推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

109 12345
發新話題

[灌水] 突然一小結(till Game 157)

本主題被作者加入到個人文集中
多謝你的評鑑.
我只是多多運氣, 因為借住豆女盲目買橙 ,先可以爬係佢上面.

睇番個chat, 你都有個 "豬穆朗瑪峯" 出現過, 分數比豆豆最高分 多一倍.
真係鄧你唔底
另外,你的記性都好強.

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-18 23:37 發表
首次係網上面享受追女仔點知俾人反追的快感  
後生仔咁都有快感?!?    顏射未???

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-18 23:37 發表
不過實在太想艾耶拉威番次.............
艾耶拉呢次真係威到盡,決賽有波入   

引用:
仲係Game 220時, 橙得分為20,793,而豆的數目為86,246
20 game 追到只差 200 分,盡晒力啦  

我呢 20 game 好似倒輸呀  

輝仔你呢排一定好失落 兼胸虛,
寫咁多野

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-19 16:57 發表

後生仔咁都有快感?!?    顏射未???
邊有咁易呀~

而且又無相, 更加無人~
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-19 17:04 發表

20 game 追到只差 200 分,盡晒力啦  

我呢 20 game 好似倒輸呀  
嬴左咪得囉~

積分多又唔可以換錢~
......!

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-19 17:48 發表
輝仔你呢排一定好失落 兼胸虛,
寫咁多野
我儲埋儲埋先得果少少野寫, 而且全是拙作....

無你同Sax文采咁好, 日曰都有精景句子
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-19 19:10 發表

我儲埋儲埋先得果少少野寫, 而且全是拙作....

無你同Sax文采咁好, 日曰都有精景句子
我系市井之徒 , 怎與老SAX 比呀~~~
不文又鹹濕 ,出完等執笠

109 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。