推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

靚豆仔教你睇

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-16 11:29 AM 發表

豆豆真身係樹

原來豆豆係咁樣o既

......!

引用:
原帖由 Babysystem 於 2006-8-19 02:27 PM 發表
整埋讓-2/-2.5同-2.5/-3仲有-3啦=_="
你咁得閒不如你自己整埋佢喇...:@
你估人地豆豆好得閒? 就算真係得閒都唔係咁樣浪費d時間!

自己無聊咪算, 又要搞住人地...
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-19 05:16 PM 發表

fai fai,大熱天時,飲多杯冰凍野啦!

晒左一半未?
晒一半要有把握先晒架嘛

豆豆使乜對佢咁好, 想當年響舊版我仲做緊cd-rom果陣佢都不知幾煩......估唔到消失左一排又出現番....

希望江湖唔好從此多事就好...
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-19 06:10 PM 發表

作為版主既我,可能未必做到一視同仁,
但我盡量做~~~

查實我都唔清楚~~~上網都只求開開心心o者,
況且畢突大大搵我幫手,都知我唔識,主要都係攪下氣氛o者!

和氣 ...
明白
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-21 07:01 PM 發表

唔怪之得你咁勇悍LA。。。。。。
咪就係....
如果今年唔得又要等下年...
......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-21 11:51 PM 發表

只係話唔識,並冇提出反對,即是已經同意獻吻,到時冠軍唯有先苦(筆大大)後甜(豆豆)。

YA!!
......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-22 09:48 PM 發表

此議案已提出及咨詢超過 24 小時,並無任何人反對,請畢大大正式公報 2006 至 2007 擂台冠軍之獎品為『紅豆沙的一吻』。
( 網上獎品可能係虛擬的一吻)

嘿嘿! 呢次一定要博命嬴佢番黎...

......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-23 08:54 AM 發表

嘩,整得咁靚!
多謝
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。