪你實死梗

回復 #69 Orange+Fai 的帖子

你下面個圖可否加埋你條 curve???

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-11 01:36 PM 發表
熱烈慶祝豆豆大注得唔到手!

各位兄弟有望喇  

http://attachments3.timway ...
你個橙輝呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-11 02:01 PM 發表

輝仔你有運行啦,差千零分咋   

好在你無買巴西個場,咪你實死梗
你地夾埋既!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-11 14:09 發表

你地夾埋既!
最重要都係你落疊     

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-11 02:41 PM 發表

最重要都係你落疊     
我都係諗住搞下氣氛o者

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。