推介:| 瑜伽 | 健身 | 美容中心 | 纖體 | 減肥 | 瘦身 | 運動 | 跳舞 |

發新話題

有無人玩瑜伽

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-17 08:51 PM 發表

瑜伽FOR RELAX好好..令到人心境好平靜..適合繁忙都市人
我每次去上九個字....拉到我死死下..不過...拉完之後去焗桑拿又幾舒服喎....

好過d拉根機...

相關搜索目錄: 瑜伽

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-25 09:44 AM 發表

人高係辛苦d架啦....老婆婆....
關咩高事???   仲有我唔係老婆婆....

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-25 09:58 AM 發表

唔係喎..我導師成日教我地適可而止.量力而為..
佢有好多式子..我最鐘意係做d 平衡既式子..
隻中意志做一個動作..心無雜念
你響邊度上呀???
我平衡唔錯既....拔....做d咩拗嘜拗物個d比較辛苦啫....

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-25 02:36 PM 發表

喎公司有得上...
果D坳嘜拗物..都練番泥..
仲之一次進步過一次就得啦
咁好????
以前去過你個度個Gym Room....err....基本上冇咩野玩...
但係見到d大隻佬響度舉重,每舉一下就"依呀~~~"一聲咁...好攪野..

相關搜索目錄: Gym

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-25 09:56 PM 發表

我都好少去..以前多數玩樓梯機...踩下單車咁
個度冇野玩既....我剩係去跑步咋....

依家係咪搬左??? 定仲響舊址???

我拉唔到根呀~~~
點解d人可以咁鬼輕易隻手指掂到腳指公但係我唔得既????

其實係咪手同腳既長度係一樣架??

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-7 10:59 AM 發表

唔關係..每個人柔軟度唔同..
我同我同事向某D部位..
有D佢做到我做唔到..
拔..我做到果D佢又唔得喎

P.S. 我都掂唔到腳指公..
拔...我發覺一個問題....
係我d骨硬晒定係個d神經梗晒.....
見人地一個一字碼...五體投地了....

引用:
原帖由 柔道姐姐 於 2006-9-26 08:31 PM 發表
我報到康體班, 10月開始有得做yoga
$$$85 / 10 lesson
你地買d yoga mat 幾錢?
你報個d yoga有冇分初中高級架??

相關搜索目錄: Yoga 柔道

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。