推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

靚豆仔教你睇

靚豆教賭波
大家齊encore
有乜野唔明
繼續間佢LAW

多謝豆豆指導

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 Butt 於 2006-8-16 06:04 PM 發表
補習天后:紅豆!

中盤無難度!
筆兄如果scan埋豆豆真身就perfect o勒!

相關搜索目錄: 補習

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-19 06:10 PM 發表

作為版主既我,可能未必做到一視同仁,
但我盡量做~~~

查實我都唔清楚~~~上網都只求開開心心o者,
況且畢突大大搵我幫手,都知我唔識,主要都係攪下氣氛o者!

和氣生財ma,呢樹有人玩真銀,有人當一個game咁玩(呢個一定係我),又可必咁認真呢?

除非係搞事者,否則都歡迎任何人發表佢既地意見。
豆豆餅主處理得好大方得體,不慍不火,亦不自怨自艾,恰到好處,抵讚!!!!

babysystem已經報名參賽,希望早D見你出手,大家玩得開心D,

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-21 02:32 AM 發表

寫得出呢段文字o既就係真正拎個心o黎做o既好版主。江湖上既各路英雄,唔該俾o下面咪係殊搞事。
成班『賭波版』活躍分子長期駐場候駕,邊會有人係殊搞事?搞笑搞氣氛搞旺個場就大有人在

如果真係有人想虾我地勞苦功高,萬人敬仰嘅版主,問過我地班護法先

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-21 05:43 PM 發表

Sax兄,放o左工la?
未呀,上來抖下氣咋

引用:
原帖由 Butt 於 2006-8-21 05:47 PM 發表

仲有一個說大不大,說小不小的作用:上台向擂台冠軍獻吻!

Any objections?

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-21 06:08 PM 發表

呢d就係我地背後推動要奪冠o既真正力量啦
唔怪之得你咁勇悍LA。。。。。。

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-21 07:26 PM 發表
咪就係....
如果今年唔得又要等下年...
咁又唔拘,到時更有女人味  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。