推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

三川指壓

咁耐去過兩次,試左琳琳同 Lisa

琳琳幾好樣幾熱情,身形都幾好,波唔算大不過好渣手,反應又好,會再試~

Lisa 細粒 d,不過大波,又好玩,上次仲好好反應添...好多真水....
如無意外都會再試~

不過下次想試多幾個先...

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-6-16 22:57 發表

What about skills and how many "taste"?
skill: not top class but above average

taste: standard 3 tastes, I'm not interested in backdoor so didn't ask if they provide that service.

尋日上去,對手叫"叮叮"

個樣有 d o靚妹,長頭髮 cute cute 地~ 幾好~
高度一般,不過個波幾大(粗略估計至少有 c-cup~)幾好渣手~

佢話自己第一日做 ,唔知真定假,不過技巧真係有 d 生疏,而且無水中蕭無毒龍鑽(雖然收錢個陣亞姐問我我都照話有....),不過笑容幾好,做得都算有反應,俾個 pass 佢啦~ 希望下次有進步~

引用:
原帖由 littleoldman 於 2007-6-18 00:26 發表

大概幾多歲?你幾點上去搵到佢?
佢話自己 25,睇落都似

我下晝 5 點幾上去

講開又講,我上到去,居然俾我見到我幾年前幫襯金悅來個陣係個度做既 keeper 呀叔,依家轉左過黎做,佢都仲認得我,世事難料~

佢話個邊無做,d 女過左第間場 lu
(之前好似都有 brother 係度講過)

引用:
原帖由 mangojack 於 2007-6-18 13:45 發表
以前金悅來都幾好,只少都未另我失望過,不過現在好似dup 左.
金悅來簡直係我既啟蒙之處啦~ (唔係破處之處 )

自從早幾年俾人係咁掃場之後已經 dup 哂啦...好懷念個陣時既日子呀~

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-6-19 17:54 發表
多謝Oskar兄既報告, 睇黎又有多一個場要試啦!!  
唔好咁講~ 我都係睇完呢度 d 報告先決定要試哂春秋新旺三川三個場~

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-6-21 00:12 發表

客氣!!  

我到而家都只係試左春秋一次咁多咋!!

唔得, 要去哂呢幾個場先!!

有冇其他囡囡既好介紹呀?? 哈哈,,,,,,,,
三川暫時試過三次

最近試話新做個叮叮,外形幾好,不過功夫生疏 d,需要時間磨練下,你有興趣可以上去調教下佢...

之前 Lisa 就熱情 d,而且水頭充足...

琳琳都 ok~ 幾好反應~ 而且個樣算幾得下~ my cup of tea~

仲有樣野....三次經驗所得,三川 d 囡囡...比春秋個 d 波路好好多~~

前日上去本來想搵番琳琳談心...點知好多人...房都無
琳琳又做緊野,亞姐仲話有人 mark 左下個鐘添...咁唯有係梳化坐下睇下亞姐有咩好介紹啦~

睇左幾個,結果入左個海琪...又係海琪 不過唔係春秋個個

睇樣應該 30 頭,有肉地,尖波唔算大 but 剛剛好~
基本招呼,不過好似唔俾車輪...
功夫算好,而且幾熱情~ 唔知係咪叫海琪既都熱情 d 既呢....
做個陣反應都幾好,成日用下面夾實我細佬.... 都有真水~

總括來講,雖然唔係我 first choice,不過可以一試~

(佢話佢 10 號左右會返鄉下,一個月後先返黎)

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-7-3 11:25 發表
多謝報告!!
海琪真係幾好架!!  
係呀~ 兩個海琪都咁好~

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-16 03:12 發表

today i tried a local aged 20
any report?? n what is the gal's name?

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-16 21:03 發表

u dun belive??
her name is Rain
other local called ivy
also very young
I believe ar, but u have to tell us the gal's name, n how was the service, so we can decide if we'll go find her or not ma....

AY 兄,我搵 Lisa 個次都係 5 點幾上去的~

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-7-20 16:24 發表

Thanks!!

咁佢其實服務同埋樣得唔得架??

謝謝
唔係靚女 but 順眼,身形稍矮 but 大波,服務幾好,幾熱情,有真水添...

169 有打格相睇的~

我好多時都唔俾,都無俾人小過

回復 #192 jjnakata 的帖子

個人覺得...差過春秋小小,不過都可以接受

引用:
原帖由 yauyu 於 2007-9-2 00:29 發表
幾點上去好??
因為我多數係lunch time上..唔想俾女frd見到..
lunch time 無乜女喎...最好三四點之後先上去啦,會多 d 女

引用:
原帖由 iamaomhk 於 2008-5-16 11:19 發表
tried Miki last week afternoon
Her body is very good, but the face is just acceptable
Response is great when ML.
I tried Miki last sunday too, agree with bro iamaomhk, n I like her tongue & blow skills~ but PDD skill is just acceptable

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。